Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: jel to herpes??

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno jel to herpes??

cure moje..imam pitanje??
    kako stavljem utrice 3x dnevno primjetila sam da mi se pojavilo neki čvoric,čviljak ili kvrzica ,,,neznam kako bi to nazvala.....malo je, kao zrno rize...na lijevom dijelu kod ulaza u rodnicu....posto ja neznam kako izgleda taj genitalni herpes,,i nisam ga nikad imala,,,bojim se da nije on......ne boli me ni svrbi......dali da se brinem ? imam ga oko 4-5dana.....

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Re: jel to herpes??

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    cure moje..imam pitanje??
    kako stavljem utrice 3x dnevno primjetila sam da mi se pojavilo neki čvoric,čviljak ili kvrzica ,,,neznam kako bi to nazvala.....malo je, kao zrno rize...na lijevom dijelu kod ulaza u rodnicu....posto ja neznam kako izgleda taj genitalni herpes,,i nisam ga nikad imala,,,bojim se da nije on......ne boli me ni svrbi......dali da se brinem ? imam ga oko 4-5dana.....
    ne brini, vjerojatno nije, herpes jako boli

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

aj dobro...mene ne boli barem....ali n eznam sta je...dali je to normalno da iskacu takve kvrzice male doli :/

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nij baš uobičajeno da se pojavljuju kvržice, pa ako ti do sada nije prošlo, da sam na tvom mjestu, otišla bih kod svog ginekologa na pregled. S kvržicama na tim mjestima se nije za šaliti.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

crvenkapice ne brini to je otekla Bartholinova žlijezda..ništa strašno proći će sama od sebe...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

prosla je vec,, ali je bila jako mala....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •