sandra23 prvotno napisa
ja malu nisam dala prvih mjesec-dva nikame osim jako iskusnih jer je bila minijaturno nedonošće i bilo me strah da ju netko ne polomi,a nitko se nije niti previše gurao da ju drži jer ih je tekođer bilo strah.poslije tog doba dala bi ju pomaziti i nositi,zašto ne,mislim da više različitih ljubavi i odnosa(bake,tete itd) puno više koriste djetetu nego da ga držimo samo za sebe.kao pto je netko već rekao,mama je samo jedna i nitko neće to ugroziti zato što je bebu malo pomazio.
sa 4 mjeseca njezina smo se prvi put odvojile(tako da sam ja otišla s mm a ona je ostala sa kumom).meni je bilo super,i koliko god sam razmišljala o njoj imla sam osjećaj da sam malo udahnula svježine u svoj život.
sa njenih godinu dana kad sam krenula raditi-moram reći da sam jedva dočekala da se malo maknem od kuće i dječijih okupacija-osjećala sam se već pomalo tupavo od jednoličnosti svog života.
za mene je to bila dobitna kombinacija,ja sam bila puno raspoloženija i mislim i kvalitetnija samim time što život više nije bio samo kuhinja i beba.nisam imala problema sa odvajanjem.
sa drugim ćemo vidjeti.