Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: Leptirić Lu-Kajzerica... Iskustva?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Leptirić Lu-Kajzerica... Iskustva?

Molila bih informaciju kakva imate iskustva s ovim vrtićem? Rado bih preselila vrtičko dijete i upisala jasličko pa me zanima jeste li zadovoljni.
    Hvala!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Leptirić Lu-nitko ne ide tamo???

Please, ako netko ima neku povratnu informaciju kako je tamo. Jako sam zahvalna!
    :?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ako ja mogu malo uzurpirati temu i dodati i ako netko ima iskustva sa leptiricem lu ali u hercegovackoj ulici

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kao i ostale ( ili barem vecinu ) privatne vrtice i ovaj je u vlasnistvu osobe koja nema nikakve veze s pedagoskom strukom i otvoren je iskljucivo radi profita.
    Odgajatelji nemaju pristojnu placu, nemaju strucna usavrsavanja, nema zdravstvenog voditelja i imaju pedagogicu pripravnicu...
    Klasicna prica privatnog vrtica... ( cast iznimkama )...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj teja prvotno napisa
    Kao i ostale ( ili barem vecinu ) privatne vrtice i ovaj je u vlasnistvu osobe koja nema nikakve veze s pedagoskom strukom i otvoren je iskljucivo radi profita.
    Odgajatelji nemaju pristojnu placu, nemaju strucna usavrsavanja, nema zdravstvenog voditelja i imaju pedagogicu pripravnicu...
    vrijedi li to za Kajzericu, Hercegovačku ili za obje lokacije?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj zarrin prvotno napisa
    ako ja mogu malo uzurpirati temu i dodati i ako netko ima iskustva sa leptiricem lu ali u hercegovackoj ulici
    u hercegovačkoj taj vrtić više ne postoji,nego samo u vrapču i kajzerici.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Leptirić Lu - pozitivna iskustva

Htjela sam reći mamama koje zanima taj vrtić da sam s nekoliko strana dobila pozitivne komentare na vrtić i jaslice Leptirić Lu i to od roditelja čija djeca pohađaju taj vrtić na lokaciji Kajzerica. Mi ćemo se upisati i nadam se da ćemo isto tako biti zadovoljni.
    Ako netko ima još kakvih konkretnih informacija bila bih vrlo zahvalna!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

joj, mitze, sad si me sjetila da ti nisam odgovorila. rekla mi je ona frendica da je isto čula sve dobro o vrtiću

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj teja prvotno napisa
    Generaliziraš li ovako iz vlastitog iskustva poznavajući sve vrtiće ili pričaš urbanu legendu?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nazalost, nije legenda... A taj vrtic nije niti malo urban...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja prijateljica vec godinu dana vodi dijete u Vrapče u vrtić i jako je zadovoljna.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, vrtić je u mom kvartu, tako da znam nekoliko mama kojima djeca tamo idu, i svi su vrlo zadovoljni. Sad, to je kao prvo stvar osobne procjene, a kao drugo ljudi baš ne vole govoriti loše o vrtiću u koji im dijete ide.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Irena23 prvotno napisa
    Moja prijateljica vec godinu dana vodi dijete u Vrapče u vrtić i jako je zadovoljna.
    i vrtići trešnjevka i potočnica su odlični

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mi smo u vrtiću Leptirić Lu na Kajzerici u mlađoj vrtićkoj grupi već godinu dana. Jako smo zadovoljni. Sigurno svatko ima svoje kriterije, ali meni je najvažnije da grupe nisu pretrpane (oko 15-tak dolazeće, 20 upisne djece) i da su dvije tete u grupi skoro cijeli dan, od 9, 10 sati do 15. Tete su mlade, motivirane, brižne i stvarno se trude. Vrtić ima mali parkić, što mi je jako bitno da se svakodnevno ide van i vlastitu kuhinju. Lijepo je uređen jer je sve novo: namještaj, igračke, sanitarije...Stalno se čisti, pa do sada nije bilo nekih masovnih zaraznih bolesti (gripe, kozica...), djeca se presvlače u pidžame prije odlaska na spavanje, što sam čula da nije uvijek slučaj. Jako mi se sviđa što vrtić funkcionira kao (novi) samostojeći objekt, a ne kao malo veći dnevni boravak neke bakice - kako obično ljudi reagiraju kad kažemo da idemo u privatni vrtić i drago mi je što nema puno grupa nego dvije jasličke i dvije vrtičke, pa mi se tako čini sve manje-više pod kontrolom.
    Eto, ako ima još konkretnih pitanja, koga zanima neka pita.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kad sami ih pitala da mi pokazu prvu pomoc, nisu imali ni obican flaster! Tamo ne postoji adekvatan strucni tim i tete su ok, ali su uglavnom pripravnice ( bez iskustva! ).
    Mini igraliste je na juznoj strani, pa je tamo po ljeti i u suncanim danima vrlo zanimljivo!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ovako, nek me se briše, ukori ili što već, ali moram nešto reći - vi, koji se raspitujete za vrtiće, molim vas, obratite pažnju na to da se jako često na temama o privatnim vrtićima javljaju ljudi kojima je to prvi post - najčešće i jedini. razmislite o tome da postoji velika mogućnost da su to sami vlasnici vrtića.
    govorim to zato jer se razumijem u problematiku vrtića, pogotovo privatnih, i jako, jako mi je stalo da se njihove usluge poboljšaju. svatko ima pravo reći svoje iskustvo, ali ipak gotovo je redovito da se javi puno zabrinutih mama koje vide propuste i onda puf, novi član foruma koji kaže da nisu u pravu i da je sve super.
    evo, samo to.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo ja sam ta nova na forumu (hvala na dobrodošlici) kojoj je ovo prvi i jedini post. Nova sam jer do prije tri godine (od kad neki postaju) nisam uopće imala djece (motali smo se negdje po Vuku Vrhovcu, Sv. Duhu i sličnim mjestima), a niti vrtić nije postojao. Nisam vlasnica vrtića (e da bar!) nego obična "stay at home" mama dvoje mališana. Ne kažem da druge zabrinute mame nisu u pravu i sa je sve super. Javila sam se jer pomislih zašto ne nekomo tko pita pomoći odgovorom. Idemo u taj vrtić godinu dana pa misli da mogu iznijeti svoje viđenje, a naravno da drugi mogu imati različito, samo bi bilo dobro da ga potkrijepe argumentima.
    Onim mama koje žele pružiti savršenu skrb svojoj djeci savjetujem da izbjegavaju vrtiće, bake, tete čuvalice, da ostanu kući i da se isključivo one bave svojom djecom.
    Zato ponavlja da je vrtć skroz ok. Tete jesu mlade, ali ja evo konkretno mislim da je dobro. Uostalom koja je prednost od tete bilo koje dobi i iskustva, ako je sama skoro cijeli dan s oko 20-tak mališana?! To mislim da je najveće prednost ovog vrtića i puno važnije i od jelovnika, namještaja, dvorišta i sličnih stvari. Uopće nisam zagovornih privatih stvari: vrtića, škola, učitelja, aviona, vozača..., ali tu gdje stanujemo na žalost nemamo državni vrtić. Kao da postoje dva-tri državna, pa eto ja sad hvalim privatni. Najbliži nam je u Trnskom, udaljem 20-30 minuta hoda po jako ružnom putu, ali gle čuda, tamo nema mjesta!! Za početak bi i ja bila puno sretnija plaćati vrtić 200-300 kn umjesto 1100 kn!
    Problem he što ljeti nema prirodnog hlada, a to se rješava tako da su djeca već u 9 sati vani, dok sunce ne postane prejako. Mi na Kajzerici u jedinom parku također nemamo hlada, pa smo navikli bježati od ljetnog sunca. Ali zato je dobro što nam cijelu jesen, zimu i proljeće djeca mogu uloviti svaku zraku sunca, koja u ovim dugim i tmurnim zagrebačkim zimama dođe kao lijek.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

oprosti sanja ako sam pogriješila. stvarno bih voljela da ostaneš s nama i da se uključiš u ostale teme

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ivy, oprost prihvaćen , hvala na pozivu i oprostite svi na tipfelerima, eto, nakon ovih nekoliko godina dvostrukog porodiljskog - zaboravih tipkati!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sanja, ako želiš supotpisati peticiju za vrtić na Kajzerici, pošalji mi na pp svoj email pa ću ti proslijediti! Već nas je dosta na listi...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I ja zelim gradski vrtic na Kajzerici, a ne privatni poluvrtic!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potpisali već prije

OT

a što je sa školom?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

bojim se ja da ćemo se mi načekati i vrtića i škole. ja sam se nadala da bi Mo mogla u naselje u vrtić, a kako je krenulo pitanje je hoće li u školu
    i da, potpisali odavno

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

potpisala i ja(:
    i št sa tom peticijom? gdje dalje?

inače, pozdrav mamikama sa kajzerice(:

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ako znaš nekoga ko živi na Kajzerici, proslijedi mu peticiju.
    A pokretač će valjda s njom u gradski ured... Novinar je, uostalom, pa zna bolje nego mi što treba.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eto, malo po malo, vidim da i po Kajzerici šeću korisnice Rodinog foruma

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa kad je tamo hrpa mladih ljudi i masa djece. Kaže mi svećenik (kad je bio na blagoslovu stana) da skoro u svakom stanu u koji je došao ima male djece, i da takvo nešto nije vidio ni u jednom kvartu u kojem je dosad bio župnik, dapače, vrlo rijetko je bilo male djece. I sad zbog toga on traži da se izgradi nova crkva jer ne stanu svi. Navodno na Kajzi ima 4.5 tisuće stanovnika :shock:

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

da se vratimo na Lep.Lu - zna li netko kako stoje s mjestom u jasličkoj grupi? ja intenzivno tražim posao i nadobudno vjerujem da ću ga pronaći. jel se treba nešto posebno prijavljivati ili se može uletiti ovako usred mjeseca?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I ja sam davno potpisala on-line peticiju (već smo ih nekoliko potpisivali), kontaktirala gosp. novinara, nije odgovorio. Mene najviše brine škola. Eto, pozivam mame koje su za akciju da mi pošalju pp. Nemam pojma što bismo mogle točno organizirati, ali već mi je dosta samo sjediti kući i kukati. Da se sastanemo, pa da vidimo, možda netko zna što možemo učiniti npr. osnovati "Udrugu roditelja koji žele školu i vrtić na Kajzerici".
    Angie75 imaš pp s nekim mojim prijedlozima oko poboljšavanja kvalitete života u naselju.
    Rossa ne znam kako sad stoje u jaslicama, kad smo mi kretali prošle godine uletili smo usred mjeseca, nazovi 655 65-44, pa će ti reći.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    Pa kad je tamo hrpa mladih ljudi i masa djece. Kaže mi svećenik (kad je bio na blagoslovu stana) da skoro u svakom stanu u koji je došao ima male djece, i da takvo nešto nije vidio ni u jednom kvartu u kojem je dosad bio župnik, dapače, vrlo rijetko je bilo male djece. I sad zbog toga on traži da se izgradi nova crkva jer ne stanu svi. Navodno na Kajzi ima 4.5 tisuće stanovnika :shock:
    svaka čast,

ali ako još i crkva dobije prioritet pred vrtićem i školom, stvarno ..i da ne zanima me tko bi to financirao, pa nemojmo se dati u rasprave

i oprostite na OT, nastavite sa Leptirićem LU

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj sanja12345 prvotno napisa
    I ja sam davno potpisala on-line peticiju (već smo ih nekoliko potpisivali), kontaktirala gosp. novinara, nije odgovorio. Mene najviše brine škola. Eto, pozivam mame koje su za akciju da mi pošalju pp. Nemam pojma što bismo mogle točno organizirati, ali već mi je dosta samo sjediti kući i kukati. Da se sastanemo, pa da vidimo, možda netko zna što možemo učiniti npr. osnovati "Udrugu roditelja koji žele školu i vrtić na Kajzerici".
    Angie75 imaš pp s nekim mojim prijedlozima oko poboljšavanja kvalitete života u naselju.
    ajde pošalji i meni, molim te. a možemo i neku mailing listu možda složiti pa da pokušamo nešto i odradit

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

rossa, link na peticiju ti je nekoliko postova iznad.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

krivo sam kvotala

nisam mislila na peticiju - nju smo svi u obitelji potpisali, nego na listu prijedloga za poboljšanje kvalitete života u naselju koju ti je sanja poslala

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Rossa,
    Imas pp.
    Bok, javi se

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

s obzirom da na kajzerici nismo tako dugo...imam samo jednu frendicu, pa cunjoj proslijediti,...ima i ona bembolina(:

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa
    a što je sa školom?
    svašta se planira, ali su izgleda ti planovi malo prenadobudni za ovo recesijsko vrijeme :

http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=21050

http://www.javno.com/hr-zagreb/franc...jzerici_144577

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

to se sve već odavno trebalo početi graditi. svi su bili nešto nadobudni u planovima i zanemarili potrebne financije. dođe mi da poludim kad se sjetim da sam glasala za banditosa jer je obećao vrtić

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ah...kad ljudi vjeruju svašta...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ma upropastile me godine blajhanja

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa

ne blajham se se i nisam prirodna plavuša, ali nekako bih očekivala da se (s obzirom na sitauciju) odustane od megalomanskih projekata i napravi funkcionalno najnužnije.

http://www.d-a-z.hr/?sec=natjecajirezultat&id=35

Možda bi neki dr rad osim prvonagrađenog bio jeftiniji i primjereniji recesijskim vremenima?!

U mom djetinjstvu su djeca s kajzerice išla u moju školu (oš savski gaj) i znam da smo se uvijek čudili koliko oni moraju pješačiti...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa bilo bi to stvarno super...ali kaaad se to počne graditi...već će naši preko mosta u grad na čvenkove ići, a ne u vrtiće i škole

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa
    Citiraj rossa prvotno napisa

ne blajham se se i nisam prirodna plavuša, ali nekako bih očekivala da se (s obzirom na sitauciju) odustane od megalomanskih projekata i napravi funkcionalno najnužnije.

http://www.d-a-z.hr/?sec=natjecajirezultat&id=35

Možda bi neki dr rad osim prvonagrađenog bio jeftiniji i primjereniji recesijskim vremenima?!
    Poludila sam sad kad sam vidjela koliko su novaca isplatili za "nagrade"!

A od škole i vrtića i dalje ništa

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Buduci da na Kajzerici postoji Leptiric Lu, cisto sumnjam da ce uskoro poceti graditi gradski vrtic

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ako imate bilo koju drugu mogucnost, ne upisujte dijete u Leptiric Lu, jer tamo je na prvom mjestu profit, a tek onda sve ostalo!

Ja sve vise razmisljam o tome da ih prijavim i sanitarnoj i pedagoskoj i financijskoj inspekciji...

dubravko

Početno

Nisam član udruge niti sam bio logiran na ovom forumu.
    Topla preporuka: NEMOJTE svoje dijete upisivati u Leptiric Lu!

Teja, imas pp.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Teja, Dubravko,
    Budući da bismo uskoro mlađe dijete upisali u tamošnje jaslice zamolila bih vas da argumentirate ovako loše kritike (može na pp). Sad sam već zabrinuta.
    Hvala

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dubravko i ja molim pp. Hvala puno

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zašto na pp

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ivy,
    Imaš pravo, molimo javno obrazloženje ovih kritika (predložih pp jer da je bilo hrabrosti valjda bi već javno bila napisana).
    Naime, ovo nije topla preporuka nego rečenica od koje mi se sledila krv u žilama! Pa dijete/djeca su nam tamo cijeli dan!! I onda ovako nešto uznemirujuće pročitati sročeno u samo jednoj rečenici. Ako vam se išta loše dogodilo (dok nas tamo nema, iza zatvorenih vrata) onda bi bilo jako fer da to iskustvo otvoreno podijelite s nama, a ne da nas ovako plašite! Smatram da se ovakve "preporuke" nikako ne bi smjele izricati bez IKAKVOG argumenta! Jednog velikog ....zato jer:...

Konkretno teja:
    Zašto bi ih prijavila sanitarnoj inspekciji?
    Odgovor: "Zato jer:
    1.
    2.
    3. "itd.

Zašto bi ih prijavila pedagoškoj inspekciji?
    1.
    2.
    3. "itd.

Zašto bi ih prijavila financijskoj inspekciji?
    1.
    2.
    3. "itd.

Citiram pravila foruma (nije ih loše malo pročitati, pogotovo nama novima):
    "Svrha ovog foruma je informirati i educirati korisnike ..."
    "Nastojte uvijek biti konstruktivni u svojim kritikama i nastojte voditi diskusiju na civiliziranoj razini. Ako imate primjedbe, popratite ih argumentima i preporukama za ispravljanje eventualnih grešaka. Dozvolite da drugi ljudi imaju drugačije mišljenje od vašeg...."
    "Želja udruge Roda je da zajednički cilj svih sudionika bude pozitivna i konstruktivna razmjena informacija i iskustava među korisnicima na temu roditeljstva..."

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •