Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: KBC Rijeka

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno KBC Rijeka

Molim pomoć,

već 15tak dana zovem sestru Miru na KBCu Rijeka, za naručit se na spermiogram.
    Međutim, niko se ne javlja.
    Što se dešava?
    Možda ima neko određeno vrijeme za zvanje za narudžbe,il?

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da ti se obnavlja odjel. Probaj na 658-441 to je broj od ginekologije. Ili odi direktno kod njih. I ja bi trebala otici ovih dana naruciti mm al cu otic osobno jer sam i ovako svaki dan u bolnickom krugu.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam bila tamo prekjučer. Sestra Mira mi je rekla da bi trebali početi raditi iza 17.09. jer nisu još gotovi radovi na odjelu. Ona je za sad u prizemlju kad uđes u zgradu produži kraj prijemnih šaltera po hodniku lijevo, ili nazovi 18.09.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ivez, jel znas mozda za kada narucuju jer meni treba termin oko 1.10. pa da pozurim

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam. Kad sam ja bila tamo došao je jedan čovjek za spermiogram pa mu je sestra rekla da zove iza 17.09. dakle izgleda da još niti ne naručuju. Dr. Vlastelić se vraća idući tjedan sa g.o. pa ću otići do njega u bolnicu jer bi trebala početi sa stimulacijom za IVF.

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I ja sam zvala ali centralu na 111, pa su me oni spojili do sestre Mire. On se vraća u ponedjeljak i ja bi se trebala čuti snjime jer bi u srijedu trebala početi s inekcijama. Luda sam jer njega dobiti na telefon je isto lutriji, a skočiti do Rijeke prije posla mi je muka jer ne znam dal ću ga naći tamo ujutro a moram trčati nazad na posao.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ivez, poslala sam ti pp

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Hvala na informacijama!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Dr. Vlastelića probajte zvati na 658-254

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Yes maksi, ali taj broj i onaj drugi 252 su isključeni zbog renoviranja. Zato i je frka kako ih dobiti osim preko centrale ili ići direktno tamo.

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Samo da objavim svježe info za Rijeku.
    Uglavnom bila sam jučer do Kbc-a i po prognozama dr. Vlastelića još se odjel ne otvara barem do 25.09., tako da si računate da postupke i spermiograme još ne rade. Pusa svima

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

drage moje rjecanke, trenutno sam daleko od rijeke ali u 10 mj planiram u rijeku. sto mi je sve potrebno od nalaza da bi dogovorila za neki oblik potpomognute?
    buduci cu prije dobiti na lotu nego njih na telefon
    koliko se obicno ceka,....sve mi kazite buduci mi je to preporuceno i nisam jos bila na potpomognutoj. problem je kod mm, ja ovuliram i za sada je sve ok, recimo, sa mnom

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mislim da prvo trebaš obaviti pregled u Rijeci kod doktora koji se bavi potpomognutom oplodnjom. Ja preporučujem dr. Vlastelića. On će te uputiti dalje koje nalaze trebaš napraviti. :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala maksi

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bak, ne sekiraj se. Kako kaže maksi on će ti sve reći što napraviti. Možda bi bilo dobro da si sama napraviš pretrage hormona i briseve, mene ih recimo nije tražio da ih radim, ali jesam samoinicijativno i uvalila mu nalaze nek se nađe.
    Uglavnom prvi put ćete samo razgovarati, tražiće te podatke tipa koliko pokušavate, zadnji menzis, koje bolesti u obitelji i slično...
    Pa sretno i javi šta ima novoga.

zisu avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

drage rijecanke, pred koji sat sam razgovarala s docenticom jer smo trebali poceti s postupkom, ali kaze nazalost nista do 1.10. navodno da je tako planirano da pocnu s radom i da ju tad nazovem.
    ako tko bude imao kakve nove informacije molim da javi
    pozdrav svima

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni je dr. Vlastelić prošli tjedan rekao da dođem 26. ili 27. i da krećemo sa stimulacijom. Prošli utorak su još radnici gletali zid u hodniku :shock: Ne znam da li se šta promijenilo u međuvremenu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni je docentica u 6. mjesecu nakon neuspjele inseminacije rekla da će počet radit u 9. mj. i da uzmem klomifen 5 d.c. i 10 d.c. se javim na folikulometriju. Naravno, nisam ih uspjela dobit na telefon da provjerim jel rade, a morala sam krenut s klomifenima. Sad ispada da niš od postupka :/

uf, ja ne znam šta da sad radim :?

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam bila na odjelu u petak,i da nema tih njihovih radova danas bi brojila četvrti dan stimulacije. :/.Ali doći će i taj listopad.Ivez051 tako ti počinješ prije mene.Super.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

cure hvala na savjetima, kod mene je sve komplicirano jer sam trenutno van hrvatske zbog posla, a osigurana sam preko hr. dok sam jos bila u ri bila sam kod jednog drugog (soc) gin. recite mi moram li vlastelicu nositi karton ili mi ga tamo tada otvori?
    i onako laicki, buduci je samnom recimo ok, pijem gluformin zbog inzulinskog pcos ali redovno ovuliram, problem je kod mm. sta mislite, kakvu cu terapiju morati uzimati?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i da, koje briseve bi bilo potrebno napraviti; klamidija, ureaplazma,...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pa valjda samo ja nemam sreće s zvanjem... nitko da se javi na telefon na humanoj
    Zna li netko je li to sigurno da nema postupaka prije listopada?

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bak, ne moraš Vlasteliću nositi karton, što se tiče zvanja, strpljen-spašen. Ja sam se prošli tjedan uputila tamo i čekala ga 2 sata, jer ga je gotovo nemoguće dobit na telefon (ja nisam nikad). Iako mi je ful nezgodno jer radim ujutro i to izvan Rijeke, pa izgubim pol dana dok dođem na posao, ipak mi je prioritet u životu, a nadređeni (za sada) ima puno razumijevanja za moje izostanke.

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ondi, ja sam bila prošli tjedan jer sam trebala početi sa stimulacijom i rekao je da prije 25,26 .09 sigurno postupaka nema.
    bak- svaka ginićka zna šta trebaš napraviti, a što je važno za sterilitet-

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo da obavjestim rječanke da sam od jedne naše forumašice saznala kako oprema za laboratorij još nije došla.Očekuje se tek idući tjedan,pa dok sve to montiraju biti će dobro ako počnu raditi 15.10.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno *

Samo da obavjestim rječanke da sam od jedne naše forumašice saznala kako oprema za laboratorij još nije došla.Očekuje se tek idući tjedan,pa dok sve to montiraju biti će dobro ako počnu raditi 15.10.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo konacno sam ih dobila i narucila se za prvi dogovor kod dr vlastelica. recite mi ceka li se satima ili je stvarno ako je pregled u 11 sati, onda sam +-15 min na pregledu?

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nečeka se satima, kad ti je rekao tad će te primit 15 min - +. Jedino ako im nešto hitno i neplanirano upadne ćeš morat počekat

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa kako kada. Ja sam kod njega bila 4, 5 puta i uvijek sam cekala od 45 minuta na vise, najduze dva sata (tada je bila neka operacija u pitanju).

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam ih danas dobila na telefon i naručena sam 09.10. idem prvi put pa mislim da će biti samo razgovor.

Samo ne znam da li je renoviranje završilo, mislim da li sada sve funkcionira jer gore vidim da se spominje 15.10. Mislim, znam da za razgovor to i nije bitno, nego pitam zbog even. spermiograma?

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kad ides ti kod njega na pregled ide se na polikliniku u prizemlje a kad se radi spermiogram ide se u zgradu ginekologije - tamo ti se obnavlja prvi kat.

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ok, možda se i ovaj topić zaključa, ali moram podijeliti informaciju za sve one forumašice koje jedva čekaju da riječki odjel proradi.
    Proradio je, danas sam se čula s Vlastelićem i ja recimo idem u utorak ujutro kod njega na pregled i po inekcije, jer u srijedu krećem sa stimulacijom. Toliko od mene, pozdrav

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Rijeka radi punom parom, a ja sam se s dr. Vlastelićem dogovorila za svoj prvi AIH :D
    Jako sam zadovoljna razgovorom!!
    Imam pitanje: pošto nisam Rijeke sestra mi je dala Ovitrelle (štopericu) i rekla da pitam soc gin da mi je da i da joj donesem recept, jer ju ne moram platiti. E sad, soc.gin. kaže da štoperica nije na listi HZZo-a i da ne može izdati recept. Da li se neko susreo s tim problemom?

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovo je prvi put da čujem da treba nositi recept njima. Možda ti neko bolje zna.
    Zubica jesi bila danas kod V., možda smo se vidjele, ja sam bila oko 8;15.
    Uglavno kako mi je ovo 4 Ivf moram ga plaćati. Iznenadila sam se jer imam sama za kupiti "samo" Menopur ( danas sam peglala karticu kao luda u apoteci ), a decapeptyl i štopericu imam besplatno. Na koju foru, neznam al tako mi rekli.

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

decapeptyl je navodno na listi tako čula no nisam provjerila.
    Štopericu (Gonasi) do sada sam svaki puta sama kupila i to u Italiji

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bolje da su mi decapeptyl dali da kupujem nego menopure
    I ja sam dva puta kupovala gonasi preko, a zadnji put i sada će dati Choragon za štopericu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bila sam tak happy i zbunjena da sam sve krivo pokopčala. Sad sam zvala sestru Miru pa mi je pojasnila. Uopće mi ne treba recept za Ovitrelle, upisala me i kad donesem uputnicu za AIH, oni će sebe razdužiti.
    LO ja sam bila u 13,00 h, pa se vjerojatno nismo vidjele.

Tko vam daje štopericu, same ili? Ja ću kod soc.gina raditi folikulometrije da pitam njega, malo me frka sama sebe pikat. A opet vidim da je bitan timing, pa ako dr V. kaže da si ju piknem popdne, a gin radi ujutro :?
    nisam sigurna da li sam smjela postaviti pitanje tu? Ak je van teme slobodno obrišite.

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hej, znala sam da postoji savršeno objašnjenje za taj recept. Ja se pikam sama ovaj put, međutim ako za štopericu dobijem Choragon, a on ide u guzu morat će mi medicinska. A za Ovitrelle neznam kako se daje.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Rodila sam prije 5 mjeseci i dr.Vlastelic mi je vodio cijelu trudnocu,odlican je ginekolog.Opet sam trudna 12 tjedana i nosim blizance i dr.Vlastelic ce mi opet vodit trudnocu.Preporucam ga svima jer je stvarno dobar ginekolog

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ana, s obzirom da nosiš blizance a malo je vremena prošlo od poroda moraš se paziti. Više odmarati koliko je to moguće uz malu bebicu .
    Uglavnom laganini!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala Maksi,sve to znam jer mi je doktor rekao da mi je trudnoca visokorizicna i da se moram cuvat.Roditelji mi pomazu u svemu,jer mi muz plovi,tako da mi je lakse.Sta ti imas blizance?

Amalka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ana miletic prvotno napisa
    Rodila sam prije 5 mjeseci i dr.Vlastelic mi je vodio cijelu trudnocu,odlican je ginekolog.Opet sam trudna 12 tjedana i nosim blizance i dr.Vlastelic ce mi opet vodit trudnocu.Preporucam ga svima jer je stvarno dobar ginekolog
    da li mi možeš reći kako te vodi dr.V. preko socijalnog ili privatno?...

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Vodio me privatno,al u KBC-u,nisam mu nista placala.Inace on rijetko vodi trudnoce,mene je uzeo jer mi mama radi dugo u bolnici.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj ana miletic prvotno napisa
    Hvala Maksi,sve to znam jer mi je doktor rekao da mi je trudnoca visokorizicna i da se moram cuvat.Roditelji mi pomazu u svemu,jer mi muz plovi,tako da mi je lakse.Sta ti imas blizance?
    Da, draga imam 2 dečka!
    Blizanačka trudnoća je sama po sebi rizična pogotovo ako ne ide sve svojim tokom i dođe do raznoraznih komplikacija. A ti si u jako dobrim rukama!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Kako ti je prosao porod tj.jesi li imala normalni ili carski?Joj uzasno me strah ako budem imala normalni porod!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Bez straha. Meni porod bio fenomenalan, vaginalni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •