-
Strah od promjena
Pozdrav svima,
nova sam na forumu i ispričavam se ako mi je tema na krivom mjestu.
Naime,čisto iz objektivnosti željela bih čuti mišljenja nekoga drugoga osim svoje obitelji i nekolicine prijatelja.
Ja i suprug živimo u Zg-u otkako smo se vjenčali.Suprug je Dalmatinac i zbog obiteljske tvrtke koju vodi i složenosti nekih stvari u poslovanju koje su odnedavno na snazi sve je izglednije da ćemo se preseliti južnije.Imamo izbor između Šibenika(šibenska rivijera) i možda(ali manje vjerojatno da će nam ta opcija odgovarati Trogira i Kaštela).Obzirom da je to novost za nas još uvijek neznamo hoćemo kupiti stan ili raditi kuću.
E,sad mene muči ta velika promjena.Cijeli svoj život provela sam u Zg-u,tu je moja obitelj,prijatelji i sve uspomene od vrtića do diplome(inače sam sentimentalac i teško podnosim rastanke
Sad živimo ulicu do mojih roditelja koje viđam svaki dan,sestara s kojima sam iznimno povezana i uopće neznam kako ću ja sve to.Tamo ćemo biti bliže suprugovim roditeljima i rodbini(prema meni su ok ali nepoznajemo se ni dugo ni dobro a drugih nikakvih poznanstava tamo nemam).Moj sinčić je premalen i neće biti ni svjestan da seli ali mene to jako muči.
E sada nekako sam u nadi da će ovdje naletit tkogod iz južnijih krajeva i malo me utješit,neka mama s bebom koja će možda ispričati kako je na jugu,kako provodi dane,kakav je mentalitet ljudi itd...ili možda netko tko je selio kao što ću ja uskoro
please,nemojte me popljuvati možda mi je glupa tema ali nemojte zamjeriti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma