Čini se da taman se stigne još jedna popiti prije Božića. Predlažem ponedjeljak 21.12. u 17 h u Old Pharmacyu, u Hebrangovoj.
Nažalost, ja nisam 100% sigurna da ću doći, budući da jaaako kašljem. Nadam se da će se smiriti do ponedjeljka.
Čini se da taman se stigne još jedna popiti prije Božića. Predlažem ponedjeljak 21.12. u 17 h u Old Pharmacyu, u Hebrangovoj.
Nažalost, ja nisam 100% sigurna da ću doći, budući da jaaako kašljem. Nadam se da će se smiriti do ponedjeljka.
Jooj - ja necu moc. Curka mi ima priredbu u vrticu... Steta, bas bi se druzila
Čini se da je termin nespretan. Dio cura ne može nikako ni u utorak, a srijeda mi se čini preblizu badnjaku pa je dio cura sigurno otputovalo.
Što kažete ipak na srijedu 23.12.?
Jelena ... onaj dio cura koji nije mogao u utorak ipak možeJelena prvotno napisa
![]()
Nadam se da ćemo se vidjeti. Prošlogodišnja Božićna kavica je bila prekrasna, bilo nas je 20-tak. Ajmo i ove godine tako![]()
rikikiki nam je fleksibilna, čini se![]()
ajde cure, javite da li bi vam bolje utorak ili srijeda odgovarala pa da se dogovorimo. ja cu vam makar nakratko doć mahnut "s distance" budući da još kašljem, ne želim među vas u postupcima. danas se temeljito drogiram čajem, medom, vitaminima, proplisom. možda nešto i upali!
Mi bi vas tako rado dosli upoznati,al nam je malo daleko,mozda kada zatopli![]()
moja najstarija ima koncert u muzičkoj-gundulićeva ali ako stignem dolazim...ako niš samo da škicnem rikikiki![]()
isplati se doći škicnuti rikikiki, prekrasna je![]()
Možda bi uspila u utorak, ali došla bi u drugoj tranši, tipa oko 18.30, ovisno kad će završit neki pregled.
Jelena, jesi provjerila da u OPP nemaju možda kakav domijenak u dogovoreno vrijeme?
Imaš pravo rikikiki! Što kažete na Oliver Twist Pub u Tkalčićevoj 60? Parkiranje npr. Centar Kaptol ili Langić.
Ne vlada baš neko oduševljenje za kavuIma sve predispozicije da bude mala kavica. Meni su te posebno čarming. Ja moram po Božićne poklone u grad pa ću navratiti jer sam ionako u gradu, ali na kratko i s velike udaljenosti da vas neuvirozim.
Oliver Twist bi bio samo iznimno ovaj put, budući da nije baš friendly za kolica.
Ja ne kužim koji je dan sada kava.![]()
Ponedjeljak, utorak ili srijeda?
Draga Vali, danas definitivno nije kavica. ina33 kaže da bi mogla u utorak navratiti, a drugi se ne izjašnjavaju pa i ne znam što da radim
Draga Jelena,
moji (moja neala familija) dolaze u punom broju tako da danas imam neodgodivo obavezu ali od sutra sam "na usluzi" svojima...)))
Na mene ne računajte, ali idući put u novoj godini)
Radim, drugi put se vidimo. 8)
Hvala za jučererašnji posjet![]()
Cure, predajem seNe bude "službene" kave ove godine. Nadam se da će biti neslužbenih mini pp kavica
Molim moderatorice da zaključaju ili maknu temu!
Svima sve najbolje želim za nadolazeće blagdane i u cijeloj Novoj godini!
![]()
prije nego maknu jelena.....
svima Blagoslovljeni blagdani...neka vam nanesu puno zdravlja i djece!!!!!!!! :D