Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Pituranje stola od kompresiranog drva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Pituranje stola od kompresiranog drva

Bok!

Ja imam stol u blagavaonicu što je od kompresiranog drva i boja trešnje. Ja bi rađe neku drugu boju, kao tamno smeđu ili crnu. Isto tako bi 'obradila' kuteve tako da nisu toliko oštre.

Jeli itko ikad piturao kompresirano drvo što već ima boju? Isto tako jel se mogu tih kuteve oblikovat (nekako se bojim da će se 'raspast' stol ako budem sve ovo radila)?

Hvala na pomoć!

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jel pod "kompresirano drvo" misliš na ivericu?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Re: Pituranje stola od kompresiranog drva

Citiraj riba26 prvotno napisa

Jeli itko ikad piturao kompresirano drvo što već ima boju?
    ako pod "kompresirano" misliš na ivericu jesam ja Dulux bojom za drvo. i odlično je ispalo. crni stol je postao lavandasti.

a na drugo pitanje ne znam odgovor.

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ne znam šta je iverica (nisam odrasla u HR), ali na kompresirano mislim na skoro sav namještaj što je 'drvo' ali je jeftino. pravo drvo je skupo i jako teško. sve ostalo što je 'drvo' zapravo nije, nego je 'piljevina'...

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

nasi sto i stolice su bili plavi. odnijeli covjeku koji je spalio tu boju i onda farbao. super je ispalo, ali se nakon cetiri godine guli pa cemo morati ponovo. nisam sigurna je li drvo, ali mislim da jeste.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

možeš ga pofarbati bez problema. s nekom lak bojom, ili običnom bojom pa lakirati.

kuteve ne znam kako bi mogla srediti. možeš pobrusiti, ali onda ih moraš nečim zaštiti da se ne raspadnu. možeš ih pokitati ali to nije to jer će se vidjeti razlika u odnosu na ostatak stola koji ima, pretpostavljam, rubnu traku. Možeš skinuti traku sa cijelog stola pa staviti drugu, da se ne vidi razlika, ali je to u kućnoj radinosti malo zeznuto i postoji velika mogućnost da će ti se nakon nekog vremena odlijepiti. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •