Gdje ste kupili, da su dobre a ne preskupe....
Hvala
I mene zanima gdje ima onih velikih sanjki, može i sa naslonom? Naravno po povoljnoj cijeni.![]()
Mi imamo doma 2 kom, ali to su one male.
:? kakva prodaja??? ja ništa ne prodajem...Storma prvotno napisa
nisi :/Teta Eta prvotno napisa
al ak još nešto naleti, javim...
i mi bi kupili u gradu neke kvalitetne sanjke sa ogradom!
navodno ih ima na dolcu!
mi kupili u baumaxu za 219 kn, ali muž je tek doma skužio da nedostaje uže za vući i sad nemam pojma gdje bih tako nešto mogla kupiti.
netko možda zna?
na kvatriću je prije bio dućan koji je prodavao svu moguću užad. ne znam da li su još tamo.
no možeš kupiti i klupko obične špage (nekad su ju imali i po kemobojama) , i ispreplesti par niti zajedno (udvostručiti, učetverostručiti....) - i to zavezati.![]()
mislim da će prije kvatrić doći u obzir, nisam baš neka pletilja![]()
okej, uzmeš dužinu koju trebaš, izrežeš npr. 4 komada špage, staviš ih paralelno - i napraviš čvoreke svakih npr. 20 centimetara... a ak ti je i to komplicirano - kupi uže za vuču auta... nije strašno skupo, a definitivno može pomoćiTashunica prvotno napisa
. i imaš ga posvuda
![]()
ili u nami na pozamanteriji one cvrste trake koje izgledaju ko trake za rolete (a mozda i jesu)
e to to, bravo ivarice :Divarica prvotno napisa
mi smo kupili u Čakovcu u jednom lokalnom dućanu sklopive sanjke.
Platili smo ih 309 kn, 60 kn više od sanjka koje smo kupili u Baumaxu nekoliko godina ranije i koje su se vrlo brzo raspale (nekoliko krtičnjaka i ja na njima bilo je dovoljno).
Prema tima ove nove su baš onako robusne, čine se puno kvalitetnije.
Isprobali smo ih jučer, odlično idu
e viš to bi i meni trebalo, za stare petrolejke, ne mogu naći više nigdje takav široki stijenjivarica prvotno napisa
postoji još uvijek!! znam jel je pokraj tvornica u kojoj se to sve proizvodi i u njoj radi mmsorciere prvotno napisa
![]()
tamo ima svakakvih užadi i tih traka (gurta) za rolete.
Da ne otvaram novu temu, nadovezujem se na postojeću - zanima me koji tip saonica biste mi preporučili za 1.5godišnjaka - da li plastične (kao korito) ili drvene i općenito - na što trebam obratiti pažnju kada ih kupjujem.
Da li se u toj dobi djecu više vuče na saonicama za uže ili se s njima zajedno spušta na saonicama niz brežuljke ili to ovisi od roditelja.
i naravno - gdje ih mogu kupiti u Zagrebu (da ne lutam pretjerano u ove predbožićne dane).
Hvala