-
bolni podoj!!!
pozz svima,
već par dana pokušavam dobit SOS telefon,ali su i fiksni i mobitel isključeni???slala sam fridi mail,ali ni ona mi ne odgovara
problem je sljedeći:beba stara 11 dana,nedonošče, 2740 g,dojim na zahtjev,ali imam užasne bolove u bradaici-samo par sekundi dok ne povuče kako treba,dalje je super-ne osjetim ništa osim ugode :D
jel to problem osjetljivih bradavica ili šta drugo :? ako je koliko vremenski treba da se prilagode??
prvo dijete sam isto dojila,i nijednom nisam osjećala takvu bol
i još jedan problem ponekad mi krod areolu izbijaju sitne kapljice mlijeka,patronažna kaže "da to hoće tako" :shock:
-
Mislim da je prihvat loš. (Moja T je imala 1950g i bila preslaba za sisanje, a i kad je uhvatila bradavicu, to je bilo izuzetno plitko jer nije mogla jače zijevnuti, međutim sa pažljivijim "naštimavanjem položaja" uspjeli smo postići pravilan/bezbolan položaj). Vidi ovaj tekst o bolnim bradavicama i ovaj o prihvaćanju. Tu imaš i filmiće.
-
može bit,jer je mali pa nemože zinut jako!!
hvala
-
kako da prevedem tekstove????
-
-
Zadnjih nekoliko dana kada dodjemo pred kraj dojenja, odnosno kad smo pri kraju s cicom, počinje me jako boljeti, kao da isisava život iz mene kroz bradavicu.
Mališa ima pet mjeseci. Što bi to moglo biti, jer do sada nikad nismo imali problema s dojenjem, od rodjenja smo se dobro istrenirali i savršeno cicali!
-
možđa nemaš više mlijeka u toj sisi, ako imaš onda se svakako posavjetuj s liječnikom, možda je neki zdrastveni problem, nisam to doživjela iskreno, samo nagađam................
-
I meni je palo na pamet da nema mlijeka, al onda bi se on sigurno pobunio, jer nema šanse da cica na prazno, bilo bi tu svega. Ne znam, još ću malo popratiti pa da vidim kaj se dogadja.
-
Nema to veze sa mlijekom, već možda imaš gljivice ili soor, pogledaj bebi vidi li se i njoj nešto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma