Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Trebam savjet

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Trebam savjet

Imam curicu 3 godine staru. Ide već skoro 1 godinu u jaslice/vrtić. Dobro se uklopila i voli ići, ali ipak se svako jutro nećka kod ulaska i teta je mora uzeti ili zvati da dođe (ali sve to prođe bez suza). Do sada smo mm i ja imali takvo radno vrijeme da je morala biti od dnevno oko 8 sati u vrtiću.
    Sada je došlo do promjene u mom rasporedu, radit ću u smjenama. Što bi značilo da bi realno gledajući za vrtićem bila potreba samo svaki drugi tjedan (tj. 2 tjedna u mjesecu).
    S jedne strane me to veseli jer ćemo više vremena provoditi zajedno i voljela bi da ostane cijeli tjedan sa mnom kod kuće. S druge strane ne znam da li je to dobro za nju. (nemojte me krivo shvatiti znam da je djetetu dobro biti sa majkom) Ali strah me da ćemo imati velike probleme kod ostanka u vrtiću onaj tjedan kada mora ići?? Hoće se moć uklopiti kod djece i odgajateljica zato što je samo "usputno dijete koje dođe tu i tamo" i nepohađa vrtić redovno? Nadam se da će me netko shvatiti, možda je moje pitanje sad skroz bez veze ali eto mene to sad trenutno zaokupira. Da napomenem da nemamo mogućnost da ide na par sati u vrtić, znači ići cijeli dan ili neići uopće.
    Voljela bih čuti vaša iskustva i razmišljanja. Znači, najbitnije mi je donjeti odluku kako će njoj biti najbolje.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

na prvo čitanje ja mislim da će ona biti sretna što tjedan ide a tjedan ne ide.
    ali i da će shvatiti da je to tako zbog posla.

pa i do sad je išla u vrtić jer si ti morala na posao i nije je imao tko čuvat, ovako ćete više biti zajedno, i s tim ona dobiva a ne gubi.

da sam ja u toj situaciji svakako bi izabrala drugu opciju, tjedan po tjedan.

ali isprobajte jedan tjedan pa vidite, to mi se nekako čini najbolje rješenje.

ja ću bit u sličnoj situaciji, samo ću radit u smjenama jutro, popodne i već mislim kako ću je voditi svaki drugi dan u vrtić, jedino ako ona bude htjela ići svaki dan. ima 2, 5 godine.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možeš napraviti i foru da one dane ( tjedne) kad si popodne da ide recimo od 10 pa se malo poigra, ruča, pa onda je netko drugi skupi za doma. U one tjedne kad si ujutro to će biti od do ??????

Marion avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dogovaraj se s njom, ona je vec velika, pa ce ti reci kako joj kad pase.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja bi je u tjednu kada sam popodne barem dva dana odvela, to bi odgovaralo meni, stigla bi napraviti puno toga za sebe, a vjerujem i klincima

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala vam na odgovorima

jelena, e to baš neće ići, tako bi naravno bilo najbolje, ali ne živimo u gradu (gdje joj je vrtić), što znači ići na cijeli dan u vrtić ili neići nikako
    imam razne smjene, tako da je različito nekada radim od 7-14, nekada od 8-15, a nekada od 9-16 (to je kad sam ujutro)

polonca, vjerojatno će tako i biti, sve mi se čini da je to najbolje rješenje

Marion, da se nju pita ona nebi nikako išla ali koliko god bi ostala kod kuće toliko voli tete i djecu

AnneMary, ja sam višu puta pomislila kako bi bilo super da radim tako, onda bi i ja nju jedan dan vodila a drugi ne

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Definitivno ju ostavi sa sobom doma kada radiš popodne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •