drage naše suborke
nove i stare![]()
želimo vam svima sve najbolje za nadolazeće blagdane
na ovom pdf je smo jedna želja stoga
da ste nam sve dogodine trbušaste
![]()
![]()
![]()
vaše moderatorice![]()
drage naše suborke
nove i stare![]()
želimo vam svima sve najbolje za nadolazeće blagdane
na ovom pdf je smo jedna želja stoga
da ste nam sve dogodine trbušaste
![]()
![]()
![]()
vaše moderatorice![]()
hvala, drage moderatorice!
od srca svima zelim isto - zdravu i veselu djecicu i iste takve muzeve![]()
sretni vam praznici i pusa od matore!
Srecni vam praznici, drage moje rodice![]()
Da donesu jos mnogo cuda, a u sledecoj godini sve manje nas na ovim stranama, a vise na trudnickim![]()
Da 2010 nam bude dobitna na svim poljima![]()
sve najbolje i od mene za dobitnu 2010 godinu.
~~~~~~~~~
![]()
Svima sretno u slijedećoj godini
...i puno uspješnih postupaka i velikih trbuha![]()
želim sretne nadolazeće blagdane svima
ovaj put ih posvećujem onima kojima treba utjeha i nada
ne gubite nadu i vjerujte da Djed Božićnjak ili Mraz ili što već god postoji i da nosi![]()
Svima želim sretne blagdane i ostvarenje svih vaših snova!![]()
Svima Blagoslovljeni blagdani i dabogda vam se zalomilo dijete ili više njih u 2010!!!!
moćnom anđelu Salaphonu šaljem želje za sve vas trudilice......![]()
najdraže moje, svima vam želim da u idućoj godini ispunite svoje snove, da tuga i razočaranja budu iza vas, a osmijeh ne silazi sa vaših lica dok držite svoje malo zlato u naručju![]()
Svim mamama i tatama, trudnicama, trudilicama i tužnicama na ovom forumu šaljem ogromni zagrljaj![]()
Puno, puno bebice u novoj 2010!![]()
pridruzujem se dobrim zeljama, nek trbusi rastu u sljedecoj godini !!!
:D :D :D :D :D :D :D :D
Pridruzujem se cestitkama za nadolazcee blagdane i naravno svima zelim uspjesnu 2010. god. da mi sve budete trbusaste!!!![]()
![]()
![]()
Ugodne blagdane i USPJEŠNU Novu godinu želim svima!
![]()
Pridruzujem se cestitkama - sretni blagdani, trbusasta 2010. i pad ovog Milinovicevog (ne)zakona!
Hvala i nadam se da će nam se ta najveća želja ostvariti :D :D
xMali Mimi prvotno napisa
Zelim svim curama na ovoj pdf puno zdravlja, ljubavi i srece u NG i naravno zelim puno trudnoce i puno zdrave bebice![]()
Drage moje želim vam odmirne i radosne nadolazeće blagdane.
Neka nam 2010 bude prepuna rastućih bušica i dječijeg smijeha.![]()
Drage žene, cure i pripadajući m želim vam svima sve najbolje za Božić i novu i da nam u 2010. rastu trbuščići k'o ludi :D !
Svima želim da u idućoj godini mazite svoje veeeelike trbuhe!![]()
Svima sve najbolje u nadolazecim blagdanima i ostvarenje svih zelja te sto vise velikih okruglih trbuscica!!!
I ja se pridruzujem cestitkama i samo jednu zelju imam , da ste sto prije sve trbusaste trudnice i sretne mamice![]()
........ sve najbolje želje da što prije ostanemo trudne i da budemo sretne mame u slijedećoj godini.......
Sada zivi svoj zivot.
On moze biti sto god zelis da bude.
Cijeni svoje uspjehe, ne pamti poteskoce.
Unutar tebe lezi puno odgovora.
Odvazi se, budi jaka.
Ne postavljaj si granice.
Toliko snova ceka da postanu stvarnost.
Posegni prema svojoj nutrini, svome srcu.
Nista ne oduzima toliko vremena kao brige.
Sto duze nosis neki problem, to tezi on postaje.
Ne shvacaj stvari previse ozbiljno.
Zivi zivot vedrine, a ne zivot zaljenja.
Zapamti da i sasvim malo ljubavi i paznje dopire duboko.
Zapamti da prava ljubav traje vjecno.
Zapamti da je pametno ulagati u prijateljstvo.
Zivotno blago su ljudi koje se drze zajedno.
Cini sasvim male stvari sa velikim osmjehom.
Imaj srca, nade i srece u sebi.
Dobro razmisli prije nego nesto pozelis.
I nikada nemoj zaboraviti,
Ni na jedan tren,
Koliko smo mi ljudi mali a veliki!
Sretan Bozic svakoj od vas, najdraze moje i neka vama i vasim najmilijima ovi dani proteknu u blagostanju, sreci, zdravlju i veselju!
Sretan vam Božić i neka vam 2010. svima donese lijepe trudničke trbuščiće!
sretan Božić, a neka vam NG donese puno velikih beta i slatkih smotuljaka
Vama i vašim obiteljima, želim sretne blagdane sa željom da vam donesu unutarnji mir, osobno zadovoljstvo, zdravlje, blagostanje i ispunjenje svih želja.
Neka nam Nova 2010. donese rekordni broj MPO trudnica (i onih iz kućne radinosti) koje će imati školske trudnoće i koje će uživati uz osmijeh svojih toliko željenih bebica.
I naravno...nemojmo zaboraviti,..., neka nam donese kvalitetne promjene sadašnjeg zakona koji će konačno podići Humanu reprodukciju u ovoj državi na razinu - humanog.
svima
sve najbolje vam želimo![]()
neka vam se ostvare sve želje, a ja za vas imam smo jednu![]()
Sretan Božić i da slijedeći slavite sa prekrasnim malim zamotuljkom u rukama...ili barem sa stomakom do zuba![]()
![]()
![]()
![]()
Sretan Božić i ispunjenje najmirišljavije želje u 2010.godini svim srcem vam želi naša mala zajednica![]()
[quote="Bebel"]Vama i vašim obiteljima, želim sretne blagdane sa željom da vam donesu unutarnji mir, osobno zadovoljstvo, zdravlje, blagostanje i ispunjenje svih želja.
Neka nam Nova 2010. donese rekordni broj MPO trudnica (i onih iz kućne radinosti) koje će imati školske trudnoće i koje će uživati uz osmijeh svojih toliko željenih bebica.
I naravno...nemojmo zaboraviti,..., neka nam donese kvalitetne promjene sadašnjeg zakona koji će konačno podići Humanu reprodukciju u ovoj državi na razinu - humanog.
Kopiram prekrasnu čestitku od Bebel, bolje se ne može reći s naglaskom da promjene novog zakona budu na europskoj i svjetskoj (humanoj) razini
Svima želim sretan Božić i još sretniju slijedeću godinu i da nam se svima ostvare naše trbušaste želje.
Sretan Božić svima , želim vam da idući doćekate u većem broju![]()
![]()
![]()
sretan Božić svima uz želju da do sljedećeg svima dođe u život barem jedno maleno djetešce![]()
![]()
![]()
Uz najbolje zelje za novu 2010 saljem vam jednu multimedijalnu poruku:
http://www.youtube.com/watch?v=KohD6EtWdfo
Velika![]()
Drage prijateljice, ja vam svima želim jednu veliku lopatu koja će vam trebati slijedeće godine, da za Božić razgrnete snijeg pred vratima kako bi mogli van sa svojim smotuljkom!
Sretan Božić!
Sretan Božić svima, naravno najveća želja je da svi, svi, svi dogodine imamo male, slatke smotuljke, a može i malo sreće, para pune vreće!!!!!!
Pusa![]()
Ajme PAM, kako su ti lijepe .-))
SVIM DOBRONAMJERNIM LJUDIMA OVOGA FORUMA ŽELIM MIRNE I SRETNE BLAGDANE![]()
Drage moje cure,
Evo i ja se pridružujem čestitkama u nadi da ćemo sve slijedeće božićne blagdane dočekati sa smotuljcima u rukama, ili barem trbušaste!!!
![]()
[quote="mare41"]Potpis na mare41 i veeelikaBebel prvotno napisa
svima
![]()
![]()
Svima dragim suborkma želim Dragog Isusa u srcu a bebicu u naručju