-
Pomoć - malo krvi, nije krvarenje
Pokušat ću ne previše zakomplicirati. Dakle, u 27. tjednu trudnoće sam, jučer obavila ultrazvučni pregled (ne vaginalni), sve ok. Jutros kod prvog odlaska na WC sam na papiru primijetila mali krvavi trag. Onako, ne pravo krvarenje, ništa na gaćicama, samo malo kad sam obrisala i to vaginalno. Poslije sam nekoliko puta provjeravala i baš ništa, niti kapljica. Beba se danas normalno miče, ništa me ne boli. Jel moguće da je to pukla neka žilica ili ...? Da li se ikome dogodilo išta slično? Sad već mislim da sam ja to umislila i da ni nije bilo krvi, al ipak znam što sam vidjela.
-
Može biti da je samo žilica neka pukla. Prati šta se dalje dešava. Držim palčeve da sve bude ok
-
ako ne tece i nije sveza krv ne treba se brinuti. dali imas probleme sa urinoinfekcijama?
-
Meni se dogodilo u prvoj trudnoći u 13. tjednu i u drugoj u 25. tjednu. Malo krvi koja je ubrzo stala. I sad što je bilo tko će znati, možda kapilarica. S bebicom je bilo sve ok oba puta samo su mi u drugoj trudnoći pri pregledu rekli da sam otvorena 1 prst i preporuka je bila mirovanje. Ja sam se oba puta bila čula sa svojim doktorom kad se to dogodilo jer sam se prestrašila i oba puta otišla na pregled, pa preporučam ako si zabrinuta da se savjetuješ s dr. Prati stanje kao što cure rekoše ja vjerujem da će biti sve u najboljem redu.
-
Re: Pomoć - malo krvi, nije krvarenje
vjerojatno neka žilica od naprezanja.
inače ako je krv/sukrvica roskasta nema panike. dobro je otići provjeriti za svaki slučaj, osobnog mira radi...
uglavnom krv/sukrvica/iscjedak ne smije biti tamno crvene boje.
-
Hvala vam svima na dobrim mislima. Evo ja cijeli dan pratim i više ništa. Nije to ni bilo puno krvi, ono kao kad npr. raskrvarite neki prištić i bilo je nekako svijetlo, nikakav iscjedak jer se vidjelo samo kad sam prešla WC papirom. Inače nemam nikakve infekcije, urin kontrolirala nedavno, sve ok, ne osjećam ni nikakve druge simptome upale, peckanje, svrbež i slično, pa si nekako mislim da je ipak neka žilica ili slično. Jučer na UZV-u doktor rekao da sam zatvorena, a i nisam nešto teško radila, više odmaram, jedino sam jučer možda malo više sjedila. Bebica se uredno miče pa ne bih htjela bespotrebno paničariti. Valjda su to samo negativne čari trudnoće.
-
tattoo-inače mene ginekolog upozori da je nakon svakog pregleda i uzv-a moguće da imam malo sukrvice na donjem vešu ili u obliku iscjetka taj dan ili naredni i da se ne zabrinjavam.isto kao što je također moguće poskoitalno(nakon sexa) ili nakon nekih većih naprezanja-u slučaju naprezanja dakle prestati s naporom.
svakako ako ti brineš nazovi svog gin ili otiđi da te netko pogleda-bitno je da si ti mirna.
-
Meni se lagani krvavi iscjedak pojavio prije 10 dana, dan nakon pregleda na kojem sam imala osjećaj kao da me doktorica s nečim ogrebla u rodnici, čini mi se da je možda imala nabor na rukavicama ili tak nešto. Primijetila sam iscjedak samo na papiru kad sam se brisala i trajalo je cca 2 dana, i pojavilo se nakon naprezanja zbog tvrde stolice. Na pregledu je bilo sve super.
Danas se opet pojavio isti takav iscjedak u noći i sad ga više nemam uopće. Zanima me da li je moguće da je pukla neka kapilara u rodnici? Idem na pregled 07.01. i nemam nikakvih drugih problema, pa ne znam da li da pričekam ili da jurim doktorici. Trudna sam cca. 13 tj.
-
I meni se znao pojavljivati iscjedak sa malo krvi. Al kako nije bilo puno krvi ignorirala sam ga, jer sam pretpostavila da je neka kapilarica pukla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma