evo našeg izvještaja s punkcije - dobili smo 12 jaja, što je iznad svih naših očekivanja :D :D
sad još nek tulumić bude vesel![]()
evo našeg izvještaja s punkcije - dobili smo 12 jaja, što je iznad svih naših očekivanja :D :D
sad još nek tulumić bude vesel![]()
pa ovo je rezultat za odlikaše :D :D :D
~~~~~~~~~~~~za IMSI
~~~~~~~~~~~~~~za što razuzdaniji tulum u labu
ivica_k ma supeeeerr :D :D :D
vibram da bude dobar tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~
Ivica, predobro, mislim da udvarača neće nedostajati ~~~~~~~~~
svima![]()
ivica_k prvotno napisa
![]()
![]()
bravo
~~~~~~~~~~~~~~ za tulumić
ivica_k i gupi51 bravo za odlicne vijesti!Navijam za blastociste i kojeg smrzlica. I pozitivnu betu, naravno.
tikica_69 i mare41 zelim vam uspjesan pocetak postupka i kraj s najboljim mogucim ishodom!
Betty, kako na tebe djeluje Pergotime? I kako se osjecas sada kad ste konacno krenuli s postupkom?
Ja sve do termina u Mariboru, koji bi trebao biti tamo negdje u 9. ili 10. mjesecu, ne planiram nista. U miru cekam taj postupak i jako mi pase trenutni predah i odmak od svih aktivnosti na podrucju potpomognute oplodnje, kao i planiranja trudnoce opcenito.
ivica_k 12prekrasno!!!!
Ostani trudna!!!!!![]()
ivica_k sigurna sam da ću u labu piti prava fešta :D :D
Tikica_69, Mare41, Betty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
12 js :D neka bude dobitno!
moram vas malo ugnjaviti tu na odbrojavanju posto doslovno odbrojavam dane do pocetka pikanja aaaali naravno da se sva malo iskomliciralo, pa vas sad molim za pomoc. ja bila danas na uzv-u i ovulacija je ovaj mjesec bila na desnom jajniku gdje je corpus luteum, ali ja na lijevom jajniku imam folikul 14x16 mm, a danas mi je 22 dc. :shock: :shock:
slicna siutacija mi je bila i na zadnjem uzv-u koji sam radila krajem 2008 (isto lutaelna faza i jedan folikul koliko me sjecanje sluzi slicnih dimenzija na drugom jajniku :/ )
sutra opet planiram zvati bolnicu da vidim sto sada... :? ginica mi je prepisala dabrostone da pijem 5 dana 2x1 u nadi da ce puknuti do dolaska m (a trebala bi doci 24. 01)
jel netko ikada imao takav slucaj?
ivica_k 12 jajnih s :shock: :shock: :D :D :D :D bravo čestitam sad još da tulum bude plodonosan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikica, mare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za postupke da budu dobitni![]()
ma svima ustvari puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba![]()
ivica_k i gupi~~~~~~da bude totalni raspašoj od tuluma u lab-u
Aurora*~~~za dobro punjenje baterija i novi zalet
blekonja![]()
tigrical![]()
cure![]()
ivica k super za veliki broj stanica i da bude sretno i da iz toga nastane mali pišulinac ili mala curica ili više![]()
andream draga stvarno mi izgleda kao da smo jučer čekale betu...kako vrijeme brzo prolazi![]()
neka i dragim čekalicama bude sretno i da šta prije dočekaju velike bete i svoje slatke![]()
sretna, superman , tiki-a, rozalija, pinky, lamby, bebelice draga, dodirko, tikica69, pirice, maja8 , blekonja i svim dragim, hrabrim ženama šaljem![]()
![]()
Bok cure!
danas je bio moj drugi AIH u prirodnom ciklusu, sad smo u čeki....![]()
želim svima puno uspjeha u postupcima i ++++++++++
mare41 draga sretno do neba ~~~~~~~~~~~~ Ovo je naš mjesec![]()
![]()
Ivica_k sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
m arta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj put bude pluščina ko kuća![]()
![]()
Ivica_k odličan rezultat :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh
m arta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
od nas troje
gupi, ivica, wow!! :D :D :D biti ce beba¨! :D (ja ih necu toliko dobiti u 5 postupaka zajedno, koji uspjeh, mora uroditi!)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare, betty, tikice - uspjesan start vam zelim
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
m arta ~~~~~~~~~~ za ogromnu beturinu
ordepice
malome mati za krstenje
![]()
drage moje tuznicezao mi je sto su se lose vjesti tako zaredale. tri u tako kratkom vremenu
nisam htjela vise ni otvarati odbrojavanje, bilo mi je pretuzno. drz'te se drage moje
![]()
ivica_k ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
svima![]()
ivica_k :D x12
bit će to odlično!
tikica, gupi ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni
Bettydraga moja, stalno zaboravim napisati, al jako sam sretna što ste krenuli
često sam mislila na tebe
ti si bila jedna od prvih koja mi je pružila utjehu kad smo dobili onaj nalaz i to mi je tako puno značilo
šaljem ti ~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag, i tako nekoliko puta
svima vama, hrabre moje curice, puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~ za što brži uspjeh
Ivica_k, fantastičan rezultat, školski, vibram za tulum u labu ~~~~~~!
Zeena, najbolje pitaj dr-ove što je to, zvuči kao dvije ovulacije po ciklusu, ako nisu ciste - možemo ovako samo nagađati, ali događaju se i dvije ovulacije po ciklusu (pretpostavljam da tako prirodno nastaju blizanci).
Cure svima puno ~~~~~~!
hvala na podrškama.![]()
i ja svima želim ++++++++++
![]()
![]()
Sutra pijem zadnju tabletu i nista ne osjecam, nemam nikakvih glavobolja , jajnici spavaju, nisam nervozna. Ima li jos neko da nije imao nikakve nezeljene simptome od klomida a da je ipak stimulacija uspjela ????Sto se tice samog postupka, ja se osjecam presrecno. Znam daj e svima vama koje ste dobile negativnu betu jako tesko, ali sustina je u POKUSAVANJU, borbi.Ja 3 godine sanjam o stimulacijama, postupcima, makar i bezuspjesnim. Ne mora nikada ni uspjeti, ali divno je imati sansu barem pokusati :DAurora* prvotno napisa
Aurora draga ja ti od srca zelim da vam i ne bude trebao taj postupak u MB![]()
ivica_k woow i ~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve ide skolski pa da uskoro slavimo
tikica_69 ~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno draga
Sretno svim curama![]()
Dobro jutro drage cure...
evo da i ja jednom skuham čaj, kavu, ness...- poslužite se, kome šta paše i želim Vam/nam svima jedan lijepi dan i da nam se sunčeko napokon pokaže.
svima
Bab, hvala na čaju, kamilica je moj izbor!
Hvala vam na vibricama i podršci, oplodilo se 6 js, transfer u petak!
Ivica_k.... super.... :D :D :D
ja sam se sad vratila sa folikometrije....imam tri folikula...svi oko 20mm...dr. je vrlo optimističan....
:D :D :D
Drage rodice šaljemo vam puno toplih i nježnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ za što više uspješnih postupaka, velikih beta, malenih smotuljaka i za sve što vam treba.![]()
A kada vidim da se napokon opet sve zahuktava i koliko vas kreće u nove borbe suze mi krenu na oči...
Mislimo na Vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajme koliko folikulića :D :D :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulume u labu!
ej slavonka2 pa kako si nam ti? Ajde nas malo tu zarazi sa trudničkim virusimaslavonka2 prvotno napisa
![]()
uživaj draga u trudnoći![]()
svim curama puno pozitivnih vibracija za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi smo vam prekrasno....![]()
Čitamo vas stalno i mislimo na vas....
Šaljemo vam trudničkih vibrica koliko god vam treba, da nam budete trbušaste, okruglaste i debeljuškaste, a MM-ovi da iščekuju svoje male kmečkavce.![]()
![]()
![]()
![]()
A ovaj mali bebač svaki dan razveseli mamu i tatu sa sve jačim udarcima koji ponekad znaju biti kao na boks meču
![]()
![]()
da mama vidi zvijezde....
![]()
![]()
ali nitko sretniji od nas
.
Budite mi hrabre, jake, snažne i ponosne čekalice, pikalice i odbrojavalice jer od kako znam koliko nas se bori u ovoj teškoj borbi, a svi imamo isti cilj, divim se koliko je tu ljubavi, snage, uspona i padova, tuge i suza, sreće i iščekivanja.![]()
Baš zato će nagrada biti najljepša i najveća, što drugima nikada neće toliko značiti...vi ćete znati cijeniti ŽIVOT....![]()
![]()
![]()
Amelle super, nadam se da će tako i ostat~~~~~~~
ivica_k i grupi jedva čekam rezultate laboratorijskog tuluma ~~~~~~
Svima kojima je potrebno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno curama u postupcima! držim fige za velike bete i pozitivne testiće!
svima šaljem![]()
<pozzz svima...
Svim šaljemo ja i naša mrvica![]()
Vibre svim trudnicama i curama u postupcima i slažem se sa Slavonkom
![]()
![]()
Ovo je Vasa godina
svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo da prijavim moja beta danas 19 300 :D :D
evo navratih samo da vam svima ~~~~~~~~~~~~~~za sve sto
sto vam trebam i dalje sam uz vas saljem vam![]()
budite mi hrabre i jake![]()
kuhamkavicu, čaj, kakao pa se poslužite ...napokon da se i ja rano dignem, moj sin je spavalica velika ali moramo na cijepljenje pa smo se zato rano digli![]()
svima želim dobro jutro i dobar dan
čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete i za uspješne postupke
i svima najveći![]()
![]()
cure ... nešto me muči..... sad sam tek skužila na nalazu da mi je endometrij 4 mm![]()
dr. mi nije ništa rekao a meni to izgleda tako malo...... :?
pomoć :?
Ordep, hvala na finoj kavi, ~~~da pikica ne boli
gupi, ivica~~~~~ i čekamo i navijamo
amellee, koji je dan ciklusa? smatra se da je minimum 7,5
Samo da vas pozdravimjuce sam stigla, bila sam kod mojih...pa dok sve ne pohvatam evo ~~~~~~~~~~ za sve
jučer mi je bio 12 dan ciklusa...![]()
inače pijem Estrofeme, Utrogestane , Andol 100 i Folacin.... :?
Samo da Vas pozdravim drage moje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima u postupcima, onima koji čekaju betice i svima ostalim akojim atrebaju
Pratim Vas cijelo vrijeme, ali nisam se nešto puno javljala u zadnje vrijeme jer ni sam anisam znala što ću i kako dalje...
ali evo jučer samo dogovorili IVF na SD krajem ožujka :D odlučili smo se i za taj veliki korak i moram priznati da sam vrlo sretna
svima![]()
Amele, estrofem se pije upravo za zadebljanje endometrija (ja sam ih koristila kod inseminacija i to po tri dnevno). Bojim se da je endometrij dosta tanak u tvom slučaju...
Evo vijesti. Nama se oplodilo 5 ili 6 stanica, dr nije bio siguran napamet. Čekamo subotu.
svima milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh.
drage moje suborke šaljemo vam mnoštvo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja i moja mala djevojčica
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše uspješne postupke i lijepe bete
I nama se sreća napokon osmjehnula - MŽ čeka dvojčeke. :D
braaavoooo :D :D :DBoy prvotno napisa
tž želim mirnu i bezbrižnu trudnoću