Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Da li cijena određuje kvalitetu?

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Da li cijena određuje kvalitetu?

Kakva su vaša iskustva sa razno raznim prehrambenim i nepreh. artiklima?Ujedno,da li znači da je poznati brand kvalitetniji od nekog no name ili privatne marke?

Danas u sparu gledam kila svinj. buta 35kn i odmah mi je po glavi 101 pitanje - zašto tako jeftino,od kuda je došlo itd. :?
    U našim drogerijama i lancima od privatnih marki kupujem sapune,det. za perilicu,i tako neke sitnice dok sam skeptik prema šamponima ili gel za tuš.Isto tako što se tiče hrane.Ako je preh. artikl privatna marka nekog lanca,a proizvodi ga naš proizvođač,kupit ću ga ponekad ,inače mi mora biti ''marka''....
    Znam da smo previše nafilani sa glupavim reklamama i konstantnim nadmetanjem na tržištu , ali nekako si ne mogu pomoći .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja iz DM-a recimo kupujem njihove robne marke. Jer su mi dobre.

Većinom probam jednom, pa ako nije zadovoljilo moje kriterije i usporedbe s proizvodom koji sam do tada koristila-ne kupim ponovo. No zbog razlike u cijeni probam i robnu marku jer znam što marketing radi ljudima

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ja probam pa ako nije dobro necu kupit ponovno.

jedino meso kupujem samo u mesnici.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    i ja probam pa ako nije dobro necu kupit ponovno.
    Tako i ja. Samo MM-a nagovoriti da proba nešto novo, pogotovo ako je robna marka... uffff.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •