Ovako,ako negdje postoji sličan topic-isprika
Moj sinčić ima uskoro 5.mj i još uvijek primamo posjete prijatelja i rodbine koji žive dalje pa ga nisu vidjeli.Svi nam nešto donose i dobio je toliko toga da bi mogli kompletno opremiti trojke i još bi ostalo viška.To su sve uglavnom veliki pokloni iako sam ja sve molila da stvarno ako već moraju donesu neku sitnicu jer ima svega i nemogu progazit kroz njegovu sobu(to je odlagalište darova zasad)![]()
Meni se nekako čini to sve skupa pretjeranim i neugodno mi je kada znam da su se neki ljudi odrekli nekih stvari a nemaju da bi moj N dobio već 6.bundicu i slično.
Kako objasniti ljudima da pretjeruju a da ih ne povrijediš i ne ispadneš nezahvalan?I treba li uzvratiti istom mjerom?Što vi darivate bebama i što mislite-pretjeruje li se????

Odgovori s citatom
. Od neke muževe daljnje rodbine smo za rođenje djeteta dobili lampu i vazu

). druga super stvar mi je štednja pa mu je dida, moj tata otvorio(i uplatio jedini do sad) i životnu i stambenu. najviše muke mučim sa svekrvom koja il ne kupi malom niš ili bezvezarije(tak je bilo i za rođenje), npr kupuje mu kašice koje ne jede umjesto da se uplati 50 kn na štednju! po meni je najbolje reći što se treba a tako i mi sad radimo sa frendovima koji su dobili bebe, pitamo...