Drage moje, sritan vam Božić!!!![]()
Drage moje sretan vam Božić i dogodine zdrave mi i trbušaste bile,a nadam se i ja skupa s vama![]()
.
Želim vam svima sretan Božić i Novu godinu punu pluseva na testićima!
~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
sretan Božić svima i želim vam puno velikih beta i u novoj puno malihod srca od nas troje
za sve velllliiiiikiiiiii
![]()
Drage moje sretan Božic i puno malih bebolinaca u 2010 godini![]()
![]()
![]()
![]()
Sretan i blagoslovljen vam Božić i da nam se svima ispuni jedna ali najveća želja!
Ho,ho,ho SRETAN VAM BOŽIĆ najdraže moje suborčice,vama i vašim najmilijima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drage suborke Čestit i blagoslovljen Božić Vam želim!![]()
Sretan Božić svima,
Neka nam se ispune najljepše želje!!!
![]()
![]()
![]()
Sretan Božić svim dragim forumašicama od nas troje![]()
Sretan bozic svima i neka iduce godine docekamo bozic sa nasim smotljcma.pusa....![]()
Curke sretan Vam Božić!
SRETAN BOŽIĆ SVIMA
Evo nas jučer pustili doma za blagdane i zadnje pripreme za dolazak naših dečkića jučer na uzv stanje bilo ovakvo oba na glavicu a težina za prvog ja od 1500-1800g,a drugog 1600-1900g. kontrola za tjedan dana pa čemo vidjeti kako dalje šav nam drži super i sve je ok.
Hvala svima na podršci isvim novim i starim trudnicama koje to još nisu da im se ispuni ta največa želja.
i
od nas 3u1
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOZIC CURE, VAM ZELIM !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Cure (i dečki) sretan vam i blagoslovljen Božić uz želje da sve (osim dečkiju) do sljedećeg Božića budete trudnice ili već mamice!!!!![]()
Svima fiiina jutarnja![]()
Čekalice bete ~~~~~~za +iće
Drago društvo![]()
Pridružujem se finoj![]()
Drage moje želim Vam SRETAN BOŽIĆ i da do slijedećeg dočekate svoje malene smotuljke....
hvala tiki na finoj![]()
~~~za sve čekalice koječega![]()
I nas troje želimo sretan Božić svima!!!!!!!!!!!!!!!!
Cure bliži se ponedjeljak i moje vađenje bete!
Nadam se da će mi malo Božićne čarolije pomoći da
beta skoči do neba.
Inače trbuh mi je ogroman, zadnja tri dana dosta bolan kad hodam.
Pozdrav svima!
SRETAN BOŽIĆ SVIMA!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uspjela sam se spojiti samo da svima zaželim sretan Božić i puno puno malih bebača u 2010 godini!!!!
Sretan vam Božić drage moje!!!
"tina" za sutrašnju betu do neba~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
![]()
![]()
Drage moje rodice Sretan Vam i Blagoslovljen Božić i da sve one koje nisu budu što prije trbušaste želimo vam (napokon ) nas troje mali Nikola , Dijana i Dražen![]()
![]()
![]()
tina, sretno!
(a di se to beta može vaditi nedjeljom?)
Strumfica ne znam da negdje možeš vaditi betu u nedjelju.
To sam ja malo pobrkala dane zbog blagdanadani82 prvotno napisa
... mislila sam prekosutra, u ponedjeljak
![]()
Dobro jutrotiki_a hvala na kavici
![]()
U ovo kišno Splitsko jutro šaljem vam bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~ :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dobrih i pozitivnih vibri![]()
![]()
![]()
crvenkapica77žao mi je
Kućni test? Jesi vadila betu?
nisam betu....sta mi vrijedi kad je test pokazao da nisam...i mislim da cu procurit.....eto nema smisla vadit je,jel tako?
,a i nemam je ovdje gdje izvadit moram ici u drugi grad![]()
crvenkapica77 znači nisi još procurila? Koji ti je dan? Ja bi nastavila s utrogestanima jer nikad se ne zna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Žao mi je crvenkapice,doći će i bolji dani
![]()
Ja nikad nisam vadila betu kad mi je test pokazao minus,bezveze da se još i s time mučiš.
samo ih jutros nisam stavljala i izgleda da je menga to jedva cekala da moze doci......sta bi se to moglo desit da sam ajmo reci trudna a prekinula sa utricima? jer mislim ako ih nastavim koristit necu dobit ,a imam samo jos za danas koristiti :/
....zelim sad malo svoje tijelo odmorit i psihu,ako je moguce, ....i slijedeci mjesec opet probat sa AIH....spermiogram je bio jako dobar ali ja sam imala samo jedan na kraju folikul i izgleda da nije bio dobar :/....mislim da je bilo do mene a ne do spermica![]()
jutro..curke...crvenkapice...glavu gore, i odmori do idućeg mjeseca pa opet u nove pobjede...ja vadim betu sutra,al nekako mi se čini da ni kod mene ništa...
![]()
crvenkapice77![]()
![]()
crvenkapica77 jako mi je žao...I ja ne vadim betu nakon minusa, ali pod uvjetom da nisam jako rano napravila test. Ako mi je 13-ti dan nakon transfera negativno, tek onda prekidam s utrićima. ~~~~~~za dalje.