Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 146

Tema: Božićni pokloni u vrijeme krize, da ili ne?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

eto bucka je odradila dio posla

ja još kupim obične špage... ili prekopam u podrumu, uvijek se nađe ona mirisna starinska omotam je oko naranče kao poklon i na jedan kraj zavežem cimet u komadu i ostavim dio špage da se narača može objesiti negdje....

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

E sad još neko da kaže šta je klinčić.... Ili bar sliku

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

http://moja-kuhinja.com/zacini/klincic.html

evo draga... i možeš ga kupiti u svakom dućanu, čak sad i radi veće potražnje stoji uvijek do cimeta

inače ti se on stavlja u kuhano vino

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    E sad još neko da kaže šta je klinčić.... Ili bar sliku
    karanfilčić

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pa što ne kažete!!!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma šta, bre, deca znaju?!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ah šta reći apricot osim da si u pravu

ponosna na svoje godine

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo nje opet s godinama , mislim na mlukcainku, uvijek pika s njima
    (OT staro prepucavanje najmladje i jedne od najstarijih ljetnica 2007)

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

spajalice moram malo, priznaj da nisam već dugo... uostalom... vi ste bile prve krenule...
    toliko od OT
    moje isprike

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    ja sam radila naranče sa klinčićima (bez cimeta)!
    naranča se izbuši sa čačkalicom i u svaku rupicu se stavi po 1 klinčić!
    na kraju izgleda ko mali jež!
    meni je trajala i fino mirišala cca 2tjedna, a onda je počela pljesniviti!
    Zato je važno kupiti ne prezrele naranče

Prošlih godina sam poklanjala i moju marmeladu i džem

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa

Ostali koji niste vjernici ili ste radije nešto nego loši katolici... čemu onda uopće parade oko Božića? Tradicija? Pa zar ona nije BITNA?
    Vjerujem da se ovdje mene proziva, iako mi nije jasno zbog cega. Lijepo sam ti napisala da mi je Bozic jedino tradicija u smislu sjesti s obitelji i skuhati bakalar. I da, radije sam dobra osoba (to je tei nesto) nego los katolik, a losih katolika ima na svakom kutu. Ljube oltar, a onda ti ne bi casu vode dali da umires od zedji.

No, ne bi o tome pa molim da se me dalje ne proziva jer nisam dobre volje i mogla bi se naljutiti.

I da, tradicija je bitna-bilo to jednom godisnje otici na izlet ili jednom godisnje sjesti na Bozic s obitelji jer je mozda nekom drugom iz obitelji to bitnije nego meni, no ja cu zbog te osobe i uvjerenja te osobe zanemariti sebe, doci i odrzavati tu tradiciju.

I have spoken!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja bih radije da se ovdje zaustavimo.
    Tema bor-poklon-vijenac-bakalar-katolik je za neke druge topice.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    ja sam radila naranče sa klinčićima (bez cimeta)!
    naranča se izbuši sa čačkalicom i u svaku rupicu se stavi po 1 klinčić!
    na kraju izgleda ko mali jež!
    meni je trajala i fino mirišala cca 2tjedna, a onda je počela pljesniviti!
    vidiš super ideja
    a jedini trošak su mi klinčići jer naranče imam u vrtu :D
    to će biti poklon mami a i bratu jer puši u sobi pa da mu barem miriši

moram li paziti da ne izbušim preduboko ili je svejedno?

inače ove godine su skromniji pokloni
    dijete će dobiti jednu igricu koju je baš poželio
    knjigu koju sam mu ja namjenila (to je kupljeno još ovo ljeto)
    i to je to
    MM majicu-koja mu ionako treba
    a sebi ću zamotati knjigu koju bi ionako kupila tj i jesam prije 3mj

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    a sebi ću zamotati knjigu koju bi ionako kupila tj i jesam prije 3mj
    pa jesi je procitala

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam ove godine baš poludjela zbog tih poklona i poklona
    imam 20 djece za darivati, bez mojih (nećaci, kumovi i par najboljih prijatelja)
    nije samo stvar u krizi, nego moji dobiju 13 poklona od drugih, svaki, i ako je svaki poklon i 30kn, dobiju sitnica u vrijednosti 1170 kn :shock:
    moji su prezasičeni svega i vidim da ni ne uživaju u tim poklonima i na kraju se ja sramotim ako dijete ne pogleda nečiji poklon
    zato sam ove godine predložila svima da ne kupujemo ništa, ako baš žele može čokolada ili čarapice ili voće (mada bi to bilo puno i čokolada i čarapica... ), a ja sam htijela s dečkima praviti božićne kolače i čestitke i to darivati svakoj obitelji
    Ali ne, moj prijedlog nije prošao , jer "bila je kriza i prije, treba teenegerima novac, to je bezveze..."
    pa zar ja kao roditelj ne mogu zahtijevati od drugih da ne kupuju mojoj djeci poklone, jer ih ne želim odgajati kao materijaliste, želim im prenijeti neke druge vrijednosti?
    i još mi je bezveze da se daruju starija "djeca", npr. od 21 god., ja bih to svela na osnovnu školu
    možda da ih imam 2-3 ok, ali ovako kad ih je preko 20, uh
    mojima sam kupila rabljene igračke, samo neke koje su poželjeli, za male prijatelje puzzle (ne svakom posebno, brat i seka će slagati zajedno ), a ovim velikima ću dati po 50 kn (jer tako su se šogorice međusobno dogovorile) ili ću puknuti i napraviti kolače i čestitke
    jesam li ja škrtica?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

nisi.
    ja obožavam božić i SVE što uz njega ide, od pečenja kolača i pravljenja ukradsa za bor, pa do kupovine poklona,
    velike poklone dobiju mm i naša djeca, ostali dobiju pune kutije home made jer mi več od sredine 11 mjeseca spremamo. ove godine će dobiti svako kutijicu ukrasa od slanog tijesta u bojama koje su i inače na njihovim borovima, naranču s klinčićima, dečki su im svaki napravili po čestitku, napraviti čemo snježne kugle jer imam hrpu neiskorištenih teglica, i još domaće sokove od jabuke i limuna . a sve to složim u kartonske kutije bez poklopca i zamotam u običn celofan i povežem trakicom u boji. pokloni me tako najviše koštaju vremena, a svi umru od sreće.

djeci kupujem poklone prema njihovim željama i afinitetima, ali oni dobivaju darove triput godišnje, tako da to nij problem. ono što je problem je što od ostatka familije, jher su jedina djeca u obitelji , dobiju hrpe toga i na kraju u tome ne guštaju, a ja ne znam kako da im (familiji) objasnim da nije potrebno toliko im kupovati, a probala sam na 100 načina. za sad smo došli do toga da se pokušavaju držati moje ograničene liste .

Gost

Početno

Ove godine bakama i djedovima izrađjemo čestitke , sebi i mužu kao i svake godine ništa ,sin nam je inače jako skromno dijete i ja bi mu zbog toga (da mogu)kupila sve što samo pogleda u dućanu , a za djecu prijatelja -sva sreća što svi na isti način pokušavamo odgojiti djecu ...skromno-to je ili čokoladica ili ona vrećica sa slatkišima gdje je čokoladni božićnjak , i naravno čestitka koj radi moj šestogodišnji sin

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bundevica 20 djece za darivati? :shock:
    Pa ti možeš komotno onda pola plaće dati za sve te darove...

Mi smo darivanje sveli samo na poklon našem djetetu + manjim nećacima (ukupno 3) neke malecke poklončiće, tek toliko da imaju taj neki "gušt" otvaranja poklona ispod bora s njihovim imenom.
    Pronašla sam već neke prema njihovim afinitetima: raznobojni papiri za kreativne radove + šablone, puzzle i male lego kockice (3u1 kutijica). Ovo zadnje je zamjena za autiće koje ne kupujem iz principa. Mužev nećak priznaje jedino autiće tako da će dobiti taj lego gdje će se morati malo pomučiti da napravi taj autić
    I k tome neki slatkiš i to je sve. Svaki poklončić cca 40-50 kuna.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

MM ima veliku obitelj, dva brata i dve sestre, i ukupno je sad 12 djece u obitelji. Mi smo isto nekad svi jedni drugima kupovali poklone, i to je stvarno iscrpljujuće, i financijski, i ta kupovina, a na kraju koliko god malo novaca izdvojiš po poklonu ispadne puno. I kao što kaže bundevica djeca su dobivala puno poklona koji su svi sitni, pa ih uopće nisu niti fascinirali. Mi smo se zato dogovorili da nema međusobnog poklanjanja.
    Jedino ako recimo idem k MM-ovima na ručak odnesem nešto i šogorici i nećakinjama koje sa njima žive. Ali Lei, MM-u, mami, i MM-ovim roditeljima kupujem poklone, i za Božić i za NG, i u tome stvarno uživam.
    Ja bih zapravo voljela svima kupovati poklone, samo da mi je hrpa novaca

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kod nas kao i svake godine-poklončiće dobivaju samo klinci(vrećica sa božićnim slatkišima,čarapice i malena igračka).
    Bakama smo napravili kalendare sa slikama unuka.
    Ove godine smo i čestitke sami napravili.
    Za šogorice i bliske prijatelje napravim po jedan manji pladanj kolačića i fino ih zamotam.
    Ovako se darujemo već godinama i svi su sretni i zadovoljini pa ne moram ići u debeli minus

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Vidim da vas dosta piše da poklone daju samo klincima pa me baš zanima, zar vi ne volite dobivati poklone :? Pa iako imam 30 g. ja iskreno očekujem od mojih staraca i od none poklon pod bor. Nije tu uopće bitno što, niti kolika je vrijednost, nego znak pažnje.

Meni su ti pokloni više kao nekakav znak ljubavi, zahvalnosti, pažnje, ne samo reda-radi jer se mora. Zato volim te home made poklone ili ako baš netko nije kreativan onda bar da kupi baš ono nešto što treba, time dokazuje da voli i poštuje tu osobu.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ove naranče s klinčićima i cimetom su super. To smo mi ove godine radili u jaslicama s klincima na božićnoj radionici.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

naravno da volim dobivati poklone. ali , ako nemam novaca za darivati nekog tko mi je drag, onda se osjećam idiotski primiti poklon od te osobe i nekako mi nestane sva draž tog poklona.

a ogroman mi je problem i tošto velika većina ljudi oko mene nema mjere i onda sam stvarno radije uskračena za poklon ( i djeca) nego da dobivamo svi nešto čemu se ne veselimo, ne možemo parirati i najvažnije nije u skladu s vrijednostima koje se trudim usaditi djeci.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi se uglavnom darujemo tokom godine "bez nekog razloga" ili za rođendane, tako da na božićne poklone (jer se to očekuje) nikad nismo obraćali pažnju a i nikad prije nismo bili doma za NG i Božić, nego bi landrali negdje.
    Mada, vjerujem da sad kad ćemo početi curici stavljati pod bor, vjerojatno ćemo i sebi pakirati male poklončiće, tek toliko da vidi da smo svi dobili nešto

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

laumi ja upadam... OT, daj mi reci jel si ti ono s trešnjevke?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mlukacin, imaš pp.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

djeca dobivaju poklone pod bor, mm i ja ne jer nemamo novaca i jednostavno nam - ne treba.
    Najveći poklon nam je veselje naše djece dok otvaraju poklone.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ne volim dobivati "sitnice kao znak paznje". Lijepo je kad netko zna sto zelis, sto volis, sto ti treba, pa bas to dobijes. Al to su rijetki petki.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja volim, zapravo ovisi o tome kakve sitnice. Ali ono što definitivno ne volim su 'home made' pokloni kakvi su jako popularni na forumu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a meni su "home made" pokloni najdraži.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Pliska prvotno napisa
    Vidim da vas dosta piše da poklone daju samo klincima pa me baš zanima, zar vi ne volite dobivati poklone :? Pa iako imam 30 g. ja iskreno očekujem od mojih staraca i od none poklon pod bor. Nije tu uopće bitno što, niti kolika je vrijednost, nego znak pažnje.

Meni su ti pokloni više kao nekakav znak ljubavi, zahvalnosti, pažnje, ne samo reda-radi jer se mora. Zato volim te home made poklone ili ako baš netko nije kreativan onda bar da kupi baš ono nešto što treba, time dokazuje da voli i poštuje tu osobu.

brat, seka, mm i ja (i naše dvoje djece) dobivam još uvijek poklone od mojih roditelja za sv Nikolu, te za Božić...

za nas veće (mi smo u rasponu od 16 do 30godina) nisu to neki skupi pokloni, nešto slatko plus čarape/gel za tuširanje/planer/ili neka sitnica koju smo možda nedavno spomenuli da nam treba...
    Meni je to super, dođemo na Božić kod mojih, a tamo hrpa poklinčića, za svakog ponešto....

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ja volim, zapravo ovisi o tome kakve sitnice. Ali ono što definitivno ne volim su 'home made' pokloni kakvi su jako popularni na forumu
    Ni ja ne volim te "home made" poklone, imam dojam da se rade prvenstveno kako bi se uštedjelo na poklonima, a opet onda ja moram uzvratiti poklonom, a kako nemam talenta za takve poklone, onda ipak moram otvoriti novčanik...

Osim toga, takvi pokloni su često neki ukrasni predmeti, koji na kraju samo skupljaju prašinu na ormaru.

Stvarno radije ne bi uopće dobila poklon.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa

... koji na kraju samo skupljaju prašinu na ormaru.

Stvarno radije ne bi uopće dobila poklon.
    Evo ja sam ubacila tockice, jer zapravo je to bit onoga sto mene muci. Kod mene jedino knjige prolaze bez problema. A svejedno mi je jel mi netko doma napravio glinenu pepeljaru (jel trebam uopce reci da ne pusim?) ili je kupio komplet kozmetike, il nedajboze parfem... kad to ne zelim, ne treba mi, ne koristim, nit mi se uopce svidja...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne volim niti ja dobiti pepeljaru, a kozmetika nedajbože, posebno ako je uključena sol za kupanje, to mi je najgori poklon ever.

Ali recimo jučer sam dobila malenu kutijicu pralina, i to me razveselilo, a razveselila bi me npr. i čokolada (posebno neka koju nisam probala, malo, jelte, finija), ili bi me razveselila neka zgodna sitnica vezana uz BING tematiku - zgodan ukras za bor, pa čak i kapa Djeda Mraza Takve sitnice volim. Ili npr. teglica paste od maslina.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ne volim niti ja dobiti pepeljaru, a kozmetika nedajbože, posebno ako je uključena sol za kupanje, to mi je najgori poklon ever.

Ali recimo jučer sam dobila malenu kutijicu pralina, i to me razveselilo, a razveselila bi me npr. i čokolada (posebno neka koju nisam probala, malo, jelte, finija), ili bi me razveselila neka zgodna sitnica vezana uz BING tematiku - zgodan ukras za bor, pa čak i kapa Djeda Mraza Takve sitnice volim. Ili npr. teglica paste od maslina.
    potpis. i ja ovako.
    ali, mi si poklanjamo samo u najužem krugu familije, uglavnom. tu svi svima neku sitnicu kupimo, ako se nema love. ko npr. ove godine.ostalima - samo djeci.
    a svi već znaju kakav bi ih pogled dočekao kad bih odmotala sol za kupanje.
    tako da, ako već nemaju ideje, znaju da s CD-om ili knjigom ili čarapama ne mogu falit.
    čarapa nikad dosta

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kuzim, kuzim. A sta bi da ti netko pokloni mirisne svijece koje ti smrde, kolekciju casa za neko nedefinirano pice iz prvog ducana, kristalnu zdjelu, bijele carape, stolnjak s placa, uokvirenu sliku slikara amatera uz to loseg, staru bajaderu, knjigu sladunjavih izreka kakve mrzis, junejmit? Mislim, ja preventivno ne zelim poklone poradi ovih nabrojanih. Ja bih bila najsretnija da mi umjesto toga poklone komad dobrog sira ili coksu. Al nece, majkuimnjiovu, NECE!

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I ja volim dobiti čarape neke šarene i meni super.
    Pokone ove godine nisam kupila, al samo zato jer nisam stigla i nemam pojma što da kupim. Mrzim kad nakon puno razmišljanja što određenoj osobi kupiti na kraju kupim gel za tuširanje jer će se to potrošiti .
    Ove godine pokloni su limitirani na neku sitnicu čisto kao znak pažnje.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma ja ne poklanjam pepeljare niti ih izrađujem

Krećem od pretpostavke da ja poznajem osobe koje darujem pa tako znam da neću šogorici pokloniti salamu jer je vegetarijanka, neću bratu pokloniti nikakav drugi parfem osim onog jednog jedinog kojeg koristi... Znači sitnice ali ciljane.

Ja volim dobivati kozm. preparate, a sol bi mi pasala da imam kadu, a obzirom da imam tuš kabinu onda neznam šta bi s njom

Imam sestričnu koja doslovce jede knjige za doručak i za nju ne dolazi u obzir nikakav drugi poklon, sigurno joj nebi poklonila pepeljaru

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Stvarno me čude neka razmišljanja...
    Pa što fali soli za kupanje?!

Nije to ono što me čudi, nego nezahvalnost koju, vidim, neki osjećaju. Ja sam za svaki poklon zahvalna i drago mi je što sam ga dobila, pa bilo to i nešto što mi uopće ne treba/ne sviđa mi se. Jer svaki poklon znači da je taj darivatelj barem na tren mislio na mene. A to je bit darivanja. Pa nismo si sa svima toliko bliski da oni uvijek mogu pogoditi što bismo htjeli :/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super Svimbalo, evo miislim na tebe, daj adresu. POslat cu ti nesto s popisa. To je doista nezahvalno od mene sto mi se ne svidjaju te stvari, kod tebe ce im biti bolje.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Marta

Ne treba ni meni kristalna zdjela ni bijele čarape, ali bi mi glinena pepeljara možda mogla i poslužiti!

Možda je u meni problem, ali ova tvoja rečenica
    A svejedno mi je jel mi netko doma napravio glinenu pepeljaru (jel trebam uopce reci da ne pusim?) ili je kupio komplet kozmetike, il nedajboze parfem... kad to ne zelim, ne treba mi, ne koristim, nit mi se uopce svidja...
    mi uopće nije sjela.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne znam, takav poklon kakvi se spominju meni znače da ih je darivatelj kupio u dućanu iza ugla, ne misleći na mene duže od minute.
    Točnije, ne misleći uopće, nego da je poklon kupljen tek toliko, da se nešto kupi.

Doduše, do takvih zaključaka dođem kad razmislim o tim poklonima ( a to je rijetko, sol za kupanje me jednom doduše čak i rasplakala). Obično ne razmišljam o takvim poklonima, nego mi se naprosto ne sviđaju

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To sam napisala kao komentar na Mimin post da ne voli "home made" poklone. Ja ne volim ni vecinu kupovnih. Neki dan mi je sveeki poklonila digitalnu vagu uz komnetar da nema smisla da mi ju daje za Bozic kad upravo pecem kolace. Raspala sam se od srece i izljubila ju tako da je ostala sva u cudu. Al kad mi netko pokloni pepeljaru, onda znam zasigurno da pri izradi, a ni pakiranju sasvim sigurno nije mislio na mene.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sol za kupanje me jednom doduše čak i rasplakala). :
    i mene bi, da je od mm-a
    ja sam inače svima najveći problem za kupit poklon. tjeram ih da puuuno misle na mene dok kupuju.
    a ako je poklon od neke osobe s kojom nisam bliska, onda imam onu facu - aaa, baš super.
    ali, kako rekoh, nismo bliski, pa ne skuže.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ne znam, takav poklon kakvi se spominju meni znače da ih je darivatelj kupio u dućanu iza ugla, ne misleći na mene duže od minute.
    Točnije, ne misleći uopće, nego da je poklon kupljen tek toliko, da se nešto kupi.

Doduše, do takvih zaključaka dođem kad razmislim o tim poklonima ( a to je rijetko, sol za kupanje me jednom doduše čak i rasplakala). Obično ne razmišljam o takvim poklonima, nego mi se naprosto ne sviđaju
    Eh, uletila si, a odgovarala sam Svimbalo. Usput da te i potpisem.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A da, nisam odolila pa sam i najboljoj frendici spakirala mali poklončić da ju ugodno iznenadim: jedna svijeća i kutija Ferrero Rocher (by the way, u Mulleru su 30% jeftiniji od svih drugih trgovina )
    Plus sebi sam priuštila za Božić knjigu od Searsa "Disciplina" za poklon bon što je naša curica dobila u Profilu . Još mi je preostalo 400 kn u bonovima, tako da to moramo malo posurfati za neke zanimljive knjigice, fotoalbume ili tako nešto.
    Toliko o tome da će samo nećaci dobiti poklončiće

E da, kad kupujem poklone trudim se da kupim ono što ta osoba voli, ili što joj se sviđa. Ako ne znam što voli, kupim ono što bi ja recimo voljela dobiti... E sad, kad čitam postove, čini se da smo maximalno različiti, nekog veseli neki hand made poklon, nekog apsolutno ne. Zaključak - teško je... ali bitno je da je od srca pa makar drugoj osobi taj poklon ništa ne značio...

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma i mene bi rasplakalo da mi MM pokloni recimo zlatnu lančugu, jer zna da takve stvari mrzim.
    Ali ako mi tetkine susjede nećakov bratić pokloni nešto takvo, onda mi je stvarno dovoljna ideja da je htio nešto pokloniti. Pa se zapleo. I sve pet.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    sol za kupanje me jednom doduše čak i rasplakala). :
    i mene bi, da je od mm-a
    Meni je bila od MAME :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

marta šta ti kupuješ drugima?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Ma i mene bi rasplakalo da mi MM pokloni recimo zlatnu lančugu, jer zna da takve stvari mrzim.
    Ali ako mi tetkine susjede nećakov bratić pokloni nešto takvo, onda mi je stvarno dovoljna ideja da je htio nešto pokloniti. Pa se zapleo. I sve pet.
    Ja uopce ne govorim o tetkinog necaka susjedi, nego o obitelji. Ovi prvi kod mene u fajlu Poklanjanje postoje iskljucivo u kategoriji bonbonjera - kava - zesta, ovi drugi me ubijaju u pojam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •