ja imam malo cudno pitanje,zapravo sam i sama zbunjena...imam zdravstvenu iskaznicu...sa kojom sam bila i primljena u bolnicu,ležala tamo 7 dana,kod dokt idem normalno...međutim ja pojma nemam preko cega sam osigurana...nezaposlena trudinca sam,na biro sam se bila prijavila davno,nisam išla na one razg jer sam radila svo vrijeme na crno...zdravstvena mi ej prije par god došla doma poštom,ali ja se uopce ne sijecam odakle,kako,ni šta...a na zdr ne piše datum isteka ni ništa...znaci mislim da sam osigurana ali neznam kako ako nisam nigdje zaposlena nit sam bila na birou...zna li netko možda nešto o tome? gdje i kome da se obratim i dal da se uopce obratim,jer valjda bi u bolnici primijetili da nešto ne valja sa zdravstvenom...i danas sam zvala zdravstveno da pitam kako ide sa naknadom,žena mi je rekla da se netrebam prijavljivati na biro,nego kad se bebač rodi sa papirom dođem tamo na zdr-socijalno i počnem dobivat naknadu od 1660kn...to je to? molim vas ako mi itko može odg jer je previše informacija i više neznam koga da slušam...