nemam pojma odakle vam ove gluposti o vrticu!!??! pa moje dijete vec god i pol ide tamo i prezadovoljni smo. ove gluposti s med.sestrama i slicno, mislim helou, ja sam prof po struci i ni u jednoj skoli gdje sam radila nije bilo med osoblja a negdje cak ni stalnog pedagoga a ozljede i sl.su cesce.
moj J otkako je temo krenuo u jaslice super napreduje, socijalizirao se i svako jutro me pozuruje da ga vodim tamo kako ne bi zakasnio na dorucak kod tete ane
hrana im je vrhunska, imaju posebno opremljenu kuhinju, kuhara i hrane vise nego dovoljno (osobno sam se uvjerila igrom slucaja).
ravnateljica je zakon. ne kuzim sto vama smeta sto zena nije zavrsila pedagoski fax??!! nije da vam ona djecu cuva. bar ima oko i intuiciju za odabrat tete koje su super. bilo bi zabrinjavajuce da ravnateljica cuva djecu a nije adekvatna za to.
sto se dvorista tice, ionako kad je najveca zega po ljeti djeca nisu vani. samo u jutro i oko 10 ih vracaju u kucu. osim toga, djeca su se igrala u onom vocnjaku iza gdje ima drveca a tete ana i danijela su ih non stop trackale kremicama. i parkici u koje vodimo djecu nema hlada pa su nam djeca ziva i zdrava.
i sto u to uvlaciti profit??! normalno da svi mislimo na zaradu. nije li i vlasnicima priv.vrtica u interesu zaradit ko i svima nama cime god se bavili? pa onda im je valjda i u interesu da vrtic ostane na dobrom glasu.
super su mi i one radionice na koje dolazimo s djecom!! to jos moram pohvaliti..
moram priznati da su me ovi neki postovi iznenadili a bome i razljutili.
bojim se da je teja neka opaka konkurencija ili joj je irena stala na zulj pa se ovako osvecuje.
uglavnom, gluposti.
za kojih 6 mjeseci ce nam i drugo dijete krenuti u taj vrtic. i mogu svima dati tople preporuke.

p.s. mihim, sad sam skuzila cija si mama bile smo jednom s djecicom zajedno u parkicu nakon vrtica