Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: kontracepcija i antibiotici

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno kontracepcija i antibiotici

Drage moje
    Spremamo se lagano za postupak u Mariboru i u vezi toga imam jedno pitanje. Već nekih 12-13 dana pijem kontracepcijske pilule kao pred fazu postupka. Međutim prije 2 mjeseca sam radila briseve cervixa i pronađena mi je mi je e.coli.(aerobe i anerobe). Pila sam antibiotike i neke domaće pripravke i ponovila nalaz prije par dana . Sada nema više e.coli već enterococus i opet mi je proporučen antibiotik.
    E sada interesira me da li smeta da pijem taj antibiotik zajedno sa k. pilulama jer bih volila se riješiti prije postupka te beštije?

Jel neko imao slično iskustvo da mi odgovori plizzzzzzzzz?
    Hvala

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ne smeta, a enterococa se trebas cim prije rijesiti, drzim fige najvece!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Najnormalnije možeš, enterokok, doduše, i nije neko čudo, relativno je benigan (barem iz moje perspektive - ja sam prije MB-a imala klamidiju, isto tako već bila na antibebi, popila sumamed i otišla u postupak). For all it's worth, možeš još i lactogyn piti oralno 2x1 da sad dok nisi u stimulaciji, potogoto ako si sklona candidijazama, da ti ne bi buknule gljivice zbog pijenja antibiotika - relativno česta nuspojava antibiotika, pogotovo ako ti nisu dali vaginalete preventivno ili ako si tome sklona. Sretno u MB-u!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •