Ovako, prvo dijete dojila 21 mjesec, nikad problema imala niti sa bradavicama, niti s dojenjem, količinom mlijeka, dijete fenomenalno dobivalo na težini. Sad kad gledam njegove slike iz tog doba vidim da je bio pravi buco

Druga beba stara 3 mjeseca i nekaj sitno.
Rodio se sa 3690 g i 50 cm
Otpušten sa 3440 g
Prvi pregled sa 7 tjedana, 4510 g i 56.5 cm (za 7 tjedana +1070 g)
Drugi pregled s 12 tjedana 5320 g i 60.5 cm (za 5 tjedana +810 g)

Kaka skoro nakon svakog podoja no boja stolice varira od svjetlo zeleno-žute do tamno zelene, a nekad i drečavo zelene i poprilično je vodenasta. Ima teškoće pri kakanju i uglavnom mi lamata nogicama i sav se izvija prije kakanja, nekad iz guze izlazi zelenkasta pjena. Rijetko mu je stolica zlatno žuta, no kada i je to je samo par dana i onda opet po starome. On mi se čini zadovoljan, ne bi rekla da je gladan, dojim ga kad god hoće, noćnih podoja ima 3-4 ovisi kako se budi. Jedino u čemu možda griješim je činjenica da ga ne puštam da se nasisava jer to zna trajati jako dugo (mogao bi visiti sat vremena na cici, ali spava i samo lagano pomiče bradu). Ako ga pustim onda jako puno povraća kod podrigivanja. To znaju biti po tri mlaza i poprilična količina mlijeka. Ako mu prekidam dojenje i idem ga podrigivati toliko se dere da nema šanse da se podrigne.
Brinu me ove njegove stolice i činjenica da sam danas morala kupiti AD jer sam sa starijim sinom išla na predstavu, a izdojit nisam mogla ništa kako bi mužu ostavila da ga nahrani Jesam izdojila 60 ml iz cice koju nije cicao jedno dva sata, ali onda se probudio, obje su bile prazne i morala sam mu dati to iz bočice.

Pitam se da li je gladan (uglavnom zbog boje stolice)?
I zanima me kako povećati količini mlijeka?