vidjela sam u katalogu da ima za kupiti jelkice ,nordijske jelkice u bauhausu od 150-200cm za nekih 140 kn
dali je netko od vas kupio
dali su guste ili su ono rijetke da trazis di ces objesiti kuglicu
mislim jeli ok ...uopce :? :?
vidjela sam u katalogu da ima za kupiti jelkice ,nordijske jelkice u bauhausu od 150-200cm za nekih 140 kn
dali je netko od vas kupio
dali su guste ili su ono rijetke da trazis di ces objesiti kuglicu
mislim jeli ok ...uopce :? :?
Ja sam vidjela, ali samo u mreži. Neznam da li ih imaju raspakiranih.
Ali na Kvatriću imaju lijepi izbor i ne preskupo.
moji kupili danas...140 kn ima više od 200 cm neznam točno koliko..malo su srebrnkaste grane...
Tamo se ništa ne može vidjeti, drže ih u ograđenom prostoru ali vani tak da su svi bili zaleđeni.
Prošle godine su isto kupili tamo tako napamet i stvarno je preljep bio.....sad ga još nisu raspakirali pa nzenam jesu ove godine isto pogodili![]()
Buli mi , i imaju svakakve , većinom su raspakirane i stave ih u mrežu kad odabereš .
kako moji ovo nisu vidjeli...oni su bili na Žitnjaku..
hvala na BRZIM :D :D odgovorima
sutra put bauhaus-kukuljanovo ihihihihihihihihihihihih
a ja baš danas u bauhausu pomislila - koji koma borovi, sto put su mi bolji na placu :/
Nadajmo se da su u Rijeci bolji.ivy prvotno napisa
![]()
Vidjela sam ih u Baumaxu, ljudi su ih nosili masovno na blagajne, cijena isto 140 kn, visina je bila oko 150 cm. Dobro su izgledali, onako deblje iglice i grane, dosta gusti.
gdje kupiti u Rijeci živi bor, ne veliki?
Mi bili u Četvrtak u bauhausu na Žitnjaku i stvarno su bili prekrasni , samo što smo se mi odlučili ove godine na kupnju unjetne jelekbegicsi prvotno napisa
![]()
Mi smo danas kupili na D. Vežici ispred crkve.japanka prvotno napisa
Ljepši su bili manji nego veliki iako smo mi iskopali jednog lijepog od poda do stropa.
I cijene su im povoljne, mi našega platili 100 kn![]()
Inače ima ih na glavnoj placi, za ostalo ne znam :?