Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Bebino uho ima "čudan miris"

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Bebino uho ima "čudan miris"

Dakle, molim pomoć... Bebino uho ima neki nelijepi miris, a ja ovako ništa ne vidim Ne znam da li može biti riječ o upali? Mrvicu je nervozniji ovih dana (inače je jako dobar)), ali mu izbijaju i zubići (gore)... Ne vodi mi ga se doktoru bez veze da ne bi još i tamo neku virozu pokupio, a ovako ni sama ne znam... Molim vas pomagajte!!!

p.s. Odgovor nije: "treba ih očistiti"

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mislim da bi ipak trebala djete odvesti doktoru,jer ovo sve drugo je samo nagadanje.Ukoliko je kakva upala doci ces na vrijeme.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dojiš li?
    moguće je da se mlijeko slijeva niz obraz iza uške - zavrni uho i vjerojatno ćeš iza naći ljuskice skorenog mlijeka. to stvarno jako smrdi.
    natopi vaticu bebi uljem i očisti. akoje to - to, naravno.
    ako nije... neka ipak pogleda pedijatar.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Cure, hvala vam! Budem sutra zvrcnula pedicu, jer baš iznutra ima neki čudan miris pa ću vidjeti što će ona reći!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aleksandru se to dogodilo prošlo ljeto. Iz uha mu je smrdilo po truleži. Mi smo tad bili na moru, pa smo mu uho "ispirali" morskom vodom i nakon dva dana je prošlo. Naravno, ja sam ga prvo ispitivala i probala da li ga boli. Nije ga boljelo, pa smo zato tako postupili. Ako ti djete ne može reći da li ga boli ili ne, najbolje da odeš kod lječnika.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kojiput dijete luči više ušne masti, i to zna imati miris nekako po ustajalosti i nepranju. Kojiput nije ništa, a može se raditi o upali zvukovoda, koja se rješava kapima, nije potrebno uzimati oralni antibiotik. Kad procuri gnoj iz uha, taj miris je nekako oštar, to ne možeš baš zamijeniti s mirisom ustajalosti, ne bih ti to htjela ali jednom kad ga onjušiš znat ćeš ga prepoznati ubuduće.
    U oba slučaja dijete može boljeti i bude plačljivo i nervozno. I da, moj mali je tri puta imao gnojnu upalu uha a nije imao povišenu temperaturu, tako da ako je dijete nemirno a nema temperaturu na žalost ne mora značiti da je sve u redu.
    Inače, kad gnoj izađe iz uha djetetu bude lakše, znači glavninu bolova ono iskusi kad se još ništa ne vidi. Kod puno upala ni ne dođe do izlijevanja gnoja, a ako još ni nema temperaturu samo ti njegovo drukčije ponašanje i tvoj instinkt kažu da nešto nije u redu. Zato ti je moja preporuka da ako sumnjaš na bilo što vezano uz uho odeš pedijatru, ako ništa drugo da ti razbije sumnje.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Cure, još jednom puno hvala. Evo, ako će čitati netko sa sličnim problemima; bili smo kod pedijatrice i sve je ok :D . Vjerojatno je od te smole bio čudan miris, ali sve je u redu. Ipak, drago mi je da mi je ona to potvrdila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •