Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1365

Tema: ODBROJAVANJE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Moj 1. AIH

E pa drage moje evo i mene sa mog 1. AIH-a.
    Moji glupi folikulići su odlučili prsnut ranije, bez obzira na štopericu. Ja mislim rano jutros jer kad sam se probudila me zaparalo u jajnicima (ja O inače jako osjetim), ali me počelo bolit već sinoć. Ali kako sam bila na klomićima, pa štoperica, pa sve nešto novo za mene, nisam se dala smest.
    Uglavnom, u 8 sati me dr pregledao i kaže "na žalost to je puklo" ja kažem "znam, jutros" a on "a dobro ako je jutros onda ćemo ipak napravit da sve ne propadne" i onda mi kaže da dođem tek u 13 sati da će mi to napravit. I jesu, i rekao mi je da uopće ne moram mirovat (to ga neću poslušat) i da ne trebam stavljat utriće
    Eto i sad smo na čeki, iako puno manje nabrijanoj nego što sam mislila
    Ah, da, i spermio je jutros bio čak oligoastheno
    znači da se normo u mjesec dana skroz pogoršao

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

evo da se prijavim...jucer AIH....pa sad cekamo pozitivu

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Crancy ne znam što bi rekla.... samo znam da su žene bile i u još neizglednijoj situaciji nego što je tvoja pa su ostale trudne. Da to bude i tvoja priča ~~~~~~~~~~~~~~~

Kandela i za tvoju betu~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nina1,m arta,gupi51, uh kako mi je žao
    i užasno ljuta,zašto nam nejde
    simby,čestitke,nek nam je neko veseli
    svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~bete,bete,bete

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Moji glupi folikulići su odlučili prsnut ranije, bez obzira na štopericu. Ja mislim rano jutros jer kad sam se probudila me zaparalo u jajnicima (ja O inače jako osjetim), ali me počelo bolit već sinoć. Ali kako sam bila na klomićima, pa štoperica, pa sve nešto novo za mene, nisam se dala smest.
    Uglavnom, u 8 sati me dr pregledao i kaže "na žalost to je puklo" ja kažem "znam, jutros" a on "a dobro ako je jutros onda ćemo ipak napravit da sve ne propadne" i:
    cranky, meni se dogodila identična situacija prošli tjedan, od riječi do riječi, inseminacija je bila u 9+utrići bez mirovanja
    ~~~~~~~~ za tvoj AIH, sve je to bilo na vrijeme

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom, u 8 sati me dr pregledao i kaže "na žalost to je puklo" ja kažem "znam, jutros" a on "a dobro ako je jutros onda ćemo ipak napravit da sve ne propadne" i onda mi kaže da dođem tek u 13 sati da će mi to napravit. I jesu, i rekao mi je da uopće ne moram mirovat (to ga neću poslušat) i da ne trebam stavljat utriće
    Eto i sad smo na čeki, iako puno manje nabrijanoj nego što sam mislila
    Ah, da, i spermio je jutros bio čak oligoastheno
    znači da se normo u mjesec dana skroz pogoršao

Cranky, vibram ti da ipak bude uspješno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •