baš ovako!Vali prvotno napisa
![]()
mislim da ti se i ja pridružujem dogodine!
nema još menge ali test pokazuje veliki minus!
baš ovako!Vali prvotno napisa
![]()
mislim da ti se i ja pridružujem dogodine!
nema još menge ali test pokazuje veliki minus!
Za sve naše pozitivne stavove koje prkose negativnim betama i koje će ih kad tad prevazići 8)
Pinky, drži se a ostale čekalice beta (kojih je jako, jako, jako puno ovaj mjesec) vibramo i skaćemo do neba![]()
AnneMary, nova godina je pred vratima i onda bacamo maratonac na pozitivne bete i one skupe pozitivne testove. Čujem da su baš stigli u maloprodaju. Hoću i ja jednogAnneMary prvotno napisa
![]()
Pinky i AnneMary šaljem vam velikei da 2010. godina bude vaša jer cure stvarno ste zaslužile
karla 1980 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica udobno smjesti jer nema mrdanja narednih 9 mjeseci
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za svei pozdrav
ja molim da me se pomakne u čekalice bete 30.12.![]()
Pinky![]()
Annemary, ~~~~~~~~~~~~~~~ da još uvijek ima nade
svima
Pinky, a šta reć draga? Užasno sam ljuta na sve negativne testove i beteDrži se, mora jednom uspjeti, mora
![]()
Pinky jako mi je žao draga.![]()
AnneMary ~~~~~~~~~~~~~~~~ da je test pogriješio.![]()
Ameli riječi ti se pozlatile.![]()
Pinky , AnneMary ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 2010!
Baš mi je žao..
![]()
Pinky, a hebemu misa, zasto ovako...![]()
AnneMary...![]()
pinky,AnneMaryi mene molim pomaknuti u čekalice bete 28.12.
![]()
AnneMary, Pinky cure jako mi je žao!![]()
Pinky, AnneMary!
Svima sretno u ovoj i idućoj godini ~~~~!
Draga Pinky,nemam ti što pametno za reći a znam kako ti je,
zato ti šaljem jedan velikii nadam se da ćemo u veljači zajedno radovati se beti,
sada je najvažnije odmoriti se, srediti misli, vidjet ćeš za dan dva bit ćeš opet ona stara i već ćeš planirati postupak,
evo ja već razrađujem detalje puta iako ću najvjerojatnije u Split u veljači zbog poslovnih obveza mm,
možemo mi tovjerujem...
svim novim trudnicama od srca čestitke a suborkama plodna 2010,
ja nažalost moram prijaviti neg. betu idem opet krajem prvog na novi dogovor u nove pobjede,![]()
![]()
hvala vam drage moje!
moram priznati da se bolje drzim nego sto sam ocekivala. valjda se mozak navinke na planiranje novog postupka. vjerojatno bi bila max zbunjena da sam vidila plus, ovako sam svoj na svome, na zalost.
ne dozvoljavam sebi da se rastuzim, idemo dalje, plan je u veljaci probati femarski u cita (matto, opet se pratimo) pa sta bude bude.
vodim se zakonom velikih brojeva, sa svakim novim pokusajem sve sam blize bebici.
slijedece godine svako drugi mjesec cu ici na icsi, proraditi ce splitski kbc pa necu morati bacati ovoliko para kroz prozor (a i nemam ih vise btw, nezaposlena sam opet od nove godine)
svim cekalicama zelim puuuuuuuuuuuuuuuuuno srece
a vama svima puno![]()
![]()
![]()
sto ste tako divne i pazljive!
![]()
Pinky, AnneMary![]()
Pinky moje iskustvo s blijedom crtom na testu.
Nisam radila test prije bete jer mi je to još gore, ali ono jutro kad mi je stigao nalaz pozitivne bete 1504 napravila sam jedan test jer sam htjela baš imati jedan pozitivan za uspomenu.
I napravim ga- blijeda crta...da sam ga prije bete napravila bila bih sigurna da je opet biokemijska.
Cure moje danas sam ponovila betu koja mi se zduplala s 51,7 na 134,7.Presretna samMoja mrva
ide polako ....Svima vama
![]()
a pinky naša draga baš sam mislila i nadala se tvojoj Tbit će draga , i da bude već sljedeći put, a moj mali mate i ja šaljemo ti
![]()
svima u postupku i čekalicama bete brdo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
i da :D :D :D :D za nove trudnice
mamama i bebicama![]()
Pinky draga![]()
![]()
![]()
Buble-71, cestitam :D :D
Koji ti je dan nakon transfera??
AnnMary, Jo1974 zao mi je cure,![]()
Pinky, pa mi se stvarno pratimo samo što ja nevjerojatnije ovaj put neću u postupak s femarom ne znam još doc. će razmisliti o drugim opcijama za koje stvarno ne znam kakve bi mogle biti zbog ovog užasa od zakona![]()
dva puta sam išla s femarom, dobri rezultati, dobri embriji pa ništa,
No kad bolje razmislim čini mi se da je sve stvar sreće i nitko ne zna koji je postupak za njega dobitni, zato mora i kod nas jednom biti uspješno ili kako kaže kineska poslovica:
Nemojte se bojati sporog rasta, bojte se samo stajanja u mjestu, zato idemo dalje u veljači kao mačke,![]()
Potpisujem.zato idemo dalje u veljači kao mačke
Meni je upravo veljača bila plodna![]()
pinky dragažao mi je, ali vidim da se dobro držiš
pa ću ti zavibrat već za veljaču~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kao i svima kojima treba, će trebati......
svima
Lavice moja...ma mora biti veljača...Pinky prvotno napisa
i to 2010.
mislim da sam vidio cicu macu.....
Pinky drago mi je da te moj post nasmijao, što mi je bila i namjera, nema mjesta za tugu jer idemo dalje
ne kažem da za nju nemamo razloga,
ne zatvaram oči pred činjenicama,
samo mi je lakše smijehom preći preko mosta na drugu obalu,
bubble_71 ČESTITAM :D :D :D
A jooj Pinky![]()
![]()
...
, a što drugo nego ~~~~~za dalje i brzi oporavak.
jo1974, AnneMary žao mi je cure![]()
Ameli na tebe je red da nas razveseliš~~~~~~~~~~~
Čekalice bete kolektivne~~~~~~~+
Blekonja za sutra ~~~~~~~~~ :D ~~~~~~~~~~~
~~~~~
~~~ :D
![]()
Za dragog nam doktora Šparca ~~~~~~~~![]()
bublica3 prvotno napisa
XX
Pinky![]()
I ja se prijavljujem za veljacu ...mijau
pozdrav iz Svicarske(ja na njem. tastaturi nemam pola slova :/ )
![]()
![]()
![]()
dobro jutro svim curama, evo kuham tople napitke u ovo hladno i bijelo jutro u Zagrebu..... pa se poslužite![]()
Pozdravljam Rozaliju u Mostaru
Amyx u Švicarskoj na njemačkoj tastaturi![]()
![]()
Svim Rodicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god im treba i da 2010 dočekamo s izmjenom zakona ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali i s pozitivnom betom.
Kadauna hvala na kavici, želim ti lijep sniježni dan u našem Zaprešiću
Draga moja i ja tebe puno pozdravljam jutros. Da vidiš samo kako nam snijeg pada ko lud, fršte pahulje more ih je. A to baš i za Mostar nije česta pojava, da vidiš samo ali zato kada sve fino poledi u ponedjeljak će biti veselooooooooooo.Kadauna prvotno napisa
svim curkicama ugodan vikend želim i puno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajme Sretna-tvoj Vedran je toliko prekrasan![]()
![]()
da su mi se oci zasuzile
![]()
svim novim T čestitam i želim puno sreće ,da vam sve bude savršeno
ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bete u narednim postupcima,jer doci ce i taj dan,svima dođe![]()
Danas baš nemam motivacije za pisanje pa ću samo skuhati onu drugu![]()
pozdrav iz dalmacije brrrrrrrr zima,snijeg nenormalno pada.....![]()
Jel to normalno da 10 dana nakon et osjećam onaj drugi jajnik na kojem nije bilo vodećih tj punktiranih folikula? Danas me cijeli dan nešto bocka...