Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: kolica u avionu!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno kolica u avionu!

Ne znam dali sam na pravom mjestu postavila upit!
    U šestom mjesecu putujemo u Njemačku avionom-germanwings, i beba će tada imati 6 mjeseci, zanima me dali kolica idu do aviona samnom i do stjuardesa, inače su peg-perego switch?
    Posljednje uređivanje od kovrčava : 12.02.2010. at 12:29

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hej kovrčava,
    pogledaj i ostale slične teme, možda je netko napisao baš za germanwings (mislim da se sjećam tako nečeg, ali nisam sigurna)
    http://www.roda.hr/forum/threads/1399-beba-u-avionu?
    http://www.roda.hr/forum/threads/192...autosjedalica?

u pravilu, kolica možeš imati do ulaza u avion, nakon toga idu u prtljažni prostor (osim na nekim velikim aerodromima i s nekim čudim prijevoznicima)

Jonna avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mi smo u Prosincu putovali u Ameriku Croatia Airlines i Viginia Aearline i kolica su s nama isla...sve kako ti je Puntica rekla ali i na velikim letovima idu kolica stobom do aviona...ali nemoj nositi sjedalicu ili kosaru jel neces ju moci nositi i drzati u avionu.

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Curke hvala, nisam ni mislila nositi sjedalicu, beba će tada imati 6 mj, pa će biti meni u krilu, a stariji sin 4 god, i on će biti na sjedalu sam, bitno je da kolica mogu do aviona, i da ih spreme oni, a kada sletimo da ih opet odmah imam,zbod dugo čekanja, thanks na odgovorima.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi putovali u zadnjoj godini 3 puta avionom sa kolicima(turkish-om), i imaš opciju da idu sa ostalom prtljagom ili da ide sa tobom što naglašavaš na check-inu. kažeš da ih hoćeš do aviona i onda predaš stjuardesama i one ti daju natrag na izlasku iz aviona. mi imamo uvijek vezni let i istanbulu pa mi je bitno da ih imam i na aerodromu. traži vreću zaštitnu za njih(to bi trebali sami dati ali ne daju ak ne tražiš). e sad, germanwins kao niskobuđetna kompanija možda ima i pravila da ne mogu do aviona s tobom( kao što imaju npr.pravila o manje kilaže prtljage). odi na njihovu net stranicu ili pitaj telefonski( zovi pleso)

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mi smo putovali u 12.2007 s GW,sin je imao 4 mj.u zg smo s kolicima isli do aviona,sklopili ih i odnjeli su nam ih u prtljagu,s prtljagom su nam ih i vratili na traci.mi smo nosili sjedalicu zbog auta i to je petljancija jel imas znaci dva komada.u Njemackoj su nam kolica uzeli na aerodromu i odma prosljedili u prtljagu.i da zmazals su se,ne sjecam se vise da li smo stavljali u kakvu vrecu ali ako postoji opcija uzmi je.iskreno mozda je i bolje da se kolica odma predaju jer nema petljancije ispred aviona,a ako se dobro sjecam s malom bebom ides medju prvima i nas su smjestili na prva sjedala.uzmi u obzir da je to iskustvo staro 2god.
    Posljednje uređivanje od eki3 : 12.02.2010. at 23:01

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Morati ću nazvati pleso, da vidim kaj i oni kažu, a bed je kaj nemam nikakvu vreću za kolica, odnosno mogla bih ponijeti veliku crnu vreću, ali ako ih i oštete i nešto sl. mislim da su dužni platiti štetu, osiguranje.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I meni su kolica isto nastradala, letjele smo sa Croatiom. Ručke su otišle kao i kod zarrin, a kolica su bila potpuno nova tada.
    Izgleda da se to često događa.

Ovo za vreću prvi puta čujem, nisam to nikad vidjela.
    Jel ta vreća uopće štiti kolica od "ozljeda"?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pa sad, vreća je od debljeg najlona i štiti od grebanja, ne od lomova(naravno). ja bi bila čist zadovoljna da smo i nju imali, barem ne bi izgledala kao da su rat prošla...ma ja stvarno puno putujem avionom i moja iskustva su da se i sa drugom prtljagom ne pazi a zašto bi valjda i kolica pazili. meni je to bezveze ali je tako. a kompanijama, aerodromima, se ne isplati takve "male" nezgode refundirati u obliku neke naknade. da su mi ih potrgali da nisu u voznom stanju, definitivno bi ih digla na noge tamo a ovak, nigdje više barem bez vreće a kofere u onaj najlon za zamotavanje...

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo zamotali kolica u najlon. oni to tak čvrsto zamotaju da mislim da čuva i od oštećenja. na plesu to zamotavanje košta 40kn.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi smo prije 9 mj išli Germanwingsom u Belgiju i kolica su morala odmah s ostalom chekiranom robom. Do aviona je beba bila u mei-tai-ju

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo prije 9 mj išli Germanwingsom u Belgiju i kolica su morala odmah s ostalom chekiranom robom. Do aviona je beba bila u mei-tai-ju
    Joj, to mi ne odgovara nikako, ponadala sam se da mogu do aviona ,jesu li bila teška kolica, jer na njihovim stranicama je nešto u vezi težini kolica-lakša valjda kao mogu ići, ne znam, to me sad razočaralo, ili ću i ja nabaviti mei tai, ali me svjeedno frka da se ne oštete!?

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

iz zagreba sigurno možeš s kolicima do aviona, samo ih ne možeš unijetiu putničku kabinu nego ih pospreme u bagažnik

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •