Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Single mame

Divji Cvit

Početno Single mame

Ja sam jedna od trudnica koja nema ni muza ni decka, a odnos sa tatom bebe je nesto manje od prijateljskog. I jesam, sama sam si kriva jer sam bila dovoljno glupa i usamljena da nezasticena spavam sa ozenjenim muskarcem ( da, znam da je grozno sto sam se uopce upustala u tako nesto ), ali ipak ne zalim nego se veselim mom malom anđelu koji mi stize u veljaci. Unatoc veselju ponekad se osjecam krivom i tuznom sto moja beba nije zaceta u ljubavi i sto nece imat tatu. Ima li na ovom forumu jos mama koje same cekaju bebicu?
    A znate sta mi je cak najtuznije? To sto moja beba ima sestre po tati koje ona ili on nece nikad upoznat... a krv su mu / joj

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

S, žao mi je što prolaziš kroz takvo iskustvo i sigurna sam da ti je teško. Imaš podforum "jednoroditeljske obitelji", pogledaj malo tamo, sigurno ima i sličnih iskustava!

Sretno s malim anđelčićem!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nemoj nikad reći nikad, ko zna što će biti u budućnosti. Misli na svoju bebicu.Meni je tako drago kad vidim majke koje su same i hrabro odluće roditi bez obzira iz kakve je veze to nastalo. Ljubav prema bebici imaš ,a to je najvažnije .

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mislim ko rex. i saljem

a djetetov otac ima obaveze prema njemu, nemoj kriveci svoju glupost (ma daj) i usamljenost olako odustati i djetetu uskratiti pravo na oca i sestre.

i ne zaboravi da si se ti u tom odnosu pokazala puno zrelijom! zato sam i sigurna da mozes sve.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

s., samo hrabro

javi se na jednoroditeljske, tamo ima cura koje će ti časkom podići raspoloženje! :namig i pusa dotičnima:

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Veseli se svojoj bebi!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Uživaj u trudnoći i veseli se bebici, a ostalo... nikad ne znaš što ti život nosi. Ljubi to svoje malo čedo!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro došla! I ne okrivuljuj se i ne sažaljevaj svojeg malog miša! Biti će vam prekrasno! Imate jedan drugog. I vjeruj mi, doći ćeš brzzo u situaciju da ćeš tražiti "podobnog" za još jednom malog miša....

Početno

Draga s. tako mi je zao ali nemoj biti tuzna, mazi svoju bebicu, svasta se moze jos desiti. Vidim koliko si hrabra i divim ti se. I mene je moja mama podigla prakticki sama i uvijek je od moga oca odbijala bilo kakvu pomoc da bi nekako ogranicila njegov uticaj na mene (dosta je pio i bio nasilan) a ni on nikad nije previse insistirao - par puta godisnje setnjica i koja para tek da si kupim slatkisa - tek da znam da imam oca. Samo moja mama zna kako me je tesko odhranila. Epilog-sad sam svoj covjek, otac je bolestan, u kontaktu smo i pomazem mu koliko mogu a mama je to prihvatila iako joj u pocetku nije bilo pravo. Ali NIKAD ne stavljam njega prije nje. Hocu ti reci da ne dopustis da ti ponos diktira - ja cu sve to sama.Neka snese svoju stranu odgovornosti za dijete kako god zna i moze. To je samo moje misljenje i iskustvo. Sretno.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eh, moja S., pa nisu sve bebe začete iz ljubavi i želje za djetetom. Ne mislim tu sad na neke ružne i ekstremne situacije, nego baš na one kad se dijete 'zalomilo', takvih je jaaako puno, kad gledam svoju okolinu neću pretjerati ako kažem skoro pola. Stoga se nemoj lupati u glavu radi svoje 'gluposti', svi smo mi u većoj ili manjoj mjeri radili gluposti, samo su neki imali sreću da su se izvukli bez posljedica. Bilo bi nas puno manje da se rađaju samo planirane bebe.
    Drago mi je da si ti svoju 'posljedicu' prihvatila kao dar, jer beba to jest, i sigurna sam da ćeš joj biti dobra mama. A što se biološkog oca i sestara tiče, ne vidim zašto to dijete ne bi s njima imalo nekakav odnos i kontakte, znam da te muči to što vjerojatno neće dobiti onoliko očinske ljubavi koliko bi dobilo da si s njim u braku. Ali, puno pametniji ljudi od mene su rekli da su majka i otac oni koji su dijete podigli i odgojili, pa ćete možda ti i tvoja beba imati sreće, da nađete nekoga ne tko će vas 'uzeti' nego tko će se pridružiti vašoj maloj obitelji, i tko će tvojoj bebici pružiti sve što joj otac može pružiti.
    Šaljem vam jedno veliko !

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam single mama i to, mogu bez ikakve ograde reći, sretna single mama.

Naravno da ponekad imam kriza i loših trenutaka, ali mislim da ih imaju i mame koje uz sebe imaju tate svojih bebača.

Uživaj u svojoj trudnoći a ako trebaš bilo kakav savjet ili pomoć ili se samo želiš izjadati ili pohvaliti nema boljeg mjesta od ovog

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

mazi bebicu. Ona je najvaznija u svemu ovome. Sretno.

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: Single mame

Citiraj S. prvotno napisa
    Unatoc veselju ponekad se osjecam krivom i tuznom sto moja beba nije zaceta u ljubavi i sto nece imat tatu. Ima li na ovom forumu jos mama koje same cekaju bebicu?
    Nije ljubav samo obostrana. Ljubav je bezuvjetna. Beba je u tebi, osjeća se kao ti. Voli je, što i činiš i to joj je dosta. Ima vremena za ostalo...

Sve je to škola.
    Samo hrabro.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Važno je da se ti veseliš svom medenom, ostalo će se događati u svoje vrijeme... Želim ti sreću!

Deja2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Sretno!

Divji Cvit

Početno

Hvala vam puno svima na rijecima podrske, to mi puno znaci i treba u ovom trenutku. Citamo se na jos kojem postu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Draga S.,
    daj bože svijetu više "gluposti" iz kojih nastaju mala predivna bića... :D Ja nekako vjerujem da nisi slučajno i bez nekog "višeg plana" napravila to što jesi - tvoja se beba željela roditi!
    Što se zečeća u ljubavi tiče, život je malo ćudljiv - ima nas koji smo u sretnom paru, a bebe niotkuda. Pa je onda napravimo uz pomoć stričeka i teta u bijelom, i vjeruj - to je daleko od začeća u ljubavi, doma, o čemu valjda sve maštamo.
    Tako da one koje tako naprave bebu (a i mi koje to još nismo uspjele) mogu u neku ruku zavidjeti tebi jer je beba napravljena prirodno. Ili je barem napravljena, što mnogima od nas nikako ne polazi za rukom (rukom? možda nešto krivo radimo? )
    Želim tebi i tvom dečkiću puno puno ljubavi i sreće. (Šta ima veze kako je napravljen, važno da je rođen i da odraste u ljubavi, ne?)

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

metvice, evo ti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •