Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Električna nosiljka/ljulja za bebu

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Električna nosiljka/ljulja za bebu

alo ekipa... obzirom da sam već mali stasali 40-danac od 5,5kg i da sam mami već jako težak, a razmazili su me na nošenje i tako mi je baš jaaako jepooo... a mama i tata su pročitali da je nošenje čak i jako zdravo i dobro za ravnotežu... jupiii! pa ih onda ni ne grize savjest radi toga, al im otpadaju ruke (dobro samo mami)... a kako su dani kućnih posjeta, odučili su mi darovati pravu ljulju...

dok sam još bio u tbuhu snimili su u TL pravi "ferrari, porsche, maybach" model jedne turbo ljulje, evo je tu je:
    http://www.turbolimac.com/Products/T...-95971029.aspx
    al ih muci kako cu ja tu ljulju prihvatiti...

pa dajte recite mojoj mami i tati da je ta ljulja baš prava stvar, da su se sve vaše bebe puno naspavale u njoj i da nije to ništa opasno za bebe, nego da je baš super ringišpilat se u njoj i da je odma onda odu kupiti dok je nisam prerastao... e da, i nek požure pa da mi je stave pod bor!

ps. evo i filmića:
    http://www.youtube.com/watch?v=L9Xwi1AYY-U
    http://www.youtube.com/watch?v=5UaWVTPnbbI
    http://www.youtube.com/watch?v=gnvemdAK0PI

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moram priznati da prvi puta vidim ovakvo što i baš me zanimaju iskustva....
    Vjerujem da je djetetu zanimljivo u takvoj ljulji (kao što je zanimljiv i mobil ili baby gym), ali, koliko dugo?
    Može li ovo zaista bebi nadomjestiti majčino naručje??? :/ Može li išta?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mislim da je nošenje najbolja opcija kad su bebe malecke
    Beba želi osjetiti svoje roditelje tijelo na tijelo, that's it. Mi imamo 8mj i 8 kg, ali se i dalje nosimo... naše tijelo se brzo navikne na novu kilažu bebe.

Mada, mi smo neki dan instalirali običnu drvenu ljuljačku u dnevnu sobu, jer mi se malecka voli ljuljati, to smo prakticirale u parku dok nije pao snijeg i temperature otišle u negativu. Sad kako ne idemo van, mrvica se i dalje ljulja

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nasa balerina se voljela nositi i jos to nije prerasla, a bome su joj se kilogrami jako povecali. imali smo neko cudo od graca koje je tad bilo moderno ali je nije dojmilo. nase je vibriralo i sviralo, imalo je one igrackice iznad kao kod baby gym-a.
    spasila sam se kad sam kupila maramu iako sam mislila kako ja nikad tako nesto necu vezati oko sebe , a poslije me spasio ergo u kojem je i dan danas znam nositi, a bome i BC-a 8)

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mislim da vam maleni neće biti previše oduševljen ljuljačkom.
    Kako su već gore rekli, oni žele mamu i tatu.
    Mi nemamo takvu ljuljačku, ali imamo nešto slično što vibrira, svira... ne moram ni reći da je unutra max. 10 minuta dnevno.
    Ja ga stvarno puno nosim (4 mj., 8 kg) i kužim da tvoju ženu rasturaju leđa i ruke, zato bih ti preporučila da si nabavite maramu, bit će puuuno lakše.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi smo imali (trenutno je posudili drugoj bebici) graco ljuljačku - i bila nam je totalni promašaj. Htio je u nju možda 15-ak minuta dnevno.. ali, to smo mi

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mislim da bi vam bilo bolje kupiti neku nosiljku. tako da mami ne otpadaju ruke a da bebač uživa

možda sling, ili neku sličnu nosiljku...to je super praktično za male bebače, moja je u toj dobi stalno visila u tome, nije voljela nikakve njihaljke koliko god fensi bile. zapravo, nije voljela biti sama 8)

najviše je voljela s tatom čitati ili kuhati
    a s mamom sve ostalo

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo našeg iskustva...

Ljulju je kupio moj brat kad mi je nećakinja imala mjesec dana. Ona nije željela biti niti sekunde unutra.

Nasljedio ju je moj sin koji je povremeno htio biti unutra. Zapravo isključivo kad bi mu se onako lagano spavalo pa bi onda zaćorio unutra. Ako je bio skroz budan ili onak cendravo pospan (navečer) ljulja nije dolazila u obzir.
    Sve skupa je kratko trajalo. Već s 4 mjeseca ju je mrzio.

Onda ju je nasljedila frendica i mislim da je njoj dobro došla isto samo za uspavljivanje.

Još čekamo bebu koja bi istinski uživala u njoj. Šogorica mi je trudna pa ćemo je isprobati i na četvrtom djetetu, ali opći dojam je da je prilično kratkog roka trajanja. Preskupa investicija.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Čini se da bebe jako dobro znaju što je pravo a što umjetno
    A ništa, onda kao što cure predlažu, iskoristite priliku i kupite uz božićni popust neku nosiljku
    Iz našeg iskustva, sling želi biti maximalno 10-15 minuta, u baby bjorn želi biti nekih 1/2-1h u komadu. Na rukama, zasad još nema ograničenja

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo dobili Gracco i oduševljeni smo, vibrira i ljulja, pjeva i šumi, ona ju obožava, malo se nosimo a kada ja nešto moram po kući obaviti onda je unutra...
    Voli se i nosati ali jako voli svoju ljulju sve više i više jer ima i one mobile a to joj je sad :D

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

H. je od rođenja samo na rukama, kada nije ležala kraj nas ili na nama, kasnije, iza 6 mj. smo probali sa mei-tai ali nije bila neki ljubitelj.

Ne znam za dijete u svojoj okolini koje je toliko voljelo biti u ljuljački ili sl. a da bi kupovina toga bila isplativa...

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi isto imamo graccovu i vrlo malo vremena je provela u njoj, sve u svemu, prilično promašena kupnja.
    Ali L nije htjela ni čuti ni za kolica, viper, baby gym ni ništa sličnoga, nego je isključivo nošenje tražila, tako da nije stvar samo u ljuljački.
    S druge strane, znam dvoje klinaca koji su vrlo rado i bez problema bili u tako nečem, ali oni od početka nisu tražili da ih se nosi, nego su bili naviknuti ležati u kinderbetu ili viperu.
    Tako da mislim da ovisi o djetetu, ima djece koji ih jako vole, ali ako je naviknuto na nošenje, mislim da teško da će prihvatiti ljuljačku umjesto vaših ruku.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Posudi nam pa ti damo fidbek

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

za našu totu od skoro 4mjeseca spjalicino "cudo od graca" kod nas je uredu samo dok spajalicina djeca plus naš filip divljaju po sobi.
    ako ja recimo peglam, vješam veš i sl. nepodnošljivo je ma kako ja pokušavala pjevati, vikati i skakati da ju zabavim.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

meni se isto čini da se više isplati investirati u neku dobru maramu u kojoj se mogu nositi i skroz male bebe. za ovu lovu možeš kupit par komada

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa
    za našu totu od skoro 4mjeseca spjalicino "cudo od graca" kod nas je uredu samo dok spajalicina djeca plus naš filip divljaju po sobi.
    ako ja recimo peglam, vješam veš i sl. nepodnošljivo je ma kako ja pokušavala pjevati, vikati i skakati da ju zabavim.
    dakle recept je da Tata!i ponudimo nasu djecu koja u kombinaciji s njegovim 4-verogodisnjakom ce osloboditi mamu bar malo vremena

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

eto moram vas razocarat nas je isto razmazenko i stalno je na rukama a ima 8,5kg ali u tome nece bit pokusavali smo al djeluje prestraseno a ako ga odma ne dignem poludi isto tako i mala od kumova tako da mislim da se ne isplati al kako zelite

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marama....puno bolje, lakše, sigurnije, ljepše, nježnije....

nama su mamrama i sling nešto najbolje što smo imali za dijete

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj brane prvotno napisa
    marama....puno bolje, lakše, sigurnije, ljepše, nježnije....

nama su mamrama i sling nešto najbolje što smo imali za dijete
    da

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

imamo mi i spajalicinu maramu i maramu našeg prvog djeteta-ali tota ih voli još manje od gracovog čuda. mislila sam da je nemoguće i da sva djeca vole maramu, ali kod nas nije tako.
    naša tota voli "igralište" onu igračku s lukovima s kojih vise igračke, mobil i jedna stara kolica u kojim je u kuhnji mirna bar 15-tak minuta dok ja kuham (ali samo na tom mjestu, samo sa zvečkicama za kolica).
    koliko beba -toliko ćudi. mislim da je najbolje da svašta isprobavate, i ako možete posudite kojekakva bebeća čuda da ne kupujete uzalud. probajte nešto, pa ako ide super, a ako ne onda za tjedan dva ponovo (tako ja maramu s maramom već 2 mjeseca)

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ali samo na tom mjestu, samo sa zvečkicama za kolica
    aha... tan tan! meni to miriše na podzemne vode! sigurno čuje kak žubore, a to ti klinci mucho vole! a da si krevetić premjestite tam... mislim, nemoj nikom reć, al ja ti već mjesec i pol tražim takvo bingo mjesto po stanu i ništ... rašljarim s parkericama, sa šerafcigerima, čak sam i baki konfisciro štrikače igle samo za tu nepriliku - i ništ, ma čista banana... jednom rječju - ti si baš lucky mama!

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

otvorio si mi oči - tota je prospavala i mnoge noći u tim kolicima. tatica je malo nosi, spusti ona maše ručicama i zaspi po 5,6 noćnih sati. ako ju prevezemo u sobu, budi se. a mi šašavci smo mislili da ju uspavljuje zvuk suđerice.

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a mi šašavci smo mislili da ju uspavljuje zvuk suđerice.
    a oće oće i to... ja ko lud saugam po cijele dane, miksam palačinke, čokoladne nadjeve, pire krumpire, zgasim grijanje pa fenom grijem sobu, mašina mi navek na centrifugi... susedi valjda misle da sam "super tata", a ja zapravo samo uspavljujem klinca

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Tata! prvotno napisa
    a oće oće i to... ja ko lud saugam po cijele dane, miksam palačinke, čokoladne nadjeve, pire krumpire, zgasim grijanje pa fenom grijem sobu, mašina mi navek na centrifugi... susedi valjda misle da sam "super tata", a ja zapravo samo uspavljujem klinca
    A jeste probali uspavljivati u potpunoj tišini, bez ikakvih pozadinskih zvukova?
    Moje dijete je oduvijek uživalo u uspavljivanju u tišini i funkcioniralo je i funkcionira i dan danas super.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Moje dijete je oduvijek uživalo u uspavljivanju u tišini i funkcioniralo je i funkcionira i dan danas super.
    Moje isto, ovakvi zvukovi su ju samo nervirali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •