Evo i mene ...pridružujem se na ovom podforumu...imam punkciju u ponedjeljak....danas sam navečer na Ovitrelle...
Svim čekalicama i trudničicama velika pusa!
Dani82 moja riječka suborko vibram za tvoj endometrij!
Znam da je off topic ali je li netko od vas koristio taj estrodiolum (Vagifem-vaginalete)...i od kojeg dana ste ih koristile i kakvve ste rezultate imale?? (meni je doktorica rekla tek od punkcije)
Danas počela sa klomifenom, a u četvrtak prva folikulometrija na SD i nadamo se prvom AIH!
dani82, ja sam koristila Estrofem, to ti je isto estrogen, i to od 10.DC, ali u inseminaciji pa sve do negativne bete..
i endometrij je na dan inseminacije bio super 13 mm
dani82, dabolica ~~~~~~~~~ za ponedjeljak
dani82 ti još imaš vremane podebljat endometrij, važno je kakve je debljine kad se mrvice vračaju
ups krivo htjela sam potpisati ivica_k, no shvatili ste da vam svima želim puuuuuno uspjeha u svemu što započnete još se hvatam po ovoj novoj šemi foruma, malo me zbunjuje moram priznat - oprostite na OT
Hvala vam svima na lijepim željama i vibricama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima vama
Mojim riječkim suborkama za uspješne punkcije, još uspješniju oplodnju, najuspješniji transfer i visoku betu za 14 dana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo cure i ja se prijavljujem kao pikalica od danas........svima sretno u drugom mjesecu....![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sretno svima u postupcima
pozdrav svima iz snijegom zametenog Zagreba
Vita22 sretno sa pikanjem....vidim da će Rijeka imati ove veljače veeeeliki baby boom!....a ja sad šibam po štopericu.....
sretna35 znači to je taj malac koji nije htio vani preprepresladak je![]()
Posljednje uređivanje od Blekonja : 06.02.2010. at 20:17
dani82~~~~~za endić, stigne on još...
modesty4~~~~~~~~specijalne vibre za početak
juliette~~~~~~
Dodirkobaš mi je žao draga...
i meni se sad pojavila cista, al se smanjuje pod supresijom i nastavljamo s postupkom ipak
tiki_a žao mi je što je pobjegao folikulić
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za male mirišljave smotuljke
Dobro jutro svima uz fiiiinu, mirišljavu
Čekalice bete ~~~~~~~+
Čekalice punkcije za lijepe js~~~~~~~~
Ostale aktivne cure~~~~~~za dobre pripreme
Tiki_a, hvala na kafici i dobro jutro i tebi i ostalim curama.
Pozdravljam 4 forumašice s kojima sam jučer provela popodne i večer i odlično nam je bilo.
Pozdravljam i 2 forumašice koje nažalost nisu mogle doći.
Pozdravljam sve mamice i bebice i djecu (Sretna35 - Vedran je već tako veliki).
Jutros me je vijest dočekala da je Rikikiki rodila, cure....... ovakve priče me tjeraju dalje iako sam sanjala da nekome govorim..........
NE, ne, ne.... ovaj sljedeći postupak nam je zadnji(nadam se zato što ćemo ostvariti najveću želju). I netko je već napisao, ne, ne, ne...... nisam uopće opterećenaAli ne mogu ne pitati gdje li su sad svi ti silni psiholozi koje je je Milinović pripremio i spremio?
Pozdravljam ANdrejaaa i njezine tvinse u buši.
Curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ posebno Rozaliji, Tikici, Miki76.
Pozdravljam random redom: Ina33, Amyx, Gabi, Ksena28, Mmaslacak, Bhany, Aenea, Pino, Viki, Vali, Taca70, Aurora*, Nina01, Nina9, ......... vjerojatno sam nekoga izostavila i zaboravila, ali nema namjere.
naravno da sam zaboravila i Strike i Ivica_k![]()
evo cure i mene na odbrojavanju,jutros napravljena punkcija,
7 stanica,3 male,4 dobre
bol podnošljiva,samo neznam kad injekcija popusti hoće li bolit
dobila sam utrogestan,prvi uzimam oralno,dalje vaginalno,samo neznam dali da uzmem 2 ili 3 dnevno,please help
za sve cure~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~koje nešto odbrojavaju![]()
issa11 obično poslije punkcije ide utrogestan 3x1 oralno, tako je u Vinogradskoj, a poslije transfera 3x2 vaginalno
evo malo za ove 4 dobre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
issa i ja sam utrogestan uzimala 3*2 vaginalno, manje nuspojava, tj. neće ti se spavati. super za 4 lijepe stanice i da bude na krajuili
![]()
pozz iz burnog Splita od malenog i mene
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vaše postupke da budu uspješni, cmooooooook![]()
diabolica i dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju
vita22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikanje
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko, a i ostale cure sa problemom madeža, (vidim da nas ima dosta)...
Nakon lošeg iskustva, ne bi se upustila u postupak dok ne dobijem PHD nalaz operacije madeža, uvik postoji ono ŠTO AKO...... , pogotovo ako dr kaže da je iz nekog razloga hitno.
Jedan od mojih, koji je bio HITNO, završio je lošim nalazom, pravom operacijom sa vrlo neizvjesnim ishodom, ne znam što bi bilo da je još bio i postupak u tijeku...
Ovako, sve je dobro prošlo, to je bilo prije IVF priče.
kadauna, vidila sam fotke sa partija, i za mi je sto teleportacija jos nije izmisljena.....
svima hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam uhvatila upalu grla, tako da ne mogu u nikakvu akciju da sam i htjela, raspadam se....
Gabi25
Ordep
tnx![]()
sretna gledam tvog malog dečkića i baš je sladaketo morala sam komentirati malo
ola!
samo javljam da je m konačno stigla i od sutra sam pikalica
znači u petak prva folikulometrija pa ćemo vidjeti... krenulo je... opet..
svima
Posljednje uređivanje od Ginger : 07.02.2010. at 22:00
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Ginger milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i spiješan postupak.
cure drage, veceras ide lista svima ~~~~~~~~~~~~~ za sve sto treba
mene možeš na on-go- ja sam na kontracepciji.
cure hvala na komentarima za mog Lupkića, ne da se hvalim ali je dečko jako velik i napredan, puno guguće i ispušta razne krikove, samostalno drži zvečku....
andream imaš kavu od mm (ti si jedina skužila sličnost, a imamo fotografije gdje su kao bebe identični)
sretno svima u postupcima i čim prije dočekali svoju sreću
drage moje, hvala vam puno na lijepim željama i vibrama
marti_sk ja sam od danas pikalica
da, prekrasne su te naše bebice u avatarima, meni su uvijek davale snage za dalje...
svima
Evo i mene s punkcije, dobila sam 4js, nadam se da će u labu biti pravi tulum
Svima kojima je potrebno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zeena za tebe i ekipu u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~![]()
Issa11 ja sam ti na kbc-u u Rijeci....
Zeena super
Cure moje neka nam četvorka donese sreću!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dani82, Zeena, issa11 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Betty cekam nestrpljivo da nam se javis!
dani82, zeena, issa11 za četverostruki tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja Čitalica od jutros ima dvije mrvice u sebi ~~~~~~~~~~~~~~~~ da tako i ostane
dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu
Ja prijavljujem sa današnje punkcije samo 2 js....nadam se da će biti dobitne!