Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: GRAH

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno GRAH

O grahu se već pisalo. znam. Mi cemo uskoro godinu dana i odlučila sam svome malcu ponuditi grah.
    Moje pitanje je mogu li mu pripremiti grah iz konzerve, ako da, koje?

Znam da sam čitala negdje da je o tome pisala apricot (mislim na grah u konzervi), ali nikako ne mogu naći

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a zašto iz konzerve. meni nije nikada palo na pamet. ja uvijek kuham prethodno namočeni....

Achan avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Grah iz konzerve krcat je soli, što je apsolutno nezdravo bebama. A mislim (nije mi se išlo provjeravat) da sadrži i neke konzervanse.
    Čak i u našoj prehrani izbjegavam konzerve, samo vrlo rijetko kada moram nešto na brzinu. Ja bih svakako izbjegavala.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u grahu iz konzerve nema ničega.
    obična pasterizirana grahorica bez ikakvih dodataka koju poslije pripremaš kao i suhi grah, samo ga ne moraš namakati ni kuhati.

ne gledam koji je proizvođač, samo pogledam sastav: ako vidim da je samo voda i grah, kupim.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

opet ja. u našoj tablici pasulj /mladi/ može od devet meseci. lira je probala /8,5 mes./ ali to je bila više čorbica od povrća i unutra je bilo 5 zrna pasulja. i to sam joj stavila kad sam i nama kuvala pasulj. oljuštila sam ga od one spoljne opnice i bio je super meko kuvan. izgnječila sa ostalim povrćem - lukom, šargarepom i paškanatom i bilo je mljac.

inače, ja nabavljam pasulj od moje šefice koja ga gaji za sebe i provereno je dobar, mlad i netretiran, što mi je, naravno najvažnije kad nabavljam namirnice za nju. ali i za nas.

Spider Pig avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam svom isto dala grah sa cca godinu dana, ali sam ga prethodno namakala i kuhala.
    inace mu nikad ne pasiram hranu, ali grah sam mu propasirala i dodala u njega malo kuhane pastice (pasta-fazol, jelte ) 8) jer mu je tesko s ono malo zubi prozvakat sve ljuskice..

a onaj iz konzerve je meni osobno pretezak - razvali mi crijeva svaki put kad ga pojedem, pa ga ne namjeravam davat malenome...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

evo samo da kažem daje Lira imala problem idući put kad smo jeli onaj zeleni pasulj. Sa belim je bilo sve 5, ali od zelenog joj je kruljilo u stomačiću i boleo ju je naveče.
    Od sad samo beli dok ne poraste još malo da može fino da vari

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •