Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: upomoć, gladna sam!

ivana_4 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno upomoć, gladna sam!

trudna sam 9 tjedana i imam takve mučnine i gubitak apetita da je to strašno... ispovraćam sve što pojedem, nemam teka, a krulji mi u želucu....smršavila sam tri kg otkad sam trudna i od tih glupih mučnina i povraćanja.. strah me da ni beba neće dobiti sve potrebno zbog mojih mučnina i povraćanja... sve što pojedem, pojedem nasilu, pa ispovraćam... pomozite!! što da radim?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moj odgovor iz mog iskustva. nikada ne smes biti gladna.
    noc je predugo razdoblje i zeludac ostane skroz prazan i mucnina nastupi odmah po otvaranju ociju. pocela sam nocu da ustajem i da jedem.

banane su mi bile nocni obrok i prvi jutarnji i svaki cas usput kao dnevni.

pomagala mi je i pomorandza ali ne nocu, vec kao osvezenje danju

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i ako sam nocu jela, nisam se ugojila, a tako sam nastavila cela 2 meseca na pocetku dojenja, i prestalo je samo od sebe. naravno nije to bilo zbog mucnina nego glaad a banana kao da ima sve, i za dusu i za telo

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ne brini za bebu, beba uzima ono sto je potrebno iz tvojih zaliha, pa makar ti ne jela nista.
    i ja sam bila u slicnoj situaciji, posebno u prvoj trudnoci. pojela sam bilo sto kad sam mogla, kriskicu jabuke, zlicu variva...
    znala sam za teoriju da ne smijem biti gladna, ali ni to mi nije pomoglo.
    spasila me akupunktura u 11. tjednu.

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

oooo znam kaj ti je.... prvom trudnoćom sve što sam stavila u usta išlo je odmah van..i tako svih 4,5mj..i izgubila sam 5kg..što nisam nikad izgubila kada sam na djeti bila....
    nisam mogla primirisat mljeku i mliječnim proizvodima odmah mi je muka bilo.....tako da sam slabo jela i isto se brinula za bebu....
    ali svi su mi govorili i imali su pravo..beba si uzme onoliko koliko je njoj dovoljno......i netreba jesti uz izgovor da se jede za dvoje.....
    ali ipak sam ja zadnjih mjesec dana sve nadoknadila i počela jesti kako spada....nakraju sam dobila 25kg..i rodila sam velikog frajera od 3900 kg...
    ovom T jedem sasvim normalno čak i u m,anjim količinama i nikd mi nije muka a povračala sam svega 3puta......

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga nemoj se brinuti, sad kad čitam tvoje postove kao da čitam svoje od prije par mjeseci i isto su me cure ovako tješile.
    Evo sad sam 23 tjedna i beba napreduje super po svim mjerilima na uzv pa i težini je u samoj zlatnoj sredini tako da nemaš brige.
    Jedino bih ti savjetovala da piješ vode koliko god možeš jer sam ja dehidrirala. Pila sam vodu ali očito nije bilo dovoljno.
    Izgubila sam bila 4kg, mučnine su trajale 24h, hranu nisam očima mogla vidjeti a sve što bih pojela išlo je van. Nije mi pomagalo ništa, probala sam s čajevima što je onda uzrokovalo takve žgaravice i kiseline da sam noć prosjedila na krevetu. Nikakvi sokovi, nikakvo voće, banana bi me ubila. Ma eto stvarno ništa niti jedna namirnica nije prolazila, čak mi se i na vodu dizao želudac, a kad bi prala zube morala sam paziti da ne otvaram jako usta jer bih inače povratila.
    Napatila sam se mogu reći jako i iako inače nisam cendrava moram priznati da sam pred kraj povraćala i plakala od muke ali kad sam ušla u 12 tjedan isti dan je sve nestalo kao rukom odneseno.
    Eto vratila sam izgubljeno i dobila još 3kg.
    Drži se, izdrži i proći će i to i onda ćeš uživati u trudnoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •