Ma, malo sam zabrinuta za Leki jer joj od jučer na gornjoj usnici stoje neki sitni mali mjehurići (najviše mi na njih sliče), a možda su i točkice jer je jako sitno. Ipak, najviše bih rekla da je u pitanju herpes simplex jer ja od njega "bolujem" od kad znam za sebe, a razlozi su nebrojeni - loš rad želuca, stres, nervoza, općenito pad imuniteta, ako malo "ozebem" i sl. i imam ga najmanje 4-5 puta godišnje. Osim toga izlazio mi je po cijeloj usnici, u kombinaciji njih 4 odjednom napadaju, u nosu, na nosu, na bradi, ma velim vam užas. E sad, ja ga trenutno nemam pa od mene ga nije dobila jedino ako uključimo genetsko naslijeđe, onda je sve jasno. Ono što mene muči jest kako se ponašati kada je herpes simplex na usnici djeteta od 10 mjeseci, što uopće primjeniti da bi se mjehurići sanirali. Inače, Leki uopće nije ovih dana, slaba, niti ima temperaturu, a gdje god čitam o tome svugdje spominju te simptome plus otečeni limfni čvorovi i sl.Doma imam Zinc mast, Virolex, nešto na biljnoj bazi pa curke ima li vas da me posavjetujete što da radim?Da je vodim pedijatrici?Hvala vam unaprijed!![]()
Lea, 16.11.2004.