Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Žumanjak-kako ga dati?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Žumanjak-kako ga dati?

Kako ste djetetu prvi put dali žumanjak.
    .
    U kojoj formi i u kombinaciji sa čime?

Thanks

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja dala prvi put jednu trecinu umijesanu u palnetu sa tikvicama i malo maslinovog. i danas ga dajem obicno u nekoj kombinaciji sa palentom i povrcem ili jogurtom

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Tvrdo kuhanog s krumpirom (i mi smo taj dan jeli krumpir- salatu) s maslinovim.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja ga dala onako, dobro skuhanog i malo izgniječenog, direkt u usta doduše samo malo, a ne za prvi put cijeli žumanjak.
    Svidjelo joj se i danas ga jako voli

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nama je dobitna kombinacija bila raskuhana riža sa udrobljenim kuhanim žumanjkom: to je obožavao.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Zrina prvotno napisa
    Nama je dobitna kombinacija bila raskuhana riža sa udrobljenim kuhanim žumanjkom: to je obožavao.
    I ja to volim, jakoooo

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

kuhano i miješano s povrćem raznoraznim. mislim da najviše voli u kombinaciji sa špinatom

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi smo ga prvi put dobro kuhanog pomiješali s blitvom, ne cijeli žumanjak i ne u cijeli obrok nego sam odvadila dio u koji sam stavila možda trećinu žumanka za prvo kušanje. Jako joj se svidjelo i dan danas je luda za jajima na bilo koji način

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikad nisam vidjela smisao u davanju samog žutanjka, obzirom da nitko u našoj obitelji ne jede samo žutanjak, nego sam lijepo pričekala da dođe vrijeme kad se može cijelo jaje, i onda ga tako i ponudila

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ovo je sad OT no ako smijem - zato što se može javiti alergija na pojedinačne dijelove jajeta. naša malecka je sasvim super podnijela žumanjak no kad je probala bjelanjak pojavile su se flekice po rukama i nogama. ne mora biti alergija no najvjerojatnije je. čekamo da prođe pa da opet proba samo bjelanjak. ovaj tjedan idemo i kod pedijatra da čujemo što on kaže

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Luciana* prvotno napisa
    ovo je sad OT no ako smijem - zato što se može javiti alergija na pojedinačne dijelove jajeta. naša malecka je sasvim super podnijela žumanjak no kad je probala bjelanjak pojavile su se flekice po rukama i nogama. ne mora biti alergija no najvjerojatnije je. čekamo da prođe pa da opet proba samo bjelanjak. ovaj tjedan idemo i kod pedijatra da čujemo što on kaže
    da, zato je i nama pedijatrica rekla da se odvojeno proba zutanjak pa poslije
    bjelanjak.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Luciana* prvotno napisa
    ovo je sad OT no ako smijem - zato što se može javiti alergija na pojedinačne dijelove jajeta.
    alergiju bih otkrila i kad bih dala cijelo jaje. i da mi dijete ima alergiju na bilo koji dio jajeta, ionako mu ne bih davala jaje uopće. još bih imala i dobar izgovor za necijepljenje mo-pa-ru om

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •