Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Bozicni pokloni

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Bozicni pokloni

Malo sam ostala bez inspiracije. Naime, svoj dio sam obavila, sad mi jos ostaje da obavim dio za sveki. Necak mi ima 4 godine i 3mjeseca, Vid 3 godine i 10 mjeseci. I trebam im naci nesto prikladno sto se nece medjusobno previse razlikovati jer se onda svadjaju, a cesto su zajedno - dakle prilika za svadju imaju vise nego dovoljno.

Legice sam im kupila. Zeljela sam im kupiti jos i drvene avione, ali nema, prodalo se. Izbor ducana u Sibeniku je jadan, a ja zahtjevna. Ja bih nesto drveno, a da pri tom ne platim 2 milijuna kuna za to, ili mozda neke knjige. Samo, sto?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imaš super drvene kocke u Lidlu, kutija je 79 kuna.
    Imaš i razne slikovnice, mozgalice, puzzle, trobridne bojice i slično.
    Sve po povoljnim cijenama.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Te kante s kockama kakvih ima u Lidlu, a ima i Heros u Algoritmu su super stvar.

Ako imate One2play pogledaj tamo, sad recimo reklamiraju pakete 4 igračke 99 kuna pa spominju Bob Buildera, moguće da su to ona vozila iz Boba, te igračke su super napravljene, Lea ima dva komada i obožava se s tim igrati.

Ja isto trebam smisliti poklon od mame za Leu. Lea želi nekakve metle iz Muellera ali to se prodalo.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemamo OneToPlay, Skrinjicu, LOM, nemamo gotovo nista. Najbolje bi mi bilo sjesti u auto i otici do Zadra ili Splita.

Te drvene kocke imamo. Da sam u prilici, kupila bih im jos dijelova drvene pruge, ali nisam...

Videku sam kupila legice i puzzle. Necaku samo legice, jer uopce ne znam sto bih drugo dodala, njega ni knjige, ni bojanke, ni slagalice ne zanimaju ni 2%.

A ako pustim sveki u kupovinu ne gine mi neki otpad iz Konzuma. Zato uvijek pristanem na tu kupnju i svake godine se uhebem, pardnmajfranč...

Mima, na onom woody web shopu s drvenim igrackama imaju zgodnih drvenih vozila, a na www.aha.hr imaju super drustvenih igara. Samo je meni budget ogranicen, pa na to mogu zaboraviti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U toj dobi moj stariji je bio obožavatelj interaktivnih igrica (Sunčice, u ono vrijeme nije bilo Učilice) i Hlapić - poštujte naše znakove. Tako je krenuo čitati...

Ali nije to za svako dijete. Mog mlađega to nije zanimalo. Njemu smo negdje za 5. rođendan kupili anatomski atlas - puzzle za kojim se raspametio. Za njega je dobar poklon bila kutija sa svim vrstama bojica, a za starijega bi to bio jad i očaj jer njegova je kreativnost druge vrste...

Obožavali su i one slagalice "nadzemna garaža" (sad će ih biti u Lidlu, vidjela u zadnjem katalogu), vatrogasce i slično. Jednom su dobili i pistu za autiće (TL, mislim da je koštala 49 kn).

Obožavali su i one kosture dinosaura i mamuta koji se iskopavaju (isto TL, bilo ih je i po drugim dućanima), klik modele aviona i helikoptera i slično...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

marta, dolaze li crtići u obzir? U DM-u ima crtića Miki, Pajo & ekipa sa božićnom tematikom po 50 kuna.

Ja sam isto ograničena budžetom za mamin poklon.

Iz a-ha pametne igračke! je Lea dobila Katamino za rođendan ove godine.

Inače, od nas će L. dobiti dvorac za psiće iz One2play koji je koštao neku veliku cifru ali je snižen na sto kuna i slikovnicu o Božiću sa Zvrčkom i Mljacom.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Crtici - pa ne bih. Od Disneya ja dobijem osip, cak ne moram ni u Arenu otici...

Totalno sam izbirljiva i to mi zagorcava zivot.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Peterlin, dinosauri su nam bolna tocka, cak sam i topic otvorila gdje ima onih u gipsu. Odgovor je - nigdje...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neću biti jako korisna- ali meni je za tu dob super poklon drveni vlakić iz Ikee koji košta 10 eura. na žalost kod nas nema Ikee ali ima drvenih Brio vlakića ali njihova cijena je visoka, visoka. Postoji i onaj Einchormne ili kako se već piše, isto paše na već spomenute, a ne znam koja mu je cijena

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, to je super igracka i da sam bila ovih dana u Zg kupila bih im dodatke za prugu koju vec imaju. I rijesila bih problem. Ovako bauljam u mraku.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A Play Doh, bojice, tempere? U Lidlu od danas velika drvena kutija sa raznoraznim vrstama bojica 129 kuna (mislim da su za to možda premali)
    U Lidlu također pravo povećalo (pod opremom za šivanje) 44 kune.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidis, vidis, Videk je zadnju turu plastelina posusio na zraku - odlicno Mima, uopce se tog nisam sjetila.

Super, jos netjaka da opskrbim... Naravno da ne voli ni bojice, plasteline, tempere, nista ga to ne zanima...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kupi nećaku nekog superheroja iz Konzuma možda bude sretan.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa
    Kupi nećaku nekog superheroja iz Konzuma možda bude sretan.
    Vjera mi zabranjuje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ideje za nećaka: autić na daljinski (129 kuna), kutija sa alatom, set policajac/majstor/vatrogasac (sve TL katalog)

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

POgledat cu taj alat. To bi moglo biti ok. Hvala Mima. Spasavas.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Peterlin, dinosauri su nam bolna tocka, cak sam i topic otvorila gdje ima onih u gipsu. Odgovor je - nigdje...
    Uff... kad me put nanese, provjerit cu na mjestima gdje ih je bilo. Ne tako davno su moji klipani dobili mamuta, ali nije kupljen u Zg nego negdje u okolici... Moram pitati osobu koja je to nabavila - hoda po terenu, pa bi se mozda moglo nekaj i naci...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A neki glazbeni instrument? Melodika? Djecja gitara? Vidjela sam trifrtaljku na Hrelicu i bas mi je krivo - mislim da je bila 60 kn. Nisam uzela jerbo imamo doma pravu, a nemamo mjesta ni za vlastite pozadine.

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Marta,
    jučer je u Marks&Spenceru bilo igračaka dinosaura koji se sami sastavljaju, dobiješ punu kutiju dijelova. Kako doma imamo malog dinosaurljupca, kupila sam mu to.
    Čekam Božić da vidim jel čemu, pa je ovo preporuka napamet.
    Cijena je 80 kn.

p.s.
    znam da nemaš M&S u Šibeniku, ali nije frka kupiti ti to i poslati busom u ŠI.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo Lea će od bake dobiti knjigu "17 božićnih priča" (ilustrator koji je crtao Pospane priče). Osim toga sam joj naručila DVD sa nekim nemogućim božićnim crtićem koji imaju na MAX TV-u pa ga je prošli petak gledala i od tada je opsjednuta njime. Obzirom da sam joj rekla da tog crtića nema nigdje za kupiti a da ga ja niti ne mogu "napraviti"
    (tj. isprintati sa interneta kako ona to kaže), mislim da će joj taj poklon definitivno učvrstiti vjeru u Djeda Mraza, Isuseka koji nosi poklone i sl.

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E da, ovdje ima jako zgodnih stvarčica
    http://www.mojapatkica.net/ecom/inde...ails&mode=igre
    Ispod bora će ga čekati i igrica Točkasti dinosaur.

A jel imate Algoritam?
    Oni imaju super kreativnih paketića u rasponu cijena od 13-26 kn.
    Ima na foru princeza, nogometaša, dinosaura ...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure hvala vam na savjetima. Vid je utrzio PlayDough s kalupima za hranu i par dodatnih kutija plastelina.
    A necak, sram me reci, pokleknula sam i kupila mu policijsku stanicu za autice - znate ono ko garazica s 2-3 autica.
    Grozno, al njega zanimaju samo vozila, kojih naravno ima ogromnu hrpetinu. I evo sad ce dobit jos koje. :/

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Citiraj marta prvotno napisa
    Uff... kad me put nanese, provjerit cu na mjestima gdje ih je bilo. Ne tako davno su moji klipani dobili mamuta, ali nije kupljen u Zg nego negdje u okolici... Moram pitati osobu koja je to nabavila - hoda po terenu, pa bi se mozda moglo nekaj i naci...
    Nula bodova... nist nisam nasla. Bilo je toga i na amazonu, pa tko narucuje knjige, moze i dinosaure za iskopavanje. Nasla i ovo...

http://www.legacystation.com/KidArchaeology.htm

Sram me reci da nisam nista narucila iz prekomorskih zemalja (i opcenito preko granice), ni jednu jedinu knjigu otkad sam se udala (10 godina bilo prije 2 tjedna) ali da mi je bas jaaako bitno, to bih ucinila. No, sad je kasno za ovaj Bozic, ne bi stiglo...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Nula bodova... nist nisam nasla. Bilo je toga i na amazonu, pa tko narucuje knjige, moze i dinosaure za iskopavanje. Nasla i ovo...
    Da, samo što Amazon ne isporučuje igračke u Hrvatsku (za razliku od knjiga) :/

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Marta se snašla, ali ako još netko traži, u o2p imaju pakete po 99 kn sa po 3-4 igračke. ja sam za J uzela roary paket sa 4 igračke , puzzlama, dvdom i slikovnicom jer je i moje dijete autima opsjednuto.

ima još gormiti, fifi, bob graditel i yugioh paketa. a u lidlu su od jučer drvene kocke po mislim 50 kn.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lara01 prvotno napisa
    aaaaaa ubit ću se, zašto sam vidjela ovaj super dućan grrrrrrrrrrrrrrr

ali moja djeca će dobiti zečeve za božić

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kaj prave?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, plišanaca imamo i previše

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Odmah ste u potpunosti pčeli guštati i prednostima kuće, ha? iako, zeca možeš imati i u stanu, ali ovako ide i van, na travu sorry OT

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

jel netko vidio negdje pipi dugu čarapu, lutku?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    Odmah ste u potpunosti pčeli guštati i prednostima kuće, ha? iako, zeca možeš imati i u stanu, ali ovako ide i van, na travu sorry OT

trebao je biti pas, ali necemo dok ne napravimo ogradu

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    Citiraj branka1 prvotno napisa

trebao je biti pas, ali necemo dok ne napravimo ogradu
    A kad nabavite i psa, to će biti genijalna kombinacija. Susjedi kod mojih roditelja imaju zeca, psa i 2 mačke. Zec se s vremena na vrijeme ponaša kao ovih drugih troje: vreba vrapce, vija mačke, pas trči za zecom. Presmiješno za gledanje!

OT, dali je ova drvena željeznica iz Lidla kompatibilna s onom iz Ikee? Meni je to super poklon za trogodišnjaka, moj M. se stalno igra s tom iz Ikee. Ponekad služi i kao pista za autiće.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kad ne znam za neku posebnu želju najčešće djeci kupim slikovnice ili knjige (ovisi o dobi). Čak i kad kažu da dijete nije previše zainteresirano za knjige, pomislim - neće ni postati zainteresirano ako ih od nikoga ne dobiva.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj klara prvotno napisa
    Kad ne znam za neku posebnu želju najčešće djeci kupim slikovnice ili knjige (ovisi o dobi). Čak i kad kažu da dijete nije previše zainteresirano za knjige, pomislim - neće ni postati zainteresirano ako ih od nikoga ne dobiva.
    I ja sam to radila. Nekad.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Zašto si odustala?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam zašto je marta, ali ja sam odustala (ne samo od knjiga, nego od bilo kojeg poklona koji ja smatram vrijednim) jer poanta poklona nije da ja nekog "educiram" , solim pamet "pametnim poklonima" i nadam se da će se djetetu možda ipak jednom svidjeti, nego da se to dijete veseli.

uvijek ću pokušati naći nešto nije plastični ben 10 iz konzuma, ali ako se neko dijete tome baš izrazito veseli, onda ću mu kupiti ben 10, a ne prekrasni set za slikanje koji se eto meni baš jako sviđa i mislim da bi dijete imalo od njega više koristi...

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa ako znaš ćemu će se dotično dijete veseliti i što želi, onda nema dileme. Pričamo o situacijij kad ne znaš što kupiti.
    Meni je najdraže kad mi roditelji kažu (npr za rođendan) što dijete želi, i obično pitam, ali često puta ne dobijem odgovor.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cure gdi u Zbg ima za kupiti slikovnica o Popayu ( treba mi za klinku)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jel' bio tko u Lidlu pitam se kakva je gužva, sigurno će se sve razgrabiti u trenu a ima stvarno fora stvari

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bila sam ja rano jutros. Bongosa uopće nije bilo, kažu da u Os nisu ni dobili. Kako sam bila ljuta jer to sam baš htjela kupiti.

Kupila sam drveni set željeznica(čini mi se da se može uklopiti s ovom iz Ikee), neke setove za crtanje http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...index_9088.htm

Karaoke mi se čini da su isto ok.

Kupila sam klincima čarape-spužva bob i bob graditelj. Dva para 15 kn.

oriel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Koju društvenu igru preporučate za 5godišnjakinju?

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj oriel prvotno napisa
    Koju društvenu igru preporučate za 5godišnjakinju?
    cure su već dale link
    http://www.mojapatkica.net/ecom/inde...de=igre&cat=51
    imamo pazi lisica!, autobusna postaja i tangram i sve je o-dli-čno!
    orchard toys imaš i na ebayu po povoljnijim cijenama, a za 5 god. bi bila odlična npr. ova
    http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...MEWA:IT&ih=012
    ili
    http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...MEWA:IT&ih=012
    ili
    http://cgi.ebay.co.uk/Orchard-Toys-P...3D11%26ps%3D63

oriel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala, pregledala sam ja link, ali sam htjela i iskustva iz prve ruke.
    Odluka je pala na jamb ( samo što ga trenutno nemaju te se nadam da će biti isporučiv do rođendana ).
    Jamb obožavamo MM i ja pa T stalno ispituje kako se to igra i ovo mi je baš prilika da je naučimo.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj lara01 prvotno napisa
    Ispod bora će ga čekati i igrica Točkasti dinosaur.
    Baš te točkaste dinosaure i mi imamo. Igramo ih stvarno često (kćer ima 3g i 5 mj) :D :D :D :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •