vjerujem da je već bilo pitanja po ovoj temi, ali ja ne mislim na menstruaciju nego na slabo "curkanje". naime rodila sam prije 6 tjedana i još mi ponekad malo procuri. Kakva su vaša iskustva?
vjerujem da je već bilo pitanja po ovoj temi, ali ja ne mislim na menstruaciju nego na slabo "curkanje". naime rodila sam prije 6 tjedana i još mi ponekad malo procuri. Kakva su vaša iskustva?
Nakon 6 tjedana je polako prestajalo i nestalo tek nakon 8. U šestom tjednu me uhvatila panika kada mi je izašla velika količina zgrušane krvi i onda sam brzo odjurila u bolnicu na pregled. Doktor me pitao: "Dušo, zar vam nisu rekli kako mogu izgledati krvarenja nakon poroda?" Dao mi je ergometrin, ali ga nisam htjela piti jer sam dojila i tako je sve na kraju prošlo u redu.
3 tjedna, a 2 tjedna poslije dobila prvu mengu ma bas sam se razveselila....
5 tjedana? meni se činilo prebrzo kad sam dobila nakon godinu dana. uf-uf
5 tjedana, ali do zadnjeg sam dana krvarila obilno, a krv je bila žarko crvena. nakon 4 tjedna sam bila kod dokice koja mi je rekla da je i to normalno.
Prvi puta nakon četiri, drugi puta nakon dva tjedna.
Nakon 3 tjedna, ali dva tjedna poslije je ponovno počelo i 2-3 dana sam na dnevnom ulošku pronalazila krv, čak sam mislila da je prva menstruacija jer sam osjećala lagano stezanje i grčeve u trbuhu. Sada nakon 6 čini se da je potpuno prestalo.
jako dugo sam imala tragove krvi-dva tri mjeseca sigurno.
papa i brisevi su bili svi ok.
Prvi puta nakon carskog jedno šest tjedana. Menstruacija došla opaka nakon mjesec dana i krvarila sam jako dve tjedna, poslije sve normalno. Drugi i treći porod okvirno tri tjedna. Drugi put menstruacija nakon četri mjeseca i bila je neredovita, a sada treći put hvala bogu još je nema.
kod mene dobrih 10 tjedana no ja sam imala zaostalu posteljicu pa ne znam jesam li dobar primjer
prvi put nešto preko 2 mjeseca, dobila sam neki antibiotik (ne sjećam se imena) i tek je onda prestalo. drugi put oko 5 tjedana, s tim da sam prvi tjedan stvarno krvarila, a onda kako koji dan, neki bi bilo malo, neki puno, a ponekad ništa.
Oko šest tjedana. Dvije bebe, dvije posteljice. Da je bila jedna, možda bi kraće trajalo, a i ovako sam zadnja četiri tjedna krvarila samo u tragovima.
4 tjedna krvarenje, prvo žarko crveno, zatim prema smečkastom, povremeno u tragovima, povremeno obilno. onda 1 tjedan žučkasti iscjedak. i sad će vjerojatno sljedeći tjedan biti kraj.
Ja sam rodila prije 15 dana carski i do jučer navečer je konstantno malo curkalo ali malo.
I od jučer teku potoci .Sad me brine jel to normalno ili...?
Ajme grozno malo prije mi je izletilo nešto odvratno na uložak.
Neki ogroman komad kao zgrušane krvi, fuj.
To mi se u mojih 32 godine još nije desilo.
Jel to nešto zabrinjavajuće?
Meni je trebalo oko 2,5 mj da potpuno prestane. Na UZV-u i pregledima je sve bilo ok. Ali eto nekome treba dulje nekome kraće.
prvi puta nakon normalnog poroda 6 tjedana i onda kiretaža zaostale posteljice, a drugi puta CR i 2.5 mjeseca ....poludila sam više od toga
ja sam rodila prije 15 dana i sad više nije krvarenje već više kao svijetlosmeđe na žućkasti iscjedak
trebam li se brinuti zbog toga?
ja sam krvarila 3 tjedna (vaginalni porod). Nakomn toga tjedan dana žućkasti iscjedak. Sad neakon mjesec dana ništa čekam prvu mengu
krvarila 4 tjedna ali zadnji tjedan samo u tragovima
prviput nakon 4 tj, drugi put nakon 6 dana..
Ja sam sad 5 i pol tjedna od poroda, taman mi je poceo prestajati iscjedak, ali mi se opet pojacao i crvenkasto-smeckaste je boje. Sad se pitam dal je to mozda menga?
Mislim da ne.
Meni je prvi put nakon krvarenja počeo iscjedak pa opet (lagano) krvarenje.
Disclaimam da sam ekonomist, ne ginekolog.
4tj sam krvarila,pred kraj je bio samo žuti sluzavi iscjedak,zatim je prestalo.sad nakon 3 dana ja počela ponovno krvariti...dal je to možda već menstruacija??? ima li ko kakvo slično iskustvo? dal je to nastavak krvarenja ili je moguće da sam već dobila menstruaciju???
I kod mene isto tako prošlo 4 tjedna, krvarila baš konstantno otprilike 2 tjedna nakon toga povremeno krene pa stane.Nadam se da je to još sve normalno.Mislim da nije još menstruacija nekako smatram da treba biti malo veći razmak između krvarenja.
Meni isto tako bilo, prestao iscjedak pa pocelo krvarenje negdje u 6. tjednu, jucer bila kod ginekologice, pregledala me na uzv, kaze da je to menga. Iako dojim! Kaze da mange poslje poroda mogu biti cudljive, neredovite, preobilne ili vrlo oskudne.
i ja dojim,a krvarenje je baš poput menge,a i imala sam lagane menstrualne grčeve,jučer sam zvala svoju gin.i pitala,i ona kaže da je moguće da je menga iako je rijetkost da tako brzo dođe poslije poroda...
krvarila sam točno dva mjeseca nakon poroda. 2 posljednja tjedna onako slabije, i bilo je smeđe i fujkasto, ali da - dva mjeseca. moja gin rekla da je to okej, ali da bi dulje ipak bilo predugo
ja sam rodila prije 10 dana, i oblino krvarim, tipa potrosim paket VIR 80 za 2 dana, i na uloscu su cesto ugrusci krvi, prvi put sam rodila na carski i krvarila slabo mozda 10-ak dana, a ovo osjecam se malaksalo, boli me rez i konstantno sam umorna, beba mi je srecom dobra nocu se budi svaka 4h, dojim i imam mlijeka, ali krvarenje me muci, je li to normalno- tak oobilno s ogron+mnim ugruscima. sestricna je rodila z Svicarskoj i rekla mije da su joj dali neke tablete da krvarenje sto prije prestane
imaš i kod nas te tablete, ali imaju dosta nuspojava a i bolno je kad se naglo prestaje s krvarenjem. krvarenje je čišćenje nakon poroda i ugrušci su normalni tim više što si nedavno rodila. kao i umor. ipak je sve to veliki stres za organizam. pollako ipak je babinje s razlogom babinje
1. porod - 3 tjedna, ali sam se puno više odmarala i imala pomoć.
2. put sam još nakon 6 tjedana 3 dana krvarila da sam mislila da je to već prva menstruacija (ali se nisam mogla odmarati nakon 2. poroda i nisam imala pomoć pa mislim da je to bilo djelomično i zato) i sa tim je stalo.
Ja sam već luda od tih uložaka....rodila sam prije 10 tjedana....i dalje krvarim, lagano, ali eto, krvarim....bila sam i kod ginekologa, kaže sve ok...ali ipak!? Pa zakaj tak dugo? Prek noći najčešće nema ništa, ali prek dana onak kenjka stalno....( jel bilo ikome tak)?
curke moje ja već imala drugu mengu!!!
1. put, vaginalni, 6 tjedana-prva menga nakon 4 mjeseca
2. put carski, 4 tjedna-prva menga nakon 6 mjeseci
3. put carski, još krvarim...ali slabašno, zapravo, samo tu i tamo neki izljev. Ali još je rano...-mengi se ne nadam još mjesecima, vidjet ćemo...
Posljednje uređivanje od ana.m : 11.09.2010. at 22:39
Eto, bojim se uopće poveseliti, ali mislim da sam nakon 11tjedana i ja došla do kraja......kakve sam sreće i menga će pokucati uskoro na vrata i ja luda ću ih otvoriti ( nikad se ne zna ko je na vratima, pa eto....)