Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Operacija preponske kile

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Operacija preponske kile

Vedran ce imati uskoro 5 godina i prije par dana mu se jedan testis odjednom povecao i pedijatrica je rekla da se radi o preponskoj kili i da to treba operirati (rekla je i da to nije strasno hitno, no da bi bilo dobro to srediti u slijedeca 2-3 mjeseca tako da se to sredi prije slijedece sezone izleta i puitovanja. rekla je isto tako da se poslije operacije treba ostati 4-5 dana u bolnici.
    Zna li netko jos detalja o tome, kome se treba javiti u Klaicevoj za operaciju (na uputnici pise "kirurg" - zna li netko gdje se on nalazi, radno vrijeme, koliko se ceka na pregled, treba li se naruciti itd.?) i slicno. Obzirom na onu poplavu u operacijskim salama prosli tjedan sad ce se sigurno duze cekati na red ...

Eto, sve informacije su dobro dosle, osobito od roditelja cija su djeca vec operirana!
    Puno hvala!

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Znam da je dr.Cigit dječiji kirurg u Klaićevoj

Njega je nemoguće uloviti na telefon. Ako bi isli kod njega na pregled,treba ti uputnica,pa provjeris telefonski jel on taj dan radi, pa dodjes u 12h i cekas tko zna koliko dok dodjes na red jer je ogromna guzva.I onda ga vidis na minutu.

Mi smo isli zbog hemangioma,pa je tako bilo,bez narucivanja.
    Ali na centralnom broju pitaj tko je sve kirurg za te stvari znat ce reci.

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

tatek, nisam u zg pa ne znam informacije o bolnici ali znam da operaciju kile zovu rutinskom...dakle, nista strasno kako doktori kazu (iako sam s ja najezila na tu rijec, mozda tebi pomogne)
    moj F je operisao kilu sa 3 mjeseca jer je morao i sve je proslo kako treba, bez ikakvih komplikacija.
    bili smo cini i se 3-4 dana u bolnici (vise se ni ne sjecam tacno koliko)

nadam se da ce to kod vas proci isto bez problema.
    sretno!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da momentalno u Klaićevoj ne rade operacije -problemi s operacijskom salom. Inače, dvije curice iz našeg parkića isto trebaju ići.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •