Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: koliko puta tijekom noći mijenjati pelene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LoveLight avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zadnjih tjedan dana moj je sin poceo spavati na boku i dogadja se da oko 4 ujutro bude skroz mokar. Koristimo Moltex pelene po noci, probala sam i sa Babylove, ali ne vrijedi, svaku noc je mokar. Naravno da ga onda idem presvuci, no bez obzira sto to napravim u tisini i sa minimalno svjetla, on se razbudi i ne spava sljedeca 2, 2 i pol sata i onda smo i on i ja umorni cijeli dan.
    Obicno puno cica po noci, najvise izmedju 20-21h kad zaspi pa do ponoci, i onda negdje u 3-4h, pa ponovo oko 6, 7 ili 8 ujutro.
    Ima li netko mozda savjet sta da napravim? Mozda postoje neke bolje jednokratne pelene za noc? Ne znam bas da bi koristila Pampersice jer su mi one uvijek procurile i preko dana kad sam ih par puta isprobala ....

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne znam šta da ti kažem. Mi oduvijek koristimo Babylove pelene i promočile su u 16 mjeseci možda 4 puta.
    Ujutro je pelena jaaako teška, skroz se začudim kako nije promočila.
    Možda je problem u veličini pelena.

LoveLight avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Točka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam šta da ti kažem. Mi oduvijek koristimo Babylove pelene i promočile su u 16 mjeseci možda 4 puta.
    Ujutro je pelena jaaako teška, skroz se začudim kako nije promočila.
    Možda je problem u veličini pelena.
    Je, i nama bude jako teska, a promoci samo kad spava na boku (a vecinom u zadnje vrijeme spava na boku). Mislim da nije velicina problem. Ima oko 7kg, a pelene su Babylove 3 (4-9kg).

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj LoveLight prvotno napisa Vidi poruku
    Je, i nama bude jako teska, a promoci samo kad spava na boku (a vecinom u zadnje vrijeme spava na boku). Mislim da nije velicina problem. Ima oko 7kg, a pelene su Babylove 3 (4-9kg).
    Da, ne bi onda trebala biti veličina problem. Četvorka je od 7-18 kg. Imate još vremena za nju.
    Nego kad mu stavljaš pelenu, da li paziš da su ona krilca bočno na pelenama izbačena prema van, nekad ako ostanu unutra zna promočiti ili ako staviš pelenu prelabavo oko nogu (to se nama desilo).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •