Kupili smo čizmice buce - izgledale su dosta dobro (neke Kangaroos) - međutim, propuštaju po snijegu. Koje čizmice buce kupiti (broj 28), naravno da ne propuštaju - ali ne smiju nikako biti cijele mekane, već do ispod gležnja čvrste...?
Kupili smo čizmice buce - izgledale su dosta dobro (neke Kangaroos) - međutim, propuštaju po snijegu. Koje čizmice buce kupiti (broj 28), naravno da ne propuštaju - ali ne smiju nikako biti cijele mekane, već do ispod gležnja čvrste...?
meni su cicibanke uvijek bile best buy..oko 300-tinjak kuna, nikad promočile
si sigurna da propuštaju?
u dubokom snijegu ako se dijete valjalo možda je ušao snijeg ozgora
tako je mojoj V danas
a možda se i djetetu noga oznojila
a slažem se za ciciban
nama su bile izvrsne
ove godine geoxx
ne tako dobre ko ciciban
Sigurna - uvijek na istom mjestu - na prstićima i oko njih na stopalu; pomislila sam na znojenje - ali mislim da ipak nije; čizmice su mokre naprijed iznutra, na malom dijelu kod spoja gornjeg i donjeg dijela.aleksandra70vanja prvotno napisa
Znači, do Cicibana... hvala!
Leelee mi imamo ciciban, stvarno ne propuštaju, ali Nađi su noge u njima uvek jako hladne.
Ne znam zbog čega, u drugoj obući joj nikad nisu tako hladne.
Zato smo mi u potrazi za onim "svemirskim bucama", videla sam ih u sportskim radnjama.
vissnja a da joj stavite vuneni uložak u čizmu?
vissnja prvotno napisa
kakve su to?
Tenks Lut![]()
a70v ne znam, bojim se da joj ne budu premale, ima dosta visok ris pa ih teško obuva, ali kad ih obuje budu joj fino taman, ima tek malo lufta.
Jel vi kupujete čizne da budu dosta komotne? Ja nekako ne, sad mi se čini da smo trebali uzeti broj veće pa da može dvoje čarapa. Ali ove su već sad broj veće od njenih trenutno aktuelnih cipela :/
E to, šteka mi net pa nisam mogla da izguglam sliku![]()
tenx lut
ja sam to vidjela ali mi se činilo kao obični doposci
i čini mi se da u njima noga nije preveć stabilna :/
koliko dođu?
nemam pojma, meni je to prestrašno, ne bih nikad kupila
Ove koje sam ja videla, u sportskoj radnji (ne znam da li kod vas ima Reflex) su stabilne, unutra postavljene, Nađa je u njima hodala po radnji, trčala, baš su mi se činile OK. Ali bile su joj malo velike, a nisu imali broj manje.
MM ih je kupio sebi i oduševljen je kako su tople, odmah je išao da čisti sneg oko zgrade. Jedino što nije siguran koja je leva a koja desna, ali kako god da ih obuče udobne su![]()
Koštaju oko 200kn za decu (ako dobro računam) i oko 250 za odrasle.
cicibanke ili adidas buce.mi kupili u outletu za 1oo injak kuna.odlične su,ko ciciban ali onako fleksibilnije,lakše se hoda i bolje je krzno unutra.
moj je prošle godine u cicibankama ušao u jarun i nisu promočile.![]()
Alpina.
Već treću godinu zaredom kupujemo tamo i odlične su.
Nikada mu se nogice u njima nisu znojile, niti su promočile i baš sam zadovoljna.
Cijena oko 150 kn, ali nisam sigurna.
Onda mi ne preostaje drugo nego da se rastrčim... hvala na odgovorima!
lasica, gdje je taj outlet? I, jesu li to Ciciban ili nešto slično?lasica prvotno napisa
Mi isto imamo Ciciban...zakon su.... i Lu ima hladne noge u njima samo ako joj na štramplice ne stavim male sokne. Čini mi se da se noge dosta znoje u njima i zato su hladne.vissnja prvotno napisa