Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Kushies - pitanja

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Kushies - pitanja

Htjela bih naručiti pelene sa basicallybaby.com, pa me zanimaju neke stvari. Jest da još imam vremena ali imam jednog dobrog čovjeka koji ima dobru ženu koja bi mu naredila da mi ih donese , a to je negdje u 12om mjesecu.

1. Razlika između ultra i classic. Prve su AIO, a druge? Imam Kamarisove pelene i to će mi biti OK, ali bih čisto htjela nekoliko AIO pelena.
    2. Zaštitne gaćice. Koristila bih ih u kombinaciji sa Kamaris pelenama. Iskustva?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ti mogu iskopirati dio mailova koje mi je poslala vlasnica jednog sitea za prodaju platnenih, jer sam isto bila puna pitanja o Kushies pelenama.

This is actually something I am considering. I am having some issues though. I get a lot of requests for them and I see that a lot of people search my site for them. They aren't my favorite diaper in the world and I am having moral issues with myself as to if I can feel confident in endorsing them. I know a lot of people have a love hate relationship with them. They either love them or they hate them. They are a nice diaper to get people started with cloth as they are relatively inexpensive. I do think however that you get what you pay for. The absorbency isn't that great, the outside cover part is very stiff.
    Onda sam je pitala da li se to za vanjski dio odnosi na AIO (Ultras).

My previous email was referring to the Kushies ultra AIOs. The outside of the diaper almost reminds me of a vinyl beach umbrella. I hear better reviews on the Classic fitteds. The classic fitteds actually have a thin water barrier in them. Some moms even say that they can use those as an AIO for a short period of time. The outside of those are flannel and soft. I believe that they have more layers in them compared to the Ultra AIOs, too. The crotch is cut pretty narrow on the AIOs which can cause some leaking. I've read for the most part that their basic line just isn't worth much. Then again, they are really cheaply priced. I haven't read much on the covers themselves. On all of the diapers, the Velcro doesn't look very durable in my opinion. Both the tabs and the panel on the front are very narrow.
    Eto, to je njeno mišljenje, ali vjerujem da će ti više reći cure koje ih koriste.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

evo, mislim da je dosta toga vec receno na temu, a sad moje iskustvo:

mi imamo (izmedju ostalih) i te kushies ultra (na kupnju kushies classic nisam ni pomisljala, jer sam bas htjela prave, nepropusne AIO, koje se jednostavno stavljaju i skidaju). i to sam i dobila, stvarno su AIO, iznutra mi se cine vrlo mekanim i ugodnim, imaju odlican kapacitet (premda za dulje izlaske za svaki slucaj dodam unutra jos i ulozak). cak nisu ni preglomazne.

jedino, taj njihov vanjski nepropusni sloj (neki plastificirani poliester, cini mi se) vjerojatno ce za neciji ukus biti 'preplastican', plus, cini se da nije ni 'disni', ali po mom iskustvu vrlo je pouzdan. suse se dosta sporo bas zbog tog sloja, ali ja ih ipak, opet zbog tog sloja, ne bih stavljala u susilicu, mislim da bi im to smanjilo vijek trajanja.

sve u svemu - dobila sam ono sto sam ocekivala i to za dobru cijenu, pa mogu reci da sam vrlo zadovoljna : - ).

nasa shema je, inace, kombiniranje obicnih platnenih (brze se suse!) koje se nose sa zastitnim gacicama, i ovih AIO, iz prakticnih razloga - kad nam se zuri, za vani...

sto se tice zastitnih gacica, ako imas kamarisove pelene, pretpostavljam da ste koristili i njihove wrap-around zastitne gacice. njihovom sam kvalitetom i odrzavanjem zadovoljna, ali ne znam za druge jer imam samo ove. ali, jako bih voljela imati i nekakve pull-up gacice, to mi se cini prakticnije...

...pa mi je ovo prigoda da i ja postavim pitanje: koje pull-up gacice, po mogucnosti disne, preporucujete? kakva su iskustva s babylove pull-up gacicama? (samo mi nemojte spominjati one vunene pletene/kukicane, te mi iz vise razloga NIKAKO ne svidjaju ; - ))

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

coccinella, odakle si narucila te nature babies gacice?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Iš, iš.... pitanje je bilo o Kushies pelenama Šalim se...

Ma sada me Teddy malo dala u razmišljanje. Jel ima netko te pelene i kako je zadovoljan njima. Ja ću ugl. koristiti Kamarisove ali bih htjela nekoliko AIO za po vani.
    Zaštitne gaćice mi se čine povoljne pa sam mislila usput i njih kupiti jer Kamarisove imam samo velike. A opet Kamarisove su mi super pa ako nisu OK radije ću ponovo kupiti Kamaris iako su mi slatke ove šarene.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Ma sada me Teddy malo dala u razmišljanje. Jel ima netko te pelene i kako je zadovoljan njima.
    ja sam, sve u svemu, zadovoljna (ali to sam ti vec gore napisala! )

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znam da su za Kushies gaćice i Ančica i klmama rekle da ne valjaju. :/

A imaš i drugih AIO, možda da uzmeš one Baby Love preko Kidaloga? Te su full jeftine (iako mi je i za njih ta žena rekla da ih ljudi ili obožavaju ili mrze).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ma joj sorry pročitala sam. Hvala.... Mislila sam samo na zaštitne gaćice?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, našla sam:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...kushies+gacice

Citiraj klmama prvotno napisa
    Kushies gaćice su mi najveći promašaj-kroj mi ne valja-bucmaste bebe imaju tragove od gume, i od silnog pranja imaju rupice po sebi, još drže ali nisu tako dišne kao kamaris, i pelena smrdi ujutro ispod njih.
    Citiraj Ancica prvotno napisa
    Jedino sto sam dijelom od druge marke koristila su bile Kushies wrap-around gacice a koje mi se nisu pretjerano svidjele (slicni razlozi kao i klmamini).

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

coccinella, hvala : - )

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam puna entuzijazma kupila te kushies i mislila počet s platnenim i totalno se razočarala. Beban mi ima oko 5,5 kg i te mu pelene ne stoje nikak. To curi na sve strane. Oko nogu su ogromne...

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni su kushies classic dobre pelene, puno su bolje od RP i MIB jer imaju više tih slojeva, ne trebaš nikakve tetre ili druge uloške stavljati. Imaju i jedan dodatni sašiveni uložak na jednoj strani pa se brže osuše na štriku.

Koristimo ih i za noć, ali sa ME coverom. Njihov cover je ok za dan, a po noći procuri.

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo ja sam zadovoljna također sa Classic modelom, a bome i sa ultra...
    Classic sam prvo kupila 1, a sada sam ganjala zadnje iz BAbyshopa veći broj da imam za kasnije...
    E sad - zašto volim Kushies:
    ULTRA - kupili smo vrlo vrlo rabljene i bila sam razočarana izgledom i tim vanjskim zaštitinim slojem, i time što odstoje od nogica, ali one unatoč svemu vrlo funkcioniraju i nastavljamo ih nositi! NAravno, nikada ih nismo nosili toliko dugo da se tkanina "zasiti" pa postane toliko mokra da ne može više upijati i počne curiti sa strane... Procurila nam je jedino kakica, ali kako dijete kaka svakih 5-7 dana nema beda...
    CLASSIC - to mi je najbolja pelenica za sada s obzirom na udobnost - nema gumice na leđima, ne tiska trbušak, a gumice oko nogica su također lijepo ušivene tako da ne tiskaju nogicu. S mnogim drugima sam dosta razočarana baš zbog toga... Isto dobro upijaju, a puno lakše se suše jer imaju onaj jezičac...Uglavnom, sve OK

E sad, pelene su im dobre, ali zaštitne ništa ne valjaju i propuštaju jer su rubovi opšiveni sa pamukom...

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Anitalu a koji model i broj ti imaš? JA sa svojima Classic uvijek stavljam zaštitne jer nema šanse unatoč njihovom savjetu da se mogu nositi bez zaštitnih u biti ne mogu, odmah propuste naravno..ali su im druge karakteristike dobre!

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja imam ultra. Od 4 kg. Po širini su mu dobre oko nogu ono lufta...baš neki čudan kroj...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nama su ove ultra sad super od kad djevojcica ima 6-7 kg (i michelin nogice). Prije ih nismo mogli dobro namjestiti. Inace Kushies su mi skroz dobre s obzirom na cijenu, pogotovo classic.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

classic su mi super, ali AIO su mi bile užasne. nisu nikad procurile, ali su bile tvrde,a vanjski sloj živa plastika

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    classic su mi super, ali AIO su mi bile užasne. nisu nikad procurile, ali su bile tvrde,a vanjski sloj živa plastika
    takoder
    AIO sam joj stavila jednom ili dvaput, nespretne su za stavljanje zbog te tvrde plastike

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •