-
hvala na odgovor, jucer sam malo uspijela procitati vasu temu (preuhranjena beba) i mogu reci kao da sam citala svoju pricu, i sa grcevima i spavanjem,dobro sa kilazom (malise rodio sa 3kg) ali je isto na prvu kontrolu bio 1.6kg tezi (mi smo naravno bili sretni, a dan prije bila patronazna kod nas i izvagala i mislila da joj vaga ne funkcionira
kaze ne moguce vodite ga sutra kod pedijatrice, a tek je navrsio 3 tjedna, al smo svejedno isli i zbog grceva, i ne moram pricati koje smo sve muke prezivili, kad gledas tvoju bebicu da tako place
)..evo, uglavnom zelim reci da sam se davno ukljucila u grupi roditelja kojima dijete nije spavac, samo kad sam preumorna onda malo bude teze..nocas sam se malo bolje naspavala,budio se oko 9:30, 12:30, 3:15, 5:00, pa konacno u 6:30 onda se malo igrali,prematali, i tata ga uzeo s njim, tako da sam odspavala od 7:30 do9:30 :D :D :D i probudila se tako sretna, i onda mi MM donio malog (bili malo setali u vrt) i sad mi je zaspao
a ja se dopisujem s vama
.. ma sve ste zakon, sad znam najvaznije PRATI SVOJU BEBU i sve ce biti OK..nadam se da ce te mi biti tu ako sta se bude drugo dogodilo
??? ma hvala na sve i veliki pozdrav svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma