-
-
Mislim da bi ipak trebala djete odvesti doktoru,jer ovo sve drugo je samo nagadanje.Ukoliko je kakva upala doci ces na vrijeme.
-
Osoblje foruma
dojiš li?
moguće je da se mlijeko slijeva niz obraz iza uške - zavrni uho i vjerojatno ćeš iza naći ljuskice skorenog mlijeka. to stvarno jako smrdi.
natopi vaticu bebi uljem i očisti. akoje to - to, naravno.
ako nije... neka ipak pogleda pedijatar.
-
Cure, hvala vam! Budem sutra zvrcnula pedicu, jer baš iznutra ima neki čudan miris pa ću vidjeti što će ona reći!
-
Aleksandru se to dogodilo prošlo ljeto. Iz uha mu je smrdilo po truleži. Mi smo tad bili na moru, pa smo mu uho "ispirali" morskom vodom i nakon dva dana je prošlo. Naravno, ja sam ga prvo ispitivala i probala da li ga boli. Nije ga boljelo, pa smo zato tako postupili. Ako ti djete ne može reći da li ga boli ili ne, najbolje da odeš kod lječnika.
-
Kojiput dijete luči više ušne masti, i to zna imati miris nekako po ustajalosti i nepranju. Kojiput nije ništa, a može se raditi o upali zvukovoda, koja se rješava kapima, nije potrebno uzimati oralni antibiotik. Kad procuri gnoj iz uha, taj miris je nekako oštar, to ne možeš baš zamijeniti s mirisom ustajalosti, ne bih ti to htjela ali jednom kad ga onjušiš znat ćeš ga prepoznati ubuduće.
U oba slučaja dijete može boljeti i bude plačljivo i nervozno. I da, moj mali je tri puta imao gnojnu upalu uha a nije imao povišenu temperaturu, tako da ako je dijete nemirno a nema temperaturu na žalost ne mora značiti da je sve u redu.
Inače, kad gnoj izađe iz uha djetetu bude lakše, znači glavninu bolova ono iskusi kad se još ništa ne vidi. Kod puno upala ni ne dođe do izlijevanja gnoja, a ako još ni nema temperaturu samo ti njegovo drukčije ponašanje i tvoj instinkt kažu da nešto nije u redu. Zato ti je moja preporuka da ako sumnjaš na bilo što vezano uz uho odeš pedijatru, ako ništa drugo da ti razbije sumnje.
-
Cure, još jednom puno hvala. Evo, ako će čitati netko sa sličnim problemima; bili smo kod pedijatrice i sve je ok :D . Vjerojatno je od te smole bio čudan miris, ali sve je u redu. Ipak, drago mi je da mi je ona to potvrdila...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma