ostale su nam zimske hlače u restoranu grofica uz sljemensku cestu, to je tamo blizu činovničke livade, pa ako netko onuda prolazi ovih dana, bila bih beskrajno zahvalna kad bi mi ih pokupio.... pliiiz![]()
![]()
ostale su nam zimske hlače u restoranu grofica uz sljemensku cestu, to je tamo blizu činovničke livade, pa ako netko onuda prolazi ovih dana, bila bih beskrajno zahvalna kad bi mi ih pokupio.... pliiiz![]()
![]()
dosadna sam, znam. ali baš su mi drage te hlače. pa podižem.
da znate kako je lijepo gore... odite vidjeti![]()
Pa zamoli nekog tko radi u restoranu da ti ih donese.Joe prvotno napisa
![]()
Valjda ne žive svi na Sljemenu.
pa znaš kaj, nazvala sam vlasnika, na broj naveden na web stranici, čovjek je bio toliko neugodan da sam mu poklopila slušalicu... tako da niš od toga.
[quote="Joe"]pa znaš kaj, nazvala sam vlasnika, na broj naveden na web stranici, čovjek je bio toliko neugodan da sam mu poklopila slušalicu... tako da niš od toga.[/quote
]
A jel bu ti bar čuvao hlače?
a valjda bude. poslala sam im mail. sa tom zamolbom.
pa bilo je u 24sata... ona gužva na sljemenu, kad su auti navalili ko ludi... sljeme blokirano, zastoj prometa...ivy prvotno napisa
![]()
...
ivy, sorcie![]()
hlače su dječje, imali smo rezervne, ima još koje pitanje ili idete na sljeme?![]()
ma je, pa da i ja ostanem bez hlačaJoe prvotno napisa
![]()
ivy ne zahebahi, vidiš da patim za hlačama...
draga, da ne bi ispalo da smo neozbiljni, pitala sam već tri frendice do sad i rekle su mi da će mi javiti ako će ići na Sljeme, no nitko za sada to još nema u planu :/
a ovo?
pisalo se i tu na forumu o njima
http://www.maredagrupa.hr/
vidiš, ako ne nađem nekoga tko ide, i o ovome bih mogla razmisliti... tnx
nisu još, nadam se vikendu...
čula sam se sa gospođom iz grofice i kaže da su hlače tamo i da nema frke da ih netko pobere.
(to ja diskretno podižem topic)
Sutra je zadnji dan škole, možda netko ode i prije vikenda sa klincima...
podižem. pliiiz![]()
častim kavom i kolačima (non home made)
ma vjerujem da će već netko ići gore, samo sad kad je blato nikome nije napeto. ali nikad se ne zna...
pa već joj i jesu malo kratke, ali imam ja i mlađe dijete![]()
kako je krenilo, donesem ti ih ja u svibnju kad planiramo u zagreb i na sljeme![]()
Zamoli Bandića![]()
nisam sigurna da je njemu do sljemena u ovom momentu![]()
A da zamoliš nekoga iz škole skijanja u koju će ti L. krenuti?
pa vjerojatno na kraju i hoću.
ivy, ne da mi se...![]()