Pozdrav svima,
nova sam na forumu i ispričavam se ako mi je tema na krivom mjestu.
Naime,čisto iz objektivnosti željela bih čuti mišljenja nekoga drugoga osim svoje obitelji i nekolicine prijatelja.
Ja i suprug živimo u Zg-u otkako smo se vjenčali.Suprug je Dalmatinac i zbog obiteljske tvrtke koju vodi i složenosti nekih stvari u poslovanju koje su odnedavno na snazi sve je izglednije da ćemo se preseliti južnije.Imamo izbor između Šibenika(šibenska rivijera) i možda(ali manje vjerojatno da će nam ta opcija odgovarati Trogira i Kaštela).Obzirom da je to novost za nas još uvijek neznamo hoćemo kupiti stan ili raditi kuću.
E,sad mene muči ta velika promjena.Cijeli svoj život provela sam u Zg-u,tu je moja obitelj,prijatelji i sve uspomene od vrtića do diplome(inače sam sentimentalac i teško podnosim rastankeSad živimo ulicu do mojih roditelja koje viđam svaki dan,sestara s kojima sam iznimno povezana i uopće neznam kako ću ja sve to.Tamo ćemo biti bliže suprugovim roditeljima i rodbini(prema meni su ok ali nepoznajemo se ni dugo ni dobro a drugih nikakvih poznanstava tamo nemam).Moj sinčić je premalen i neće biti ni svjestan da seli ali mene to jako muči.
E sada nekako sam u nadi da će ovdje naletit tkogod iz južnijih krajeva i malo me utješit,neka mama s bebom koja će možda ispričati kako je na jugu,kako provodi dane,kakav je mentalitet ljudi itd...ili možda netko tko je selio kao što ću ja uskoro![]()
please,nemojte me popljuvati možda mi je glupa tema ali nemojte zamjeriti![]()