Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Osip na pregibima

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Osip na pregibima

Molim ako tko ima iskustvo ili savjet:

Ema 2,2 god, je prošli petak imala osip na pregibu lijeve ruke. Mislila sam da se u igri ogrebla i pošpricala sam Octeniseptom. Do jutra je bilo pola blaže.

No do danas (četvrtak) se osip pojavljuje na pregibima rukica, pauzusima, pregibima koljena, na unutarnjoj strani bedra - bliže koljenima.

Ne nosi pelene.

Namazala sam tri puta sa geokortonom (po telefonskom savjetu pedice - tada je bilo samo na lijevoj rukici u pregibu lakta i pazuhu) no izgledalo je gore.

Onda sam primjetila da joj je koža poprilično suha pa sam povezala sve skupa sa time.

U apotecima sam uzela Bepanten kremicu i sad se mažemo protekla 24 sata s time. Ne izgleda mi bolje.

Svrbi ju kod koljena i u pregibu laktova. Ne jako, samo povremeno.

Sutra nam popodne radi pedica. Al sam totalno izbezumljena, nemam nikakvih iskustava i nemam pojma zašto bi joj sad se to pojavilo.

Nema nikakvih drugih simptoma, ni povišenu temp. ni hunjavicu..

Da li bi to moglo upućivati na nešto opasno, mislim imam li vremena do sutra poslije 3?

Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

možda je na nešto alergična-da li je jela nešto što inače ne jede?
    jesi li promijenila prašak, omekšivač ili što već koristiš za pranje?
    ništa mi drugo ne pada na pamet ali ako ju smeta i svrbi svakako pedici da vam to pogleda i da primjerenu kremicu.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Imam prašak koji nisam koristila nekoliko mjeseci i tada nikome nije radio probleme. To sam i ja pomislila. I to namjeravam promjeniti. Od kad se osip pojavio stavljam ispiranje u mašini dvaput.

Da je barem samo u prašku problem! Nije ništa drukčije jela.

Hvala ti ipak na javljanju!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod nas je bilo isto na pregibima ispod koljena sve dok nisam promjenila omeksivac. Tad se povuklo i vise se nije vratilo.

Probaj nesto promjenit. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •