Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Moram vam se izjadati !

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    graskic

Početno Moram vam se izjadati !

Danas poslije posla dosli su MM i Karlo po mene i krenusmo doma . Na jednoj autobusnoj stanici u gradu primjetimo frenda i kad nam je rekao da ide nama usput , pokupimo ga .

Tada MM shvati da je taj frend stajao na stanici na koju ne dolaze autobusi koji bi ga i odvezli tamo gdje nam je rekao da ide , i kada ga je pitao kojim je to busom htio ici , ovaj nam je nesto nesuvislo poceo odgovarati i onda VIKATI ! Tu ga MM smiri radi Karla , a posto je situacija sama po sebi bila neobicna i glupa , nastavimo dalje svi u tisini - MM vozi , ja kraj njega , Karlo iza mene u stolici , ovaj prijatelj kraj Karla . I odjednom zacujem nekakav neobican zvuk , kao nekakvo coktanje , okrenem se , a ovaj se jednom rukom drzi za prednje sjedalo , drugom za zadnje , OKRENUT TIJELOM PREMA KARLU , a lice skroz iskrivljeno u stravicnu grimasu , zgrceno , jezik vani , nesto zaista prestrasno , nevidjeno , nezamislivo !!! Evo , i sada se jezim i muka mi je kada se sjetim .

Nisam se u prvi tren snasla , pomislila sam da plasi Karla , sto me sokiralo , kad shvatim da FRAJER IMA NAPADAJ i ne znam sta da ucinim !!!

To je trajalo mozda minutu ili dvije , nismo mogli stati , jer smo bili u voznji , ma nismo se ni snasli , kad ga je pocelo pustati . Sagnuo je glavu medju ruke i na sva moja pitanja odgovarao odmahivanjem glave i klimanjem . Tada je podignuo glavu i otvorio usta , a jezik mu je bio sav zgrcen , kao u jednoj lopti , skroz do grla . Bio je toliko pribran da mi pokaze DA MI NE MOZE NISTA ODGOVORITI !!!

Na kraju je sve dobro zavrsilo , Karlo ga skoro nije ni pogledao , ne razumijem kako . Nekako sam se zbog njega bila najvise prestrasila , da se dijete ne sokira , ali smo se najvise prestrasili MM i ja , a ovaj prijatelj je odbio da ga odvezemo na Hitnu . Izisao je iz auta kad ga je proslo , a ja ni sada nisam bas sigurna da je znao kud ide , iako mi je veceras preko telefona rekao da je isao na neki poslovni sastanak :? i da je sada o.k . i da je doma u krevetu .

Eto , samo da znate da sam danas dozivjela strasno iskustvo .

Hvala ti Boze na nasem zdravlju !!!

PUSE !!!

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Potpuno te razumijem kako si se osjećala. Neka te to ne čudi, tim više što si bila nepripremljena na to.
    Moja sestrična ima epilepsiju od svog puberteta i ja sve o tome znam i znam kako treba reagirati, na šte paziti.
    Nakon puno godina, kada je bila kod mene sa svojim zaručnikom, prvi puta je imala napad u mom prisustvu. Ja sam odreagirala do kraja kako treba, iako ne znam da li bi se snašla da nije i zaručnik bio s njom. No, kad je sve bilo gotovo i kada sma ih ispratila, tako sam se rasplakala od šoka i držalo me puna tri dana, nisam mogla spavati.
    Tek kada to doživiš shvatiš koliko je to teška i strašna bolest. A najstrašnije je što je njima život ugrožen u svakom momentu jer ne znaš kada i gdje ćete uhvatiti napad.

graskic

Početno

Nakon nekih telefonskih razgovora veceras , saznala sam da on nema tipicnu epilepsiju , nego te napadaje ima kao posljedicu prometne nesrece . Njegova sestricna mi je rekla da tu bas ni lijekovi nemaju neke koristi , da bi jednostavno trebao biti doma , odmarati , ne pusiti ni piti alkohol , a on je prilicno tvrdoglav i nikoga ne zeli slusati , a radi kao agent jedne osiguravajuce kuce . Napadaje ima cesto , barem jednom tjedno .

Ne ide mi iz glave njegov izraz lica ...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, graškić, bed. I ja sam jednom vidjela kako izgleda epileptični napad i isto sam bila jako dugo pod dojmom. Mogu si misliti kako je bilo tebi, pogotovo zbog malenog.

Šteta što se taj frend ne pazi i što je tvrdoglav, pa stanje mu može ići samo na gore.

Početno

Ja sam samo jednom, kao gimnazijalka, bila svjedokom epilepticnog napada i to u tramvaju, kod osmogodisnje curice. Sjedila je tati u krilu, a ja sam stajala mozda niti pola metra od njih. U jednom trenutku pocela se strahovito tresti i izvijati i otac ju je odmah polegao na pod i poceo vikati:"Upomoc ljudi, umire mi dijete!" Svi smo ih sokirano i prestravljeno gledali i samo je jedna gospodja bila dovoljno pribrana da klekne k njemu na pod i pomogne mu pridrzati malenu dok se tresla. Tramvaj je i dalje vozio, a ona se uspjela do sljedece stanice malo primiriti, tako da su je otac i ta gospodja iznijeli iz tramvaja... To je bilo pred-mobitelsko vrijeme, no vjerujem da su uspjeli nekako pozvati hitnu i da je ipak sve bilo u redu...(danima sam iscitavala Crnu kroniku u potrazi za vijestima, no nikad zapravo nisam doznala kako je sve zavrsilo)

Nazalost, niti danas nemam pojma sto bih ucinila da se ponovo nadjem u takvoj situaciji...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •