Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Prava trudnice koja je prijavljena na burzi

cyber-mama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Prava trudnice koja je prijavljena na burzi

Od 15.10. ove godine prijavljena sam na burzu , primam novčanu naknadu(narednih godinu dana) pošto imam 12 godina radnog staža .

Zanima me, pošto sam friška trudnica , koje su moje obveze prema mojoj savjetnici na burzi, odnosno da li je odmah trebam obavijestiti o trudnoći i da li u tom slučaju gubim pravo na novčanu naknadu ili ju i dalje ostvarujem do poroda(termin mi je u 8-om mjesecu).

Da li nakon poroda imam pravo na onih 1.663,00 kn mj.naknade i da li ostvarujem pravo da mi se u radnu knjižicu porodiljni upisuje kao godina radnog staža?

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Re: Prava trudnice koja je prijavljena na burzi

Citiraj cyber-mama prvotno napisa

Da li nakon poroda imam pravo na onih 1.663,00 kn mj.naknade i da li ostvarujem pravo da mi se u radnu knjižicu porodiljni upisuje kao godina radnog staža?
    za ovo oboje sam 100% sigurna da ti pripada jer je moja frendica jučer išla to sve prijaviti za sebe (to su joj sami predložili sa burze,nije ona ni znala da ima ta prava)

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Sto se tice dal trebas obavjestit na burzi da si trudna,nije obavezno al bi im trebala donjeti potvrdu od dr. da jesi da ti nebi trazili posao

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: Prava trudnice koja je prijavljena na burzi

Citiraj cyber-mama prvotno napisa
    Od 15.10. ove godine prijavljena sam na burzu , primam novčanu naknadu(narednih godinu dana) pošto imam 12 godina radnog staža .

Zanima me, pošto sam friška trudnica , koje su moje obveze prema mojoj savjetnici na burzi, odnosno da li je odmah trebam obavijestiti o trudnoći i da li u tom slučaju gubim pravo na novčanu naknadu ili ju i dalje ostvarujem do poroda(termin mi je u 8-om mjesecu).

Ovo boldano imaš pravo ako si nezaposlena.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

off topic

čestitam cyber-mama! :D :D

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cyber-mama, svakako savjetnicu obavijesti o trudnoći, dogovoriti ćete daljnje aktivnosti (odnosno oslobađanje od istih ukoliko zbog ev. čuvanja trudnoće ne možeš aktivno tražiti posao) i pomoći će ti u utvrđivanju tvojih prava i obaveza.

cyber-mama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

AnneMary, hvala na čestitki !
    Hvala vam na informacijama cure.
    Ja sam pomislila kako će mi zbog trudnoće ukinuti novčanu naknadu za koju sam dobila rješenje da mi se isplaćuje do 9.mj. 2010-te.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •