Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Električna nosiljka/ljulja za bebu

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Električna nosiljka/ljulja za bebu

alo ekipa... obzirom da sam već mali stasali 40-danac od 5,5kg i da sam mami već jako težak, a razmazili su me na nošenje i tako mi je baš jaaako jepooo... a mama i tata su pročitali da je nošenje čak i jako zdravo i dobro za ravnotežu... jupiii! pa ih onda ni ne grize savjest radi toga, al im otpadaju ruke (dobro samo mami)... a kako su dani kućnih posjeta, odučili su mi darovati pravu ljulju...

dok sam još bio u tbuhu snimili su u TL pravi "ferrari, porsche, maybach" model jedne turbo ljulje, evo je tu je:
    http://www.turbolimac.com/Products/T...-95971029.aspx
    al ih muci kako cu ja tu ljulju prihvatiti...

pa dajte recite mojoj mami i tati da je ta ljulja baš prava stvar, da su se sve vaše bebe puno naspavale u njoj i da nije to ništa opasno za bebe, nego da je baš super ringišpilat se u njoj i da je odma onda odu kupiti dok je nisam prerastao... e da, i nek požure pa da mi je stave pod bor!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nažalost, ne mogu ti reći da je ljulja "prava stvar", nego samo da je to "mamipara", kao i sve budalaštine koje izmisle, lijepo dizajniraju i onda nam ih uvaljuju.
    pokušajte izdržati noseći ga na rukama, u marami, slingu... bilo kako...

ove stvarčice su, osim što su bezvezne - i prilično loše.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hm, mislim da ovdje takva vrsta ljuljačka baš i nije previše popularna

mi imamo puno jeftiniji model http://www.amazonas-online.de/englis...en/koala.shtml
    služi najviše mojoj mami za uspavljivanje male kad mene nema, platili smo je oko 400 kn i mislim da se zbilja isplatila.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pomikaki, pa ova koju ti imaš je odlična!
    prilagodi se tijelu kao marama ili sling.
    ova sjedalica drži dijete u sjedećem položaju i to joj je najveća mana.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

meni isto super ova od pomikaki!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tata!
    a zašto si otvorio 2 iste teme?!

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

A. Pulkkinenen, Razvoj djece kroz igru: "Ljuljačka je posve nepoželjno pomagalo. U ljuljački su djetetova vlastita aktivnost i sloboda kretanja gotovo posve spriječene. Ukošeni položaj tijela, osim toga, može uzrokovati oštećenje kralješnice i pogrešno držanje"
    I meni se taj stav činio dosta ekstreman, međutim fizijatar i neuropedijatar su ga potvrdili...
    Marama ili sling svakako su pogodnije pomagalo. A i nisu ograničeni samo na kuću .

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    pomikaki, pa ova koju ti imaš je odlična!
    prilagodi se tijelu kao marama ili sling.
    ova sjedalica drži dijete u sjedećem položaju i to joj je najveća mana.
    da, a maloj je još uvijek super, sad već sama ulazi u nju i skače po njoj kao mali kauboj, i posebno čudno, još nije nikad, koliko se sjećam pala iz nje Također kad joj se spava a ja nisam doma sama se uvaljuje unutra i onda treba još malo zaljuljati.

Mislili smo to nositi i na more, ali nam se kasnije puno praktičnije pokazalo ponijeti sling i dva duža komada špage (bar 2m svaki). Onda zavežemo sling za oba kraja i vežemo između dva stabla. Dobije se nešto slično ali se puno bolje ljulja, i ne treba nositi ovu drvenu konstrukciju sa sobom. U takvoj ljuljački nam spava preko dva sata, a kad ne spava je fantastična zabava za nju i za ostalu djecu. A kako sam ja pretjerala s dimenzijama slinga i debljinom tkanine, u tu ležaljku i ja stanem.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj grom prvotno napisa
    A. Pulkkinenen, Razvoj djece kroz igru: "Ljuljačka je posve nepoželjno pomagalo. U ljuljački su djetetova vlastita aktivnost i sloboda kretanja gotovo posve spriječene. Ukošeni položaj tijela, osim toga, može uzrokovati oštećenje kralješnice i pogrešno držanje"
    I meni se taj stav činio dosta ekstreman, međutim fizijatar i neuropedijatar su ga potvrdili...
    .
    joj, grom, ti meni svugdje dođeš ko "grom iz vedra neba"
    onako, najpozitivnije

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni je viper bio čist dosta, za toliko su klinci boravili unutra. I za vući ih za sobom po stanu-kud ja tud i oni...
    ovak nekaj:
    http://www.beba-centar.hr/wp-content.../230397562.jpg

Kad su malo narasli (ne sjećam se koliko točno, ali kad su se počeli okretat na stranu) uglavnom su bili samo na podu na dekici, nisu ni u ovo htjeli. A i bolje da beba razvija muskulaturu na slobodi .

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

apri

Citiraj gita75 prvotno napisa
    A i bolje da beba razvija muskulaturu na slobodi .
    x

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

slažem se sa svime navedenim...
    ali ne mogu si pomoći i meni je ova od pomikaki preslatka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja ne bih kupovala nikakve ljuljačke ni slične gluposti. Bolje staviti dijete na baby gym jer leži u prirodnom položaju a može se zabaviti. Moja cura je isto voljela biti na rukama, pa kad mi je bilo teško nositi onda sam s njom sjela na pilates loptu i lagano se ljuljala.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ključam. Ne može 2 identične teme. pls nastavite na ovoj http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...092&highlight=

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •