boškarin prvotno napisa
A ja imam dva lava. Prvi jedva čeka neku priliku da drži govore, pjeva, recitira, glavno da je na pozornici u prvom redu i da mu plješću.
A druga je još premala,vidjet ćemo u što će se pretvoriti...

Ali ovo je sto postotna osobina lava...ja sam lav....koliko god u zivotu sam znala bit i sramzljiva i sve...
ipak se ispod svega krije i izbija ta neka zelja za pozornošću, i sl. Kod muskih lavova nisam to primijetila koliko kod zenskih. Cak ove koje znam su nekako pretihi...
Jednom sam se upoznala s jednom zenom onako slucajno u ducanu je radila i pricamo mi smo se tako skompale u sekundi...to je bilo nekako ono nasmijano bla, bla bla i u jednom trenutku pita ona mene jojjj sta si po horoskpou ja govorim lav , a ona ce i ja isto i to dan razlike u rođenjima , umrle smo od smijeha........
Mislim da ima nesto u horoskopu ono ali kad se vadi natalna karta i slično, nisu to niakakv proročanstva i proricanja buducnosti jednostavno se daju izdvojit neke osobine koje su znakovima slične.
Ja sam recimo u zivotu upoznala dosta strijelaca i to muskih, valjda sam i isla za tim jer je također vatreni znak, i na kraju je i MD strijelac. I nijednog jos kojeg sam upoznala nije miran stalozen, jako vole bit vani, drustvo i sportovi , pogotovo kao sto su penjanje i sl. ekstremniji sportovi.