Pinky draga, zao mi je![]()
svima ~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba![]()
Pinky draga, zao mi je![]()
svima ~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba![]()
evo i meni krenulo brljanje!
samo mi žao što ću propustiti prvi mjesec zbog blagdana, a u veljači počinjem radit, tko zna kako ću se onda organizirat! :/
AnneMary žao mi je![]()
Strumpfica mene je uvijek bolilo nakon aih na onoj strani gdje nije bilo folikula ~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu
Rozalija blago tebi, kod nas kiša cijeli dan a tako smo blizu![]()
bubble :D :D :D
jo1974,pinky![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 2010
posebne za naše mace u veljači ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude puno mačića
čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam još kao u snovima,čekam ponedjeljak kada idem na prvi ultrazvuk
dobro jutro svima i evo nudim cijelu paletu toplih napitakada nas ugriju u ovo snježno jutro, kod nas na otoku je isto pao snijeg
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve današnje aktivnosti
ja sam jučer zvala cjeli dan dr.reša da vidim ako su mi uspjeli zamrznuti preostala 2 embrija ali nikako ga nisam uspjela dobiti, a probati ću ponovo u ponedeljak pa valjda ću imati više sreće
tik_a riječi ti se pozlatile ali mislim da bi ti ipak trebala biti prije mene ali ako me puštaš preko reda pristajem i šaljem ti![]()
Hvala Ameli baš mi prija!
Da li netko zna koliko se čeka za Mb na ponovni postupak (nemamo eskimića)? Da li je to isto godinu dana kao i prvi puta ili možda manje s obzirom da smo već bilii kod njih?
Sad tek vidim da sam na odbrojavanju, pitat ću na potp. u slo. sorry za OT.
drage cure sve vas pozdravljam u prolazu sam....šaljem vam
puuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba još ovo kratko u staroj godini...
ja bila na folikulometriji, sutra štoperica pa šta bude.....
vas sve
Pinky,AnneMary žao mi je ..,ali samo hrabro naprijed!
Samo je pitanje vremena!![]()
Dobar dan drage moje,
najprije svima puno vibri za sve što čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ja sam bila na AIH u petak i prijavljujem čekanje bete negdje oko 4.1. s obzirom da mi je 1.1. nema tko izvaditi , ali 1.1. ć![]()
![]()
u sigurno napraviti testić biti će 14 dan poslije aih , koji bi to ulazak u Novu godinu bio .....ne želim ni zamisliti od straha da se neće ostvariti......pusa svima
Izgleda da je zimski san n forumu. Popodnevna za razbuđivanje![]()
Ameli, može preko reda~~~~~
Čekalice bete~~~~~~~
Svima za uspješneaktivnosti~~~~~~~
Ja čekam siječanj.
![]()
blekonjice, sretno!![]()
svim cekalicama bete zelim da padnu na guzu od odusevljenja!
![]()
![]()
![]()
Blekonja, sretno
Ameli, Strumpfica ~~~~~~~~
tiki![]()
tigrical, Pinky![]()
pozdrav svima!![]()
jučer je bila moja prva inseminacija.![]()
pošto nam je 14-ti dan 02.01., nadamo se sretnoj novogodišnjoj vijesti! :D
želim nam svima +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ za novu godinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I meni je krenulo brljanje, osjećam se ko balon, nisam ni dočekala badnjak i test![]()
kako to misliš "nisi dočekala test"?Strumpfica prvotno napisa
Pa dr Reš je rekao da test treba raditi 24.12., a meni je već danas počelo curkati...znači banana ovaj put, ili se varam?
...evo ima sat vremena da listam po temi Nakon transfera i vidim da to može i ne mora značiti. Kažu da ako je samo tračak može biti od implantacije ,a opet ako procuri pa stane da ipak može biti trudnoća.Strumpfica prvotno napisa
Nadam se da ti je to od implantacije.
Meni je danas 7 dpt i do jučer me sve nesto probadalo,jajnici,cila sam bila napuhana,a evo danas nista.
a bumo vidli, rekao je i MM da ipak napravim test, no nekako sumnjam u uspjeh, ipak se radi o četverostaničnoj mrvici koja je vraćena već drugi dan nakon punkcije...ništa, nastavljam s utrogestanima do četvrtka pa ću probati napraviti test (ako u međuvremenu ne nastane poplava)
milcinis hvala!
i drž se, ovo čekanje je ubitačno, ti si stvarno imala uspješnu punkciju -imam feeling da ćeš ti upasti u onih 10% uspješnih (u biti za moju mrvicu je bilo 10% šanse za uspjeh...)!
11-ti dan od transfera petodnevnih smrzlića - INTIM PLUS kaže negativno.
![]()
Ima li smisla nastaviti sa utrogestanima i vaditi betu 24.12.?
Pojma nemam, ja sam isto 11 dan nakon transfera, malo procurila danas, osjećaj ko pred jaku mengu, pa odlučih ipak za svaki slučaj nastaviti s utrićima (i tako ih pijem jer sam imala alergijsku reakciju na njih kad sam ih stavljala dolje)
Možda da napraviš neki drugi test za dan-dva?
Ili Utrići dok ne procuriš, za svaki slučaj....
hvala i tebi Štrumfice na podršci! Nadam se da ćemo oba dvije imati + na testu.![]()
TwistedQ ja bi nastavila sa utrogestanom i vadila betu 24. 12 kako je
dr i rekao.
Štrumfica i ja sam malo gledala postove od drugih cura isto su neke kao ti
imale to neko lagano "brljanje". Mislim da dok nije prava menstrualna
krv nije ništa gotovo.
Cure![]()
A ujutro ću saznati na čemu sam. Meni svaki put prvi dan samo tako malo brljavi i u biti mi se čini da je u međuvremenu i stalo (zato što sam popila utrogestan možda?)...a ništ ak bu ujuto poplava, to je to za ovaj put(pa to mi je tek drugi pokušaj), pritisak u trbuhu to navještava....
Strumfica sretno sutra!![]()
Strumpfica-i ja sam imala cetverosranicnu mrvicu i takoder krvarila i proplakala cijeli dan jer sam bila uvjerena da mi opet nije uspjelo,a sad mi ta mrvica juri po stanu ko velikiStrumpfica prvotno napisa
Cure, Annamary, Pinky![]()
![]()
Štrumfice i Twisted ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Blekonja,pa već štoperica?!Sritno!
I svim ostalima koje sam nenamjerno zaboravila, samo optimizam , cure!
hvala na lijepim riječima podrške, i MM kaže da ima tih lažnih menstruacija tako da kak god bilo pijem utriće do četvrtka i u četvratak radim test sa ili bez poplave.
Jutros ima slabo crvenog na papiru, nema još za sad znakova poplave, noćas sam svakih sat vremena bila na wc-u, stalno mi je bilo sila...svašta...
Puno mi je lakše sad kad sam čula da nekad četverostanične mrvice sad jurcaju okolo(imala sam feeling da je to mission impossible)
No pitanje je da li kod tih krvarenja onda treba ostati doma ili? Pogotovo kad još nisam radila test i ne znam na čemu sam...
Jer ja sam naravno redovno otišla na posao, isto kao i poslije punkcije...
Puno hvala cure!
Strumpfica, to što si svakih sat vremena na wc-u, to jako optimistično zvuči :D , samo naprijed![]()
Dobro jutro svima,![]()
jutros na posao stižemo okovani ledom,
Rozalija nadam se stigla bez problema i ne daj Bože, padova,
nadam se da ste se odmorile za vikend, ostavile tugu na drugoj obali,
i da sada možete polako, ali sigurnim korakom, bez osvrtanja,
kročiti dalje,
Pinky, i jutros mislim na tebe,![]()
ostale cure, Strupfica, nadam se dobrim vijestima uskoro
Blekonja, sretno, štopericu vjerujem znaš sama bocnuti,
nema potrebe zbog te iglice tražiti stručnu pomoć![]()
Kad ja najranije smijem ići napraviti kućni test, u biti danas mi je tek 11 dan nakon transfera a ovo i dalje slabo curka (no ja i tako nikad ni nisam imala obilne menstruacije)?
Meni je dr rekao 12 dan nakon transfera.
Dobro jutro i pozdrav svima!
Šaljem ~~~~~~~~~~~~~ za velike plusiće
Šaljem ~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama svega i svačega![]()
...samo što je meni mrvica vraćena 2 dan nakon transfera, možda i to igra ulogu....tina prvotno napisa
Strumpfica= sretno....da ne dođe glupa menga.....nego da u cetvrtak bude veliki +
Blekonja= sretno![]()
Pinky=![]()
AnneMary=![]()
Narnija= nek Nova Godina donese veliku radost jedan veliki +
Marta= i tebi zelim veliki + za Novu Godinu![]()
svim cekalicama bete= ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Strumpfica ,ja sam test radila 8.dpt,pokazao je plus nakon 15 minuta,ponovila test 9.dpt pozitivan ali jako blijeda crtica.10.dpt je beta bila 234.Meni je vraćena blastocista.Ti možeš već napraviti test ali može biti lažno negativan pa je sigurnije raditi betu.Ja bi na tvom mjestu mirovala dok ne vidiš rezultate.Sretno.
TwistedQ isto kao i strumpfici,vadi betu.
narnija ~~~~~~~~~~~~~~~~ za novogodišnji poklon![]()
Blekonja :D :D :D veselim se tvome postupku i puno sreće ti želim
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure meni je danas 1.dc., i sad si razbijam glavu kako pokušat još ovaj ciklus dok ne počnem radit?
gore me pogađa to šta ne mogu iskoristiti to šta sam doma, nego minus.
Ima li itko kakvu ideju?
Koliko sam vidila svi su po kolektivnim godišnjima i nemam šanse!![]()
u drugom mjesecu počinjm radit i tko zna kad ću opet u postupak.
Curke, da objavim moju betu=0
Svim cekalicama puno sreće~~~~~~~~~
AnneMary znam da si nestpljiva ali mislim da ti sad za blagdane nitko ne radi postupke, ali zato se pozabavi nečim drugim pa će ti prije proći vrijeme![]()
zedra![]()
![]()
AnneMary, pa ti imaš bebicu, čemu tolika žurba?
No kad si već pitala za alternativnu metodu-možda kakvi čajevi u kombinaciji sa dobrim starim sexom upale sad u ovo blagdansko doba potpomognuti čašicom kuhanog vinčeka....
A što nam je drugo činiti kad su svi doktori na GO?!?!
MM ima asthenotetrazoospermia ali kad smo vidjeli plivače na monitoru u Ljubljani sam shvatila da su nama veći problem moji policistični jajnici koji ne uspjevaju proizvesti stanicu nego njegovi slabo pokretni plivaći koji bi se sigurno odobrovoljili s malo kuhanog vinčeka...no ako su tvoji jajnici OK možda ova gore metoda i upali :/
ma meni žao da to ne mogu u miru odradit, jer kad počnem radit to su i subote i nedjelje, svaki dan, i do 22 sata navečer. ma koma!
ali nema sruge nego strpljenja!![]()
Drž se, ak je jednom uspjelo uspjeti će opet samo budi strpljiva (i žicaj doktora opće prakse da ti piše bolovanje-to ja nikad ne radim no možda bih trebala početi a ne da ovak bezveze prerano prokrvarim)
Strumfice, moj savjet cim se pojavi krvarenje miruj..dok ne vidis jesi li ili nisi trudna...meni je pocelo krvarenje i nisam mirovala do testa Tek treci dan mrljanja uradila) i uvijek mislim da sam trebala mirovati pa ne bih jace krvarila, dakle u krevet i samo do wc-a. I ginici kazu strogo mirovanje ako se krvari u trudnoci![]()
zedra prvotno napisa
![]()
žao mi je, ali NG je pred nama....
već ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje
vidim da smo u smanjenom broju ovih dana pa šaljem brdoooooo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve što vam treba i koliko vam treba i kome kod treba,
ali moram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
posebno za jednu moju dragu priju koja je u iščekivanju bete
ona će se prepoznati
![]()
draga
![]()
![]()
p.s. hvala vam na vibricama podrške danas uzv i vjerojatno štoperica večeras![]()