-
noćno dojenje u ležećem položaju - poteškoća
dojenje uz pomoć jastuka za dojenje tijekom dana smo usavršili, jedini problem može biti to što višak mlijeka malo curi sa strane jer su cice pregoleme i preteške i pune mlijeka
noću, naravno, iz praktičnih razloga zgodnije je dojiti u ležećem položaju, može se malo drijemati usput, međuti, cica stalno ispada, Vedran trza glavicom, stalno je umećemo ponovno
ima li netko tko može savjetom
-
Osoblje foruma
Ja svojoj uvijek rukom drzim dojku, tako su mi pokazali u rodilistu i tako radim do danas. Bradavicu i areolu ulovim izmedju kaziprsta i srednjeg prsta, tako joj dam i drzim cijelo vrijeme.
-
Moguće da beba ispušta dojku zato što joj prejako sjedne na čeljusti i bude joj teško. (Ja imam H/I košaricu i to nam je pričinjalo ogroman problem). Pogotovu noću kad sam zadrijemala pa je opteretila malo više.
Da beba bude stabilnija i mirnija, podloži je jastučićem ili smotanim ručnikom iza leđa pa će se manje meškoljiti. Pogledaj prvu sliku ovog teksta na portalu. Bitno je da je donja strana namještena tako da dojka leži na podlozi (pogotovo ako je veća) a drugo rame malo prema straga. (Kad zaspiš tako se nećeš nasloniti na bebu već nasloniti odotraga) Kad tako uhvatiš ravnotežu (možeš si i podložiti leđa, al to meni nikad nije uspjelo) pritisak dojke bebi će biti manji pa će je manje i ispušati. U prvo vrijeme možeš i pridržavati rukom (ako podložiš bebu onda su ti obje slobodne) ali s vremenom će ići i bez toga.
-
može neka slika, i mene muči isti problem
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma