Bok!....nisam baš čitala do kraja ovdje postove nego prvu stranicu i imam nekoliko pitanja,neznam dali su već postavljana.Neplanirano mi se desila trudnoća ali odlučili smo zadržati.Trenutno još riješavam maturu te sam stoga zaokupljena njome pa ne stižem baš gledati na netu previše o svojim pravima.Pošto sam pred 2 tjedna završila školu,zanima me što bi ja mogla napraviti da dobijem određenu naknadu?Moj partner radi u obiteljskom kafiću ali se ne navodi kao zaposlenik i uz to se bavi stočarstvom te će se sada raspitati može li prijaviti tu djelatnost.Ja sam planirala ići odrađivati staž samo trebala bi par savjeta za to jer staž mi je godinu dana obavezan a usred staža imam termin za porođaj ako sada odem.Neznam dali ću izgubiti mogućnost plaćenog staža budem li pričekala porod i godinu dana nakon toga počela ga odrađivati.Uglavnom zanima me sve što bi trebala znati jer ni sama neznam gdje bi pitala ni što.Znam da se moram prijaviti na biro ali dalje nemam pojma...zato bi molila svih sa malo dobre volje i puno vremena ako bi mi napisali pokoju korisnu informaciju.hvala svima unaprijed!![]()