xjuliette prvotno napisa
![]()
Čestitke svim siječanjskim trudnicama i onima koje će to uskoro postati (a još ne znaju). Lista je još uvijek dosta mala, ali kad krene veljača neće nam biti kraja...![]()
Za sve koji vole, kuham nedjeljnu jutarnju![]()
gupi51za dvije mrvice i ~~~~~~~da obje ostanu kod tebe
Ja sam u očekivanju M (danas) i postupka s femarom+menopuri.
Dobro jutro drage moje.
Tiki_a hvala za kavicu.Ja svoju dozu moram popiti nakon utrića jer ih pijem i tolikome ošamute da mi je jako potrebna.Pokušala sam da je ne pijem ali grozno sam se osjećala,tako da je popijem malo ujutro i poslijepodne,poslije utrića.
Bila sam u Dubrovniku ,radila c.briseve i bila na pregledu imam hematom.Već 10 dana po malo krvarim,onosno nije krv,već smećkasti iscjedak.većinom se pojavi kad sam malo više na nogama.Juče sam pravila kolače (danas mi je rođ.)poslije toga sam opet imala iscjedak i tako me bacilo u bed,pa zar mi je bilo potreba da pravim te kolače.Tako da sam cijelu noć provela plačući,valjda i hormoni rade svoje.Prije dok sam stavljala utriće svaki put poslije njih sam imala iscjedak pa sam ih sada počela da pijem.Nadam se,iskreno se nadam da će sve na kraju biti ok.I u prvoj trudnoći sam imala hematom ali nisam imala iscjedak,mirovala sam stalno dok se heatom nije apsorbirao.
Šaljem svima puno vibrica posebno curama u postupku koje mijauču da dobiju svoje mačiće koje toliko očekuju.
Novopečenim trudnicama iskrene čestitke,neka vam trudnoća bude uredna i školska![]()
Posebne čestitke Marti,baš me ta trudnoća obradovala,plakala sam od sreće.Slijedila je put od Slavonke i uspjela.od srca ti čestitam.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve vas,trudnice,bebice,čekalice bete,dobre tulume u labu,za naše čudesne bebice,za one tužne...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još puno vibrica da u ovoj godini se desi čudo da ovaj očajni zakon potone zajedno sa ljudima koji su ga donijeli.
H2O, i ja bi tako s kavicom, dvije lagane mislim da ne mogu biti štetne ako nepijenje uzrokuje veću nervozu. Bez obzira na rođendan, bolje ti miruj i nek' te drugi poslužuju, ipak je tebi rođendan. H2O STETAN TI ROĐENDAN
sa željom za prekrasan susret tebe i bebice!
H20 SRETAN RODJENDAN!!! svima ostalima puno sreće i pozitivnih vibrica,sa željom da nam veljača bude najplodnija do sad!!!![]()
![]()
![]()
tiki_a hvala na kavici
H2O sretan rođendan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čestitke friškim trudnicama marta 26
ivica_k ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
H2O, sretan ti rođendan!!!![]()
![]()
Razumijem tvoj strah od smećkastog iscjetka, meni se javljao sporadično sve do negdje 22. tjedna. Miruj i uživaj da te dvore
![]()
čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh![]()
svima u postupku kao i onima koje se spremaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ~~~~~~~~~~~~~~~ za čim više čudesnih priča![]()
H20 sretan rođendan, a po pitanju hematoma ja sam ga dugo vukla pa ako te bilo šta zanima slobodno pitaj na pp, ja sam u to vrijeme gnjavila Gingerkoja me jako smirila
H20 sretan rodjendan!Neka hematom sto prije prodje i neka dalje sve bude u najboljem redu da mozes u miru uzivati u svojoj trudnoci.
Inace, ako hematon nije bas smjesten iznad ploda i to na nacin da je veci od ploda sto prestavlja opasnost da s hematomom ode i plod kazu da strogo mirovanje nije nuzno. Isto tako je normalno da je iscjedak veci ako hodas, jer dok lezis on se zadrzava u tijelu, a cim ustanes sve sto se zadrzalo mora izaci...
marta26 vau! Bravo i cestitam na nenadanoj trudnoci! I nista ne brini zbog Decapeptyla. Evo sto dr. Radoncic keze, na pitanje sta ako se desi da dodje do trudnoce u ciklusu u kojem se krene s Decapeptylom:
Odmah ću Vam reći, to se meni par puta dogodilo, i to odmah na početku moje porfesionalne karijere - i sve je bilo u redu a evo zašto:
GnRh se takodjer stvara i u prirodnom ciklusu, iako u manjoj količini; prema tome, to sigurno nije štetna tvar
Betty kakav ti je bio jucer OPK? Javi i danasnjeg (kad bude)!![]()
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome god treba, a pogotovo čekalicama!
Mare41 sretno sutra![]()
Svima![]()
Uz dvije zahtjevne bebe ne stignem redovito pratiti, ali nešto sam ipak uspjela pohvatati.
Bebel, fale mi one tvoje detaljne liste koje samo pročitaš i nemaš što dodati, nego potpisati.![]()
marta26, čestitam!!! :D Svaki put me razvesele dugo čekane trudnoće koje dolaze kad im se najmanje nadaš. A ima ih, ima...
H2O, sretan rođendan!![]()
Vidim da su neke stare forumašice opet aktivne. :D Ginger, Betty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz uspjeh!![]()
ivica_k, nina1, gupi51, yasmina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše mrvice.
enya, andream, pogledala sam fotke i mogu samo konstatirati da su vam dječica predivna.
Ksena, Kadauna, Sretna35, Mali Mimi, marti_sk![]()
Svima koje su u postupcima ili će uskoro biti ~~~~~~~~~~~~~~~
Kod nas je stanje stvari još uvijek takvo da pripreme za izlazak traju duže od samog izlaska, ali do proljeća će valjda biti lakše. Veselim se nekoj kavici.
gupi51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dvije mrvice da se lijepo ugnijezde gdje im je i mjesto![]()
za sve drage curke kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
draga H2O sretan rođendan i miruj sad svi oko tebe neka skaču![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da hematom ode i da sve bude ok![]()
vas sve
Pandora Aura Monroe prvotno napisa
zato ja tebe sa zadovoljstvom potpisujem i šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi i tvojim slatkišima
![]()
![]()
tiki_a bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj uspješan postupak![]()
H20,Sretan rođendan!!!:D
![]()
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve šta vam treba![]()
Divne ste.![]()
Hvala vam puno na čestitkama za rođendan i za podršku koju dajete.Evo i danas sam cijeli dan skoro preležala a iscjedak je i dalje tu.Po malo,ono dosadno curka.Doc. nisam ni pitala gdje se nalazi hematom ni koliki je :/ drugi put budem pitala obavezno.Moram vjerovati da će biti ok iako kad ugledam taj trag dole me baci u bed.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
H2O sretan rockas!![]()
~~~~~~~~ da iscjedak prestane
Pandora AMtebi i tvojim princezicama!
Bebel![]()
Betty ~~~~~~~~~~ mislim na tebe, draga!![]()
Svima ~~~~~~~~~~~ iod nas!
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da NE DOĐE! M a ako već mora doći da slijedeća ne dođe barem godinu dana a može i više
H20 draga moja sretan ti rođendan. Ostavi se ti kolača lijepo lezi odmaraj i pazi se, neka tebe sada paze. Čuvaj se plizzzzzzzzzzz odmaraj se i sve će doći na svoje mjesto. Puno![]()
![]()
![]()
za tebe i Gabi.
H2O sa malim zakasnjenjem : SRETAN TI RODJENDAN :D :D
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ivica_k, nina1, gupi51, yasmina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice
Meni je OPK jutros pozitivan , doc. ce me zvati oko 10 da mi kaze kada da uzmem Pregnyl .
Svima![]()
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ja ne mogu dočekati da radim test....![]()
nije me bilo za vikend, pa sad na poslu ne mogu sve poloviti...
vidim da imamo novih trudnica :D
marta26 :D :D čestitam draga!
Betty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoja dva komada
ivica_k, gupi![]()
za vaša dva srčeka
enya maleni jepravi slatkiš
H2Oima nas još koje je davio taj glupi hematom (pirice
)
malo uspori tempo, znam da je to teže kad već imaš jedno dijete, al ipak...
i sretan ti rođendan!
tikica , marei ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ameli![]()
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moram ići nešto šljakat pa se tipkamo poslije![]()
i hvala vam svima na vibrama i dobrim željama
Upravo se piknula i stvarno nista nije bolilo ( ne bih vise dala nekom drugom da me bode nema sanse , svoja ruka je svoja ruka, tacno osjetis kako ti pase ) Inseminacija sutra u 11 :D :DBetty prvotno napisa
H20 ne brini, i ja sam imala hematom ali meni je pukao i prokrvario, na uzv mi je dr. rekao da se povlači i dok se skroz nije povukao povremeno sam imala tako smečkaste iscjetke...samo koristi utriče i povuči će se onH2O prvotno napisa
i još mi je rekao dokle god je hematom ispod bebe, odnosno posteljice da nema opasnosti!
AnneMary sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
H2O samo miruj![]()
mare41 sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Betty za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima ostalima puno puno~~~~~~~~~~~~~~ za sve za što vam treba![]()
XGabi25 prvotno napisa
malo se švercam
Gabi25 i za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Betty sretno sutra na AIH!
tikica_69 imas prekrasan avatar! Jako, jako mi se svidja.Kakva je situacija kod tebe? U kojoj si fazi?
Aurora, danas popila zadnju kontracepcijsku, pikam se svako jutro Decapeptylom, u iduci ponedjeljak sam kod vlaisavljevica na 1. UZV pa cu znati sto i koliko od stimulacije![]()
Je...slatki je avatarcic.....nadam se da ce skoro biti moja bebica na njemu, da necu drugima morati krasti djecu za avatar![]()
Cure, svima grande kiss, strpljivim cekalicama, vama u postupku i cekalicama bete![]()
Uf koliko čekalica ima :D .... uskoro vam se i ja pridružuje, sutra zovem da mi daju zeleno svijetlo za početak korištenja stimulacije i krećem![]()
Evo malo kolektivnih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo da vam javim,jučer bili na uzv i ostali šokirani! :shock: Nosim trojke! Od 2 blastice nastale 3 zdrave bebe
A joj draga moja trojčeci, vauuuuuuuuuuuuuuu čestitam odStrike prvotno napisa
.
![]()
![]()
![]()
![]()
dobro jutro svima i evo nudim tople napitke za ugrijavanje u ovo hladno jutro![]()
Strike![]()
![]()
vau i stižu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu trudnoću
tikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar start
tika_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za tvoju uspješnu akciju
mare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu i dobitnu punkciju, vidim da sitno brojiš do nje
H2O ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da krvarenje čim prije nestane
dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za zeleno svjetlo
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
i pozdrav
Strike ajmeeeee, predivnooooo![]()
![]()
![]()
Čestitam!!!
Svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~
ženo, ČESTITAM... wow!!!!!!!Strike prvotno napisa
Strike čestitam na trojčekima i ~~~~~~~~~~~~ da trudnoća bude uredna.![]()
![]()
tikice želim ti uspijeha u MB i da ovaj lijepi avatar krasi tvoja bebica najesen.
Cure drage svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ iod Borne.
čestitke sječanjskim trudnicama :D
curama u postupcima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
posebno čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~da budu ogromne
Svima![]()
Strike![]()
![]()
čestitam
Strike :shock: i :D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i urednu trudnoću
Betty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj aih, neka bude uspješan!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve u postupku i one koji će to tek biti
![]()
Strike ajme čestitam, mogu mislit koji je to bio šok! :shock:
Strike, ajme šoka! Pa nije li odmah bila sumnja na jednojajčane? Čestitam! :D
Strike.... čestitam.....![]()
![]()
![]()
Strike Čestitam!!!![]()
![]()
![]()
Svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~
i samo se biljezim da sam od danas pikalica...![]()
Hvala Ameli na kavi i potpisujem, bolje ne bi ni sama i dodajme:Ameli prvotno napisa
Juliette ~~~ da bude bingo
Aurora ~~~~ za klomifene
marti_sk![]()
gupi i ivica_k ~~~~ za najljepše bete
Zeena~~~~za uspješne pikice
Ameli![]()
tigrical![]()